Скайп чат :Този, който...: Да, исках само нещо да ти кажа - Значи взех решение и то е окончателно. Искам правата ми да бъдат отнети от всеки сървър в, който съм админ и от форума. Явно не съм достоен админ и според повечето не си върша работата, а и голям процент не ме харесват, поради простата причина, че казвам истината в очите, а това явно не им харесва. Много се радвам, че бях част от екипа и помагах колкото мога, но всичко до тук. Решението ми е окончателно и няма да го променя. Аз съм приятел и колега макар и във виртуалния свят само с хора, които имат акъл, разум и отговарят на годините си. Не искам да съм някаква мишена, която постоянно се следи и се гледа за някой гаф. Не искам да имам врагове и именно за това се оттеглям. Ще продължа да играя в тази верига разбира се - със същия ник, просто няма да пиша и няма да има проблеми. Благодаря за разбирането
Това е от скайпа... Просто цялата работа е там, че повечето не ме харесват. Аз не искам да имам НЕприятели и врагове за това се оттеглих. Това е всичко Надявам се да няма повече въпроси, а ако има пишете тук
Офтопик: