от polina » 09 Мар 2019, 12:39
Пълна тъпотия е ФФ. Аз само едно не мога да разбера - Siska до тук ти е изброила поне 10 причини, защо ФФ трябва да се махне, а ти снощи в чата, тук в сайта и казваш “довода ти до тука е “това е голяма глупост човек” “. В класик сървъра всяка вечер играем абсолютно едни и същи хора, и досега не съм видяла на един да му харесва. Колкото до теб, аз не знам изобщо ти защо влизаш да играеш, като само се обясняваш и пишеш романи, и по този начин не виждаш, че напрагяш всички. А колкото до привличането на нови играчи в класика - снощи влезнаха 3ма нови играча (лично аз не бях ги виждала досега), та момчетата си играха и след няма и 5 мин лефтнаха, когато Маста ги предупреди, че има ФФ в сървъра. Това ли е привличането на нови играчи? Защото нещо не се получава май. В сървъра сме едни същи всяка вечер и на никой не му харесва да играе с ФФ, случва се без да искаш да уцелиш съотборник и не е само до това да внимаваш. Не знам защо се правиш, че не виждаш, че ФФ не се харесва от играчите в този сървър, но да седиш и да ни казваш на всичките, че сме “деца” само защото не ни допада е смешно. И в крайна сметка от всички, които играем там, май само на теб ти харесва ФФ.