Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидат за администратор Tenko0

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Кандидат за администратор Tenko0

Мнениеот Tenko0 » 01 Дек 2014, 16:36

Име и Фамилия: Стоян Христов
Години: 25
Град: Ямбол
Скайп за връзка: kawa_maniak
Били ли сте администратор досега? Къде и за колко време? : Бил съм администратор в доста сървъри, но преди 3-4 години спрях да играя. Сега възобнових и отново се запалих. Имах и свой собствен сървър който работеше отлично докато учих и поддържах във Варна. След това преустанових.Трябва да потърся мой демо-та за да си припомня в кой сървъри съм бил администратор.
От колко време играете в нашите сървъри: Играя от около 2-3 седмици. Играя предимно Дъст2 онли и массив-а или да го наречем класик.
Защо желаете да сте администратор в нашите сървъри: Прави ми впечатление, че често влизат дечурлига, а и не само, който са решили да трупат овации ползвайки помощни средства. Друг проблем са обидите който се леят на поразия и често играчите се изнервят и се налага да изпадат в дълги и продължителни обяснения вместо да играят или директно отвръщат с обиди.
В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор: Както казах по-горе играя Дъст2 онли и массив, но ако трябва да избирам повече време отделям на массив, понеже само една карта ми омръзва.
По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър: На ден отделям около 4-5 часа от времето си играейки CS 1.6 като това време обикновено е след 17:00 часа, но понякога влизам и по-рано или целодневно по възможност crazy
Можете ли да работите в екип: Като търговски представител на Нескафе, работата ми изисква да работя с хора /клиенти/ и да контролирам и навигирам обслужващия персонал. Така, че съм отличник в тази насока. Винаги съм тактичен и се старая да подхождам хладнокръвно в работата си и личния живот. Спокойна личност съм, бих казал, че е невъзможно някой да ме изнерви или провокира. Работата ме е научила умело да използвам езика си и да взимам винаги правилни решения.
Познавате ли амх командите:В по-горните редове споменах, че съм администрирал сървъри и съм поддържал свой собствен, така, че AMX познавам абсолютно.Причината да не го правя и в момента е, че нямам статично IP, а и нямам времето което имах преди за да настройвам и следя мой личен сървър.
Имате ли проблеми с нервите: Не. Не използвам лекарствени препарати и не ходя на психолог. Мисля, че всичко ми е наред smile24 / но често всеки луд казва това/
С какъв псевдоним играете: Tenko0 .Хората който играят във въпросните сървъри мисля ме познават вече добре, и надявам съм създал добро реноме като играч и човек който се забавлява, а не търси интрига и никога не обижда въпреки провокациите. Благодаря за отделеното време и внимание!
Аватар
Tenko0
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Tenko0

Re: Кандидат за администратор Tenko0

Мнениеот shit happens » 01 Дек 2014, 16:39

Прочети изискванията преди да кандидатстваш следващият път. Съмнявам се някой да ти обърне внимание, понеже си се регистрирал днес.
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Re: Кандидат за администратор Tenko0

Мнениеот Report » 01 Дек 2014, 16:41

Моля като за начало се научете да четете Правилата и Изискванията.
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Назад към Неодобрени кандидатури