Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура За Админ

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Кандидатура За Админ

Мнениеот kiddo » 03 Май 2015, 19:05

1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming. BONGO LUDIQ OT FBI, Zaynah
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming. Над 3 години изпразвам сървърите
4. От колко време играете ЦС. Играя Counter Strike от седем години , но не пълни.Тоест с прекъсвания
5. Предишен опит като Админ. Да Разбира се че имам .Няма логика да пускам Кандидатура ако Нямам
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.Колкото ми позволи личният и професионален живот
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/.Cs Megagaming Dust 2 Only
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming. Не винаги има админи .Мисля че имам качества ,,Различавам хакер от добър играч и разбирам на новите кодове ! Да се играе без хакери .!!!! Мисля , че повечето ме познават и знаят професионалните ми серии :)
9. Скайп за обратна връзка.На лично съобщение - Защото се блокват на секундата .
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming.Двама играещи за много
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /
ориентировъчно/.Не съм ги броил ,Но съм Подавал в форума ( с акаунта който ми беше неосъзнаемо изтрит ) ,сървърите а дори и в скайп
НОВО 12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. От Стара Загора съм , Bongo не им сипва той ги сасипва .
Поздрави :Старозагорско Про !

Тези които са ми копирали никовете не искам да ги коментирам !!! ДЕРЗАЙТЕ :)
kiddo
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: stzmans

Re: Кандидатура За Админ

Мнениеот r0ki. » 03 Май 2015, 19:10

kiddo добър опит братле... :D Аз лично бих гласувал с ДА за играта ти и НЕ за надменността ти. Ще изчакам Люси да се изкаже и тогава ще го направя и аз.
Израснах сред акули, напомпани с ампули. ]:)
Аватар
r0ki.
Потребител
Потребител

Име в игра: r0kicha`chupi skuli

Мнениеот Curkata » 03 Май 2015, 19:18

Високомерната ти личност не ме впечатлява, точно обратното. Играч с толкова нарушения на правилника, дразнещ играчите в сървърите, лошото впечатление, което си направил и правиш на почти всички колеги, + 2-те предупреждения, които имаш - не мисля, че можеш да бъдеш от екипа ни. Не съм виждал доклади от теб, като цяло играеш, но нищо повече. НАДМЕННИТЕ хора, които се мислят за БОГОВЕ, не ги толерирам и от всичко, което казах имаш моето НЕ !
Последна промяна Curkata на 04 Май 2015, 12:37, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Curkata
Потребител
Потребител

Име в игра: Kunov

Мнениеот kiddo » 03 Май 2015, 19:21

Curkata написа:Високомерната ти личност не ме впечатлява, точно обратното. Играч с толкова нарушения на правилника, дразнещ играчите в сървърите, лошото впечатление, което си направил и правиш на почти всички колеги, + 2-те предупреждения, които имаш - не мисля, че можеш да бъдеш от екипа ни. Не съм виждал доклади от теб, като цяло играеш, но нищо повече. НАДМЕННИТЕ хора, които се мислят за БОГ не ги толерирам и от всичко, което казах имаш моето НЕ !

Благодаря . Следващият Моля , Теб не те помня кой си и от кога си тук ( на bl_counterquake по-принцип им сипвам много , Извинявай Пичага ,че ти причиних неудобство ) (кето като нямаш флагове си безсилен ) Още веднъж се извинявам за причиеното неудобство на bl_counterquake .(Абе ти май си от месеци тук ) (giggle) Не съм те виждал в сървърите ( ДОРИ В БАН ЛИСТА НЯМАШ БАН ) Sorry
Последна промяна kiddo на 03 Май 2015, 19:25, променена общо 1 път
kiddo
Потребител
Потребител

Мнениеот Bat-Miro » 03 Май 2015, 19:25

Твърдо против,нямаш нито 1 качество за да станеш админ,дразнещ си , ще те дразнят, ще им отговориш ще стане чудо,никой мисля че няма да ти даде ЗА от админите ,защото ни псуваше, обиждаше,селяни, да не ги изброявам,няма да изкараш дълго в екипа гаранция ти давам
Аватар
Bat-Miro
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^

Мнениеот kiddo » 03 Май 2015, 19:26

Bat-Miro написа:Твърдо против,нямаш нито 1 качество за да станеш админ,дразнещ си , ще те дразнят, ще им отговориш ще стане чудо,никой мисля че няма да ти даде ЗА от админите ,защото ни псуваше, обиждаше,селяни, да не ги изброявам,няма да изкараш дълго в екипа гаранция ти давам

Благодаря , Ама всички кадърни Админи знаят че имам качества , Благодаря за завистта бат мирко
kiddo
Потребител
Потребител

Мнениеот r0ki. » 03 Май 2015, 19:29

kiddo има отлични качества за админ, проблема е това че е доста проблемен. И аз се съмнявам че ще изкара дълго сред нас.
Израснах сред акули, напомпани с ампули. ]:)
Аватар
r0ki.
Потребител
Потребител

Име в игра: r0kicha`chupi skuli

Мнениеот BARCELONA FAN » 03 Май 2015, 19:55

Напълно излишно пусната кандидатура с предизвестен край... Имаш моето най-голямо НЕ, киддо, приятелю! Успех!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот Vito » 03 Май 2015, 20:01

С риск да си навлека неодобрението на екипа Kiddo има качества за админ аз лошо от него за пореден път ще кажа че не съм видял,на моменти говоренето изпреварва мисълта :) това му качество е породено от нас по скоро , и неправилните банове ,всеки би се изнервил, ЗА има от мен останалото друг го решава.
п.с : Не хвърляйте камъни по мен всеки има право на мнение :D
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот Roger » 03 Май 2015, 20:04

ЗА,защото този потребител освен,че е "отвратителен" и разбира от играта,е и редовен посетител и садвадител в сървърите на CSMegaGaming.
Лично аз бих дал карт бланш на момчето.Ако е човек на място ще оправдае доверието,ако си е леке ще си се осере и без да му се помага.
kiddo разбира тази игра,това е достатъчно да бъде админ.
Това ,което е преживял като нападки към него самия,ще ми е интересно как ще се държи като власт имащ.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Следваща

Назад към Неодобрени кандидатури