Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Накратко защо нямам права !

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Накратко защо нямам права !

Мнениеот zxcv ;> » 09 Яну 2013, 18:24

Поради големия интерес и десетките лични съобщения, които получавам, както тук така и в скайп просто ще постна това, което написах на Люси в скайп, за да видите каква е причината да се откажа от правата си. Нямам друго какво да добавя и искам да кажа, че нямам нищо лично към никого !

Скайп чат :Този, който...: Да, исках само нещо да ти кажа - Значи взех решение и то е окончателно. Искам правата ми да бъдат отнети от всеки сървър в, който съм админ и от форума. Явно не съм достоен админ и според повечето не си върша работата, а и голям процент не ме харесват, поради простата причина, че казвам истината в очите, а това явно не им харесва. Много се радвам, че бях част от екипа и помагах колкото мога, но всичко до тук. Решението ми е окончателно и няма да го променя. Аз съм приятел и колега макар и във виртуалния свят само с хора, които имат акъл, разум и отговарят на годините си. Не искам да съм някаква мишена, която постоянно се следи и се гледа за някой гаф. Не искам да имам врагове и именно за това се оттеглям. Ще продължа да играя в тази верига разбира се - със същия ник, просто няма да пиша и няма да има проблеми. Благодаря за разбирането (handshake)

Това е от скайпа... Просто цялата работа е там, че повечето не ме харесват. Аз не искам да имам НЕприятели и врагове за това се оттеглих. Това е всичко 8) Надявам се да няма повече въпроси, а ако има пишете тук

Офтопик:
Искам да се извиня, ако темата не е на място - не я трийте, а просто ми я преместете, ако не е в подходящ раздел! (handshake)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Re: Накратко защо нямам права !

Мнениеот HeBuHHa » 09 Яну 2013, 19:40

Мите, аз ти казах че си достатъчно добър и достоен админ. Вършиш си работата отлично. Колкото до това, че казваш всичко в очите, според мен е правилно. Според мен ти направи огромна грешка, че се отказа от правата си. :( ..
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб ! :)
Аватар
HeBuHHa
Потребител
Потребител

Име в игра: HeBuHHa

Мнениеот ViSiOn » 09 Яну 2013, 19:41

Не се сърди но според мен това е малко детско решение.Не си ти единствения прото трябва малко или много да не обръщаш внимание на всички и на всичко .
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот Bat-Miro » 09 Яну 2013, 20:53

не се сещам с кой си се карал ама надали си заслужава да останеш без права добре се справяше с админските си задалжения но все пак ти си знаеш
Аватар
Bat-Miro
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^

Мнениеот HeBuHHa » 09 Яну 2013, 21:43

Bat-Miro написа:не се сещам с кой си се карал ама надали си заслужава да останеш без права добре се справяше с админските си задалжения но все пак ти си знаеш

И аз това му казах. :x
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб ! :)
Аватар
HeBuHHa
Потребител
Потребител

Име в игра: HeBuHHa

Мнениеот dimitrow » 09 Яну 2013, 21:52

Top_Mrusnica написа: Мите, аз ти казах че си достатъчно добър и достоен админ. Вършиш си работата отлично. Колкото до това, че казваш всичко в очите, според мен е правилно. Според мен ти направи огромна грешка, че се отказа от правата си. :( ..

(y)
Изображение
Аватар
dimitrow
Потребител
Потребител

Име в игра: dimitrow

Мнениеот zxcv ;> » 09 Яну 2013, 23:44

simsa написа:Не се сърди но според мен това е малко детско решение.Не си ти единствения прото трябва малко или много да не обръщаш внимание на всички и на всичко .

Аз не се сърдя бе глупости :D Кеф ми е, че казваш какво мислиш - аз съм си дете на 16 години съм, но не мисля, че е детско - отказах си се нито съм тръгнал да се връщам, нито се карам с някого, нито напускам веригата и т.н. 8)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот JusT_InSaNe » 11 Яну 2013, 21:11

zxcv ;> Приятелче нямам лоши впечатления за теб ! Това което е лично мое мнение е ,че ти на всяка манджа беше миродия
изказваше се по всяко едно отношение независимо дали те засяга ! Както и да е , Това е твое решение но след време ще разбереш ,че живота поднася всичко по много груб начин надявам се да ме разбираш !
Не си лошо момче но има още какво да видиш и научиш от живота !
Със здраве !
Винаги има и 2-вариант ! ! !

Изображение
Аватар
JusT_InSaNe
Потребител
Потребител

Име в игра: /Rs/ ReSpeCt*

Мнениеот bibetoooooo » 16 Яну 2013, 01:12

JusT_InSaNe написа:zxcv ;> Приятелче нямам лоши впечатления за теб ! Това което е лично мое мнение е ,че ти на всяка манджа беше миродия
изказваше се по всяко едно отношение независимо дали те засяга ! Както и да е , Това е твое решение но след време ще разбереш ,че живота поднася всичко по много груб начин надявам се да ме разбираш !
Не си лошо момче но има още какво да видиш и научиш от живота !
Със здраве !

хаха приятел на всяка манджа миродия бил ми нали всеки трябва да си казва мнението :D :D много ясно че ще взема участие ;) все тая дали го засяга или не :D :D :D пък относно zxcv не трябваше така да става,защото си вършише добре работата и се опитваше да правиш така и другите да го правят за това правеше доста забележки на този и онзи.. :) и да доста си директен :) което според мен е доста добре :)
Аватар
bibetoooooo
Потребител
Потребител

Име в игра: bibetoooooo

Мнениеот Valentinov » 18 Яну 2013, 14:02

Е и аз нямам права защото не виждам добре все пак съм възрастен човек :D:D:D:D
Аватар
Valentinov
Потребител