Направих си труда да Ви покажа и да ви докажа всъщност истината и тайната на този "специалист", което беше и все още е голям спор сред админите - Скрипт(хак) ли е ? Записах демо на ЛАН, което добре показва и доказва, че Kacamun играе със забранени команди, които му позволяват да прави такъв спийд и да му помагат в ръш-а и да пречи на целенето в неговото тяло на тези срещу него. Играя от доста време така наречения мод Jump. Играл съм по доста сървъри Kreedz, Hide and Seek, Longjump и т.н; но най - много това се използва в hns-то. Там е проблема, че въпросния играч, играе със забранените команди fps_max и developer. Позволява си да играе с 300 фпс и така губи бързината си при нормално ходене, но за сметка на това си помага със скрола на мишката. Признавам, че момчето има опит в тази сфера, но защо да е с Cheat ? На демото Ви показвам как се прави и какъв е резултата и в двата варианта - искам да кажа, че разликата при мен е много малка тъй, като не съм свикнал да играя със "скрипт", а той вече е свикнал на това, усвоил го е и го прави по - добре от мен, но за сметка на това с забранен скрипт. Developer "1" е забранен чийт във всички Български и чуждестранни jump сървъри и не само - забранено е в ESL, Xtreem-Jumps, на 5он5 турнири по Jump, Classic и т.н; което ме навежда на мисълта, че е СТРОГО ЗАБРАНЕНО в играта. Направено е с цел по - добър запис на видео клиповете(по-добро качество), които се правят и които гледаме в youtube и vbox7 ! Демото ми е 47 протокол, ако някой толкова се интересува от него и няма VALVE нека ми пише ЛС, специално ще направя и Steam демо. http://dox.bg/files/dw?a=4821d767ef
Извода е следния : Трябва да се постави бан на играча за забранени команди или просто да се постави във всички наши сървъри защита за Developer. Надявам се да съм "светнал" тези, които все още не са разбрали как става "Stand-up ground strafes(sgs)" и защо Kacamun има такава бързина.
Поздрави, zxcv ;>
Така нареченото "sgs" относно Kacamun.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
14 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Така нареченото "sgs" относно Kacamun.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Re: Така нареченото "sgs" относно Kacamun.
Досега във всички сървари които съм играл на всякаде е забранено developer 1 и fps_max 101 повече неможе
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Imp*Skype написа:Досега във всички сървари които съм играл на всякаде е забранено developer 1 и fps_max 101 повече неможе
Ами логично е.. Във всички Hns сървъри в които съм бил админ поставяхме Permanent бан за developer
-
zxcv ;> - Потребител
Чл. 1. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е използването на хакове, скриптове, помощни средства и т.н
Понеже явно някой така и не иска да приеме, също така има и "признание", ако мога така да го нарека от страна на Kacamun в поста му тук, как се процедира в случая? Екип банове маха бана, при нерешен въпрос? Поредното странно решение, после искате играчите да си мълчат. Няма как да стане.
Понеже явно някой така и не иска да приеме, също така има и "признание", ако мога така да го нарека от страна на Kacamun в поста му тук, как се процедира в случая? Екип банове маха бана, при нерешен въпрос? Поредното странно решение, после искате играчите да си мълчат. Няма как да стане.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
dzak написа:Чл. 1. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е използването на хакове, скриптове, помощни средства и т.н
Именно... Не знам вие си вземете решение аз нямам думата, нямам глас, нямам общо, само исках да поясня. Мисля, че трябва да си "сигурен" и да "разбираш", за да премахнеш бан ?! Избрали сте хора, които разбират от хакове...
-
zxcv ;> - Потребител
zxcv ;> написа:dzak написа:Чл. 1. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е използването на хакове, скриптове, помощни средства и т.н
Именно... Не знам вие си вземете решение аз нямам думата, нямам глас, нямам общо, само исках да поясня. Мисля, че трябва да си "сигурен" и да "разбираш", за да премахнеш бан ?! Избрали сте хора, които разбират от хакове...
+1
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
ZXCV ти или си много ограничен човек или просто си толкова ядосан ,че ти говориш пълни простотии,ВЪВ HNS Kreedz i bhop сървари девелопера е забранен от амх мода,НО ВЪВ ВСИЧКИ други сървари с малки изключения девелопера си е разрешен,ТОВА НЕ Е СКРИПТ ИЛИ ЧИЙТ,това е обикновена команда позволяваща да вдигнеш фпс в играта,и да те светна защото изобщо незнаеш явно,НО НА ТОРНИРИ 5в5 КЛАСИК НИКОГА АМА НИКОГА НЕ Е БИЛ ЗАБРАНЕН ДЕВЕЛОПЕРА,имал съм 100тици торнири зад гърба си а ти имаш просто яда си зад себе си,продължавай да хейтваш колкото искаш,АЗ НИКОГА НЕСЪМ ИГРАЛ С ХАК ИЛИ СКРИП ,всчико съм научил сам в тая игра,никога несъм питал някой как се прави това или онова така че КОЙ СИ ТИ ДА МЕ СЪДИШ И ДА МЕ ОБИЖДАШ ПО ТОЗИ НАЧИН КАТО МЕ НАРИЧАШ НЕРЕДОВЕН ИГРАЧ,мога да ти дам 100 IP -та на сървъри класик където девелопера не е забранен,защото пак ти казвам -ТОВА Е НАСТРОЙКА НА ИГРАТА,НО ТИ НЯМА ДА ГО РАЗБЕРЕШ...
-
Kacamun - Потребител
- Име в игра: Kacamun
от zxcv ;> » 03 Дек 2012, 20:51
Не виждам никакъв скрипт. Той го прави дори по - зле от мен ? Sgs се използва в джъмп сървърите и е прекалено лесно. Обикновен играч, когато държи просто W и върви напред развива 250 speed по закона на джъмпа, а с това можеш да развиеш макс 260-270, но малко са хората в България, които го умеят. Просто ще е срамно, ако получи бан за това. Който иска нека ми пише стига в сървъра да е sv_airaccalerate 100 ще му го покажа - макар, че Румяна направи сървърите на 10 заради някво предложение.
Това е твое мнение от тази моя тема viewtopic.php?f=11&t=2304&start=10 Тогава главно заради това мнение темата беше едва ли не приключена.Айде виж та оправи спора вътре в главата си първо и тогава дай ясно позицията си по въпроса.А относно темата вече съм се изказвал много пъти,че за мене играчът не е виновен просто трябва да се забрани developer 1 и fps_max 101 да се променят.
Не виждам никакъв скрипт. Той го прави дори по - зле от мен ? Sgs се използва в джъмп сървърите и е прекалено лесно. Обикновен играч, когато държи просто W и върви напред развива 250 speed по закона на джъмпа, а с това можеш да развиеш макс 260-270, но малко са хората в България, които го умеят. Просто ще е срамно, ако получи бан за това. Който иска нека ми пише стига в сървъра да е sv_airaccalerate 100 ще му го покажа - макар, че Румяна направи сървърите на 10 заради някво предложение.
Това е твое мнение от тази моя тема viewtopic.php?f=11&t=2304&start=10 Тогава главно заради това мнение темата беше едва ли не приключена.Айде виж та оправи спора вътре в главата си първо и тогава дай ясно позицията си по въпроса.А относно темата вече съм се изказвал много пъти,че за мене играчът не е виновен просто трябва да се забрани developer 1 и fps_max 101 да се променят.
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
Срамно е да казваш, че си ходил по турнири, а да не знаеш максималното фпс...
Другото смешно е, че точно това предложение е да се ограничат точно тези ненормални скоци, но защо да четем глупости, нали така.
Става все по-забавно...
Careful написа:от zxcv ;> » 03 Дек 2012, 20:51
Румяна направи сървърите на 10 заради някво предложение.
Другото смешно е, че точно това предложение е да се ограничат точно тези ненормални скоци, но защо да четем глупости, нали така.
Става все по-забавно...
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Аз ли незнам максималното фпс,ти май се изказваш неподготвен колкото да кажеш нещо,ако ще плямпаш небивалици по-добре си спести мнението,става забавно с вашите небивали коментари и теми....
-
Kacamun - Потребител
- Име в игра: Kacamun
14 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2