Направих си труда да Ви покажа и да ви докажа всъщност истината и тайната на този "специалист", което беше и все още е голям спор сред админите - Скрипт(хак) ли е ? Записах демо на ЛАН, което добре показва и доказва, че Kacamun играе със забранени команди, които му позволяват да прави такъв спийд и да му помагат в ръш-а и да пречи на целенето в неговото тяло на тези срещу него. Играя от доста време така наречения мод Jump. Играл съм по доста сървъри Kreedz, Hide and Seek, Longjump и т.н; но най - много това се използва в hns-то. Там е проблема, че въпросния играч, играе със забранените команди
fps_max и
developer. Позволява си да играе с
300 фпс и така губи бързината си при нормално ходене, но за сметка на това си помага със скрола на мишката. Признавам, че момчето има опит в тази сфера, но защо да е с Cheat ? На демото Ви показвам как се прави и какъв е резултата и в двата варианта - искам да кажа, че разликата при мен е много малка тъй, като не съм свикнал да играя със "скрипт", а той вече е свикнал на това, усвоил го е и го прави по - добре от мен, но за сметка на това с забранен скрипт.
Developer "1" е забранен чийт във всички Български и чуждестранни jump сървъри и не само - забранено е в ESL, Xtreem-Jumps, на 5он5 турнири по Jump, Classic и т.н; което ме навежда на мисълта, че е СТРОГО ЗАБРАНЕНО в играта. Направено е с цел по - добър запис на видео клиповете(по-добро качество), които се правят и които гледаме в youtube и vbox7 ! Демото ми е 47 протокол, ако някой толкова се интересува от него и няма VALVE нека ми пише ЛС, специално ще направя и Steam демо.
http://dox.bg/files/dw?a=4821d767efИзвода е следния : Трябва да се постави бан на играча за забранени команди или просто да се постави във всички наши сървъри защита за Developer. Надявам се да съм "светнал" тези, които все още не са разбрали как става "Stand-up ground strafes(
sgs)" и защо Kacamun има такава бързина.
Поздрави, zxcv ;>