Име и Фамилия: Стоян Христов
Години: 25
Град: Ямбол
Скайп за връзка: kawa_maniak
Били ли сте администратор досега? Къде и за колко време? : Бил съм администратор в доста сървъри, но преди 3-4 години спрях да играя. Сега възобнових и отново се запалих. Имах и свой собствен сървър който работеше отлично докато учих и поддържах във Варна. След това преустанових.Трябва да потърся мой демо-та за да си припомня в кой сървъри съм бил администратор.
От колко време играете в нашите сървъри: Играя от около 2-3 седмици. Играя предимно Дъст2 онли и массив-а или да го наречем класик.
Защо желаете да сте администратор в нашите сървъри: Прави ми впечатление, че често влизат дечурлига, а и не само, който са решили да трупат овации ползвайки помощни средства. Друг проблем са обидите който се леят на поразия и често играчите се изнервят и се налага да изпадат в дълги и продължителни обяснения вместо да играят или директно отвръщат с обиди.
В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор: Както казах по-горе играя Дъст2 онли и массив, но ако трябва да избирам повече време отделям на массив, понеже само една карта ми омръзва.
По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър: На ден отделям около 4-5 часа от времето си играейки CS 1.6 като това време обикновено е след 17:00 часа, но понякога влизам и по-рано или целодневно по възможност crazy
Можете ли да работите в екип: Като търговски представител на Нескафе, работата ми изисква да работя с хора /клиенти/ и да контролирам и навигирам обслужващия персонал. Така, че съм отличник в тази насока. Винаги съм тактичен и се старая да подхождам хладнокръвно в работата си и личния живот. Спокойна личност съм, бих казал, че е невъзможно някой да ме изнерви или провокира. Работата ме е научила умело да използвам езика си и да взимам винаги правилни решения.
Познавате ли амх командите:В по-горните редове споменах, че съм администрирал сървъри и съм поддържал свой собствен, така, че AMX познавам абсолютно.Причината да не го правя и в момента е, че нямам статично IP, а и нямам времето което имах преди за да настройвам и следя мой личен сървър.
Имате ли проблеми с нервите: Не. Не използвам лекарствени препарати и не ходя на психолог. Мисля, че всичко ми е наред smile24 / но често всеки луд казва това/
С какъв псевдоним играете: Tenko0 .Хората който играят във въпросните сървъри мисля ме познават вече добре, и надявам съм създал добро реноме като играч и човек който се забавлява, а не търси интрига и никога не обижда въпреки провокациите. Благодаря за отделеното време и внимание!
Кандидат за администратор Tenko0
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
3 мнения
• Страница 1 от 1
-
Tenko0 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Tenko0
Re: Кандидат за администратор Tenko0
Прочети изискванията преди да кандидатстваш следващият път. Съмнявам се някой да ти обърне внимание, понеже си се регистрирал днес.
Прочети изискванията преди да кандидатстваш следващият път. Съмнявам се някой да ти обърне внимание, понеже си се регистрирал днес.
-
shit happens - Потребител
- Име в игра: shit happens
Re: Кандидат за администратор Tenko0
Моля като за начало се научете да четете Правилата и Изискванията.
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Неодобрени кандидатури