1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming. BONGO LUDIQ OT FBI, Zaynah
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming. Над 3 години изпразвам сървърите
4. От колко време играете ЦС. Играя Counter Strike от седем години , но не пълни.Тоест с прекъсвания
5. Предишен опит като Админ. Да Разбира се че имам .Няма логика да пускам Кандидатура ако Нямам
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.Колкото ми позволи личният и професионален живот
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/.Cs Megagaming Dust 2 Only
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming. Не винаги има админи .Мисля че имам качества ,,Различавам хакер от добър играч и разбирам на новите кодове ! Да се играе без хакери .!!!! Мисля , че повечето ме познават и знаят професионалните ми серии
9. Скайп за обратна връзка.На лично съобщение - Защото се блокват на секундата .
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming.Двама играещи за много
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /
ориентировъчно/.Не съм ги броил ,Но съм Подавал в форума ( с акаунта който ми беше неосъзнаемо изтрит ) ,сървърите а дори и в скайп
НОВО 12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. От Стара Загора съм , Bongo не им сипва той ги сасипва .
Поздрави :Старозагорско Про !
Тези които са ми копирали никовете не искам да ги коментирам !!! ДЕРЗАЙТЕ
Кандидатура За Админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
33 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- kiddo
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: stzmans
Re: Кандидатура За Админ
kiddo добър опит братле... Аз лично бих гласувал с ДА за играта ти и НЕ за надменността ти. Ще изчакам Люси да се изкаже и тогава ще го направя и аз.
Израснах сред акули, напомпани с ампули.
-
r0ki. - Потребител
- Име в игра: r0kicha`chupi skuli
Високомерната ти личност не ме впечатлява, точно обратното. Играч с толкова нарушения на правилника, дразнещ играчите в сървърите, лошото впечатление, което си направил и правиш на почти всички колеги, + 2-те предупреждения, които имаш - не мисля, че можеш да бъдеш от екипа ни. Не съм виждал доклади от теб, като цяло играеш, но нищо повече. НАДМЕННИТЕ хора, които се мислят за БОГОВЕ, не ги толерирам и от всичко, което казах имаш моето НЕ !
Последна промяна Curkata на 04 Май 2015, 12:37, променена общо 1 път
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
Curkata написа:Високомерната ти личност не ме впечатлява, точно обратното. Играч с толкова нарушения на правилника, дразнещ играчите в сървърите, лошото впечатление, което си направил и правиш на почти всички колеги, + 2-те предупреждения, които имаш - не мисля, че можеш да бъдеш от екипа ни. Не съм виждал доклади от теб, като цяло играеш, но нищо повече. НАДМЕННИТЕ хора, които се мислят за БОГ не ги толерирам и от всичко, което казах имаш моето НЕ !
Благодаря . Следващият Моля , Теб не те помня кой си и от кога си тук ( на bl_counterquake по-принцип им сипвам много , Извинявай Пичага ,че ти причиних неудобство ) (кето като нямаш флагове си безсилен ) Още веднъж се извинявам за причиеното неудобство на bl_counterquake .(Абе ти май си от месеци тук ) Не съм те виждал в сървърите ( ДОРИ В БАН ЛИСТА НЯМАШ БАН ) Sorry
Последна промяна kiddo на 03 Май 2015, 19:25, променена общо 1 път
- kiddo
- Потребител
Твърдо против,нямаш нито 1 качество за да станеш админ,дразнещ си , ще те дразнят, ще им отговориш ще стане чудо,никой мисля че няма да ти даде ЗА от админите ,защото ни псуваше, обиждаше,селяни, да не ги изброявам,няма да изкараш дълго в екипа гаранция ти давам
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Bat-Miro написа:Твърдо против,нямаш нито 1 качество за да станеш админ,дразнещ си , ще те дразнят, ще им отговориш ще стане чудо,никой мисля че няма да ти даде ЗА от админите ,защото ни псуваше, обиждаше,селяни, да не ги изброявам,няма да изкараш дълго в екипа гаранция ти давам
Благодаря , Ама всички кадърни Админи знаят че имам качества , Благодаря за завистта бат мирко
- kiddo
- Потребител
kiddo има отлични качества за админ, проблема е това че е доста проблемен. И аз се съмнявам че ще изкара дълго сред нас.
Израснах сред акули, напомпани с ампули.
-
r0ki. - Потребител
- Име в игра: r0kicha`chupi skuli
Напълно излишно пусната кандидатура с предизвестен край... Имаш моето най-голямо НЕ, киддо, приятелю! Успех!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
С риск да си навлека неодобрението на екипа Kiddo има качества за админ аз лошо от него за пореден път ще кажа че не съм видял,на моменти говоренето изпреварва мисълта това му качество е породено от нас по скоро , и неправилните банове ,всеки би се изнервил, ЗА има от мен останалото друг го решава.
п.с : Не хвърляйте камъни по мен всеки има право на мнение
п.с : Не хвърляйте камъни по мен всеки има право на мнение
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
ЗА,защото този потребител освен,че е "отвратителен" и разбира от играта,е и редовен посетител и садвадител в сървърите на CSMegaGaming.
Лично аз бих дал карт бланш на момчето.Ако е човек на място ще оправдае доверието,ако си е леке ще си се осере и без да му се помага.
kiddo разбира тази игра,това е достатъчно да бъде админ.
Това ,което е преживял като нападки към него самия,ще ми е интересно как ще се държи като власт имащ.
Лично аз бих дал карт бланш на момчето.Ако е човек на място ще оправдае доверието,ако си е леке ще си се осере и без да му се помага.
kiddo разбира тази игра,това е достатъчно да бъде админ.
Това ,което е преживял като нападки към него самия,ще ми е интересно как ще се държи като власт имащ.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
33 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Неодобрени кандидатури