Предложения за bullet damage и FF в класика
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
48 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Предложения за bullet damage и FF в класика
За с всички пръсти на ръцете и краката за това предложение ! Браво ! Това е класик . Нека има сървър със приятелски огън само се притеснявам дали няма да се прекалява от някои потребители , за това , че като идея за приятелския огън е хубава , но не искам да рискуваме и мисля , че по - хубаво той да си остане така но за плъгина съм с едно голямо ЗА !
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: G-n Dimitrov
Подкрепям и двете предложения, но с известни пояснения:
1. За класическите карти като assault, militia, mansion този плъгин вреди повече от колкото помага, защото на тези малки карти може да служи като wall hack за по-опитните играчи.
2. Към Friendly fire да се пусне опцията tkpunish, която убива играч убил съотборник, независимо нарочно или не. Има си радар, нека се внимава къде се мятат гранати.
1. За класическите карти като assault, militia, mansion този плъгин вреди повече от колкото помага, защото на тези малки карти може да служи като wall hack за по-опитните играчи.
2. Към Friendly fire да се пусне опцията tkpunish, която убива играч убил съотборник, независимо нарочно или не. Има си радар, нека се внимава къде се мятат гранати.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
IA3I написа:Предположих че приятелския огън би създал дискусия. Има възможност да се нагласи така че нарушителите да биват отказвани бързо. Не съм сигурен дали говоря за плъгин или настройки.
Става много интуитивно - когато го раниш малко в престрелка не страдаш много но ако му набиеш глава във вашата база страдаш много. Можеш да страдаш като умираш или директно излиташ от сървъра (дори може бан 3 мин)
Пак трябва да се наказваме а цялата идея е че всъщност наистина сте примерно 5 човека и е логично да си пречите понякога ( с флаш с FF с блъскане...)Офтопик:
Мисля, че не се минава през съотборникът.
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
За bullet damage плъгина съм съгласен да бъде премахнат, но за разрешаването на frendly fire съм абсолютно против. Пробвано е много пъти в различни сървъри, и резултата е трагичен. Децата са си деца, и обичат да се забавляват в базата.
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
MORTAL написа:Подкрепям и двете предложения, но с известни пояснения:
Има и друг вариант ... Вместо да сваля на някой от кръвта то ще е най-удачно да сваля своята ( Целя теб вместо на теб да свалям си свалям на мене си ) така ще обезсмисли нарочното убиване макар и ти да се гътнеш следователно ще внимаваш и с мятането на гранати
Кръвна Група AUDI
-
v0z1 - Админ
- Име в игра: v0z1
v0z1 написа:Има и друг вариант ... Вместо да сваля на някой от кръвта то ще е най-удачно да сваля своята ( Целя теб вместо на теб да свалям си свалям на мене си ) така ще обезсмисли нарочното убиване макар и ти да се гътнеш следователно ще внимаваш и с мятането на гранати
Е то така все едно няма приятелски огън По-добре да си има нормален + плъгин който следи за нарочното убиване на съотборник. Освен това в сървъра има и админи, които следят за реда и дисциплината.
В момента сървъра рядко се пълни със случайни играчи, играят предимно админи и то вечер. Те като си занят за приятелския огън ще се пазят, пък като влизат случайни играчи и им хареса сървъра, ще започнат и те да пазят съотборниците си.
-
MORTAL - Администратор
ЗА сега съм навит за bullet damage, с FF ще стане боза, както каза Кокала. Има много деца които сега започват и не са наясно и като добавим тези които нарочно ще го правят...
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
IA3I написа:Jefe от години ми блокирате това предложение с доводи които са по-скоро опасения! Не мисля че разбирате колко строг и отказваш може да бъде tkpunish-a - целения няма да умре преди целещия а ако целещия продължава ще бъде ритнат на 3тия път.
Никога не е имало FF в MG - сега когато имаме правилния сървър за него - дайте му шанс поне!
Ок, дайте правилно настроен плъгин и ще го тестваме, но нямам време да го търся и настройвам.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
mp_tkpunish 1/0 - Убива този който е убил съотборник в началото на следващия рунд.
mp_autokick 1/0 - Бан + кик за този който е убил съотборник.
Това са командите.
mp_autokick 1/0 - Бан + кик за този който е убил съотборник.
Това са командите.
-
MORTAL - Администратор
За заложниците има mp_hostagepenalty 0 което позволява безкрайно убиване на заложници, докато например mp_hostagepenalty 2 го ограничава до 2 убийства, после следва кик. По подразбиране настройката е на 5 убийства.
-
MORTAL - Администратор
48 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Предложения за CS MegaGaming Classic