Първо направете ултиматума да се зарежда на 30 сек наи-малко, защото с крипт лорда побарква6 целия противников отбор.
Второ направете експирианса поне двоен че на респаун се качва много бързо. Примерно първи левел да е страваш ма 200 xp.
Предложения за War3+Respawn [SaveXP]
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
-
B!@De - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: B!@De
Re: Предложения
B!@De написа:Първо направете ултиматума да се зарежда на 30 сек наи-малко, защото с крипт лорда побарква6 целия противников отбор.
Не може да се направи ултимейта на крипт лорда да е с различен куулдаун от този на другите. Ако се направи на 30 секунди, ще страдат и играчите с други раси.
B!@De написа:Второ направете експирианса поне двоен че на респаун се качва много бързо. Примерно първи левел да е страваш ма 200 xp.
Множителя на експириънса по подразбиране е 1.0, направен е на 0.8 за да се качва по-бързо.
- MORTAL1
Ти играл ли си в респаун до сега? В една от веригите, които играя първи левъл е на 800 експириенс, а ултиматума е на 35 сек и никои не се оплаква.
-
B!@De - Потребител
B!@De написа:Ти играл ли си в респаун до сега? В една от веригите, които играя първи левъл е на 800 експириенс, а ултиматума е на 35 сек и никои не се оплаква.
Играл съм в респаун.
Може да е на 800 експириънс първия левел, но да дава повече ХР при убийство. Ултиматума Ултиматума По дифолт е на 35, тук е намален.
А, и... защо трябва да се сравняваме с другите? Обикновено другите трябва да се сравняват с по-добрите
- MORTAL1
B!@De написа:Първо направете ултиматума да се зарежда на 30 сек наи-малко, защото с крипт лорда побарква6 целия противников отбор.
Второ направете експирианса поне двоен че на респаун се качва много бързо. Примерно първи левел да е страваш ма 200 xp.
Тогава няма да има смисъл първо ще чакам 30 секунди и то накрая ще го блокнат купи си neck като не искаш да те тормозят с ultimate
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
Аз предлагам да се махне respawn-a,защото доста от способностите на расите и ултимейта на warden расата губят смисъл така
който иска да се преражда да си купи ankh,така няма да се вдигът по 6-7 левъла на карта и ще е по-интересно(поне според мен)
другото което искам да предложа е да се махне плъгина admin listen тоест админите да не могат да четат какво пишат играчите от другия отбор,защото ако аз например напиша mole админите ще видят и ще се оглеждат за мен в базата си
който иска да се преражда да си купи ankh,така няма да се вдигът по 6-7 левъла на карта и ще е по-интересно(поне според мен)
другото което искам да предложа е да се махне плъгина admin listen тоест админите да не могат да четат какво пишат играчите от другия отбор,защото ако аз например напиша mole админите ще видят и ще се оглеждат за мен в базата си
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
[Anti]Killer написа:Аз предлагам да се махне respawn-a,защото доста от способностите на расите и ултимейта на warden расата губят смисъл така
Не мисля, че ще е полезно и разумно да се маха този плъгин. Как ще следят админите за нередности? За да не вижда никой, че зареждаш mole, просто си направи бинд на shopmenu2.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
[Anti]Killer написа:Аз предлагам да се махне respawn-a,защото доста от способностите на расите и ултимейта на warden расата губят смисъл така
Ми, за да не виждат админите че си зимаш моле просто напиши в конзолата bind p shopmenu2 и си купуваш моле като натиснеш p 9 и си готов
-
B!@De - Потребител
B!@De какъв беше смисъла да го повтаряш
в сървъра играят горе долу 70% админи все някой ще има и в другия отбор и ще гледа за нередности
а и аз дадох само пример с мен,доста играчи не ползват менюто а директно пишат предмета,но както и да е
като пишете можехте поне да пишете какво мислите и за двете мнения не само за едното
в сървъра играят горе долу 70% админи все някой ще има и в другия отбор и ще гледа за нередности
а и аз дадох само пример с мен,доста играчи не ползват менюто а директно пишат предмета,но както и да е
като пишете можехте поне да пишете какво мислите и за двете мнения не само за едното
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
Re: Предложения за Wae3+Respawn [SaveXP]
В темата с обяснения на расите която съм направил, най от долу има няколко полезни бинда Примерно F1 i F2
За махането на респауна и аз съм за, но човека който хоства сървъра е казал, че няма да го маха.
Колкото до "admin listen" плъгина, мисля че може и без него. Винаги има поне по един админ във всеки отбор.
За махането на респауна и аз съм за, но човека който хоства сървъра е казал, че няма да го маха.
Колкото до "admin listen" плъгина, мисля че може и без него. Винаги има поне по един админ във всеки отбор.
- MORTAL1
Назад към Предложения за CS MegaGaming War3+Respawn [SaveXP]