Предложения за War3+Respawn [SaveXP]
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Re: Предложения за Wae3+Respawn [SaveXP]
Това всъщност е опция на прочат плъгина и засега няма да се маха, по добре си бинднете копчета (както аз съм направила ) мойте са така bind ] shopmenu2 и bind [ shopmenu.
-
Valkyria - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Valkyria
versace_bs написа:Това всъщност е опция на прочат плъгина и засега няма да се маха, по добре си бинднете копчета (както аз съм направила ) мойте са така bind ] shopmenu2 и bind [ shopmenu.
[ и ] не са ли ти далече? Аз играя с WASD и гледам всичко да ми е близо до тях. Слотове 7, 8 и 9 са ми на скрола, че са ми далече от пръстите когато играя.
- MORTAL1
Малко далечко са ми но във всички случаи става по бързо ако тръгна да пиша chameleon или mule.
На близките копчета имам други биндове /ме, ultimate, amxmodmenu.
На близките копчета имам други биндове /ме, ultimate, amxmodmenu.
-
Valkyria - Администратор
Важно предложение за CS MegaGaming War3+Respawn [SaveXP]
"Поради причини" както казва Мечо Пух, хоста на CS MegaGaming War3+Respawn [SaveXP] e с динамично IP. В този случай, се прави това. Става дума за следното. Хоста сваля една програма от там, която му ъпдейтва ИП-то в този сайт. Регистрира си БЕЗПЛАТЕН субдомейн от рода на http://www.no-ip.org. После като пусне сървъра, ние се конектваме към адреса който е настроен, примерно war3csmegagaming.com.no-ip.com:8833
Порта на края може да се гласи от настройките на сървъра и е без значение, стига да е свободен. Играл съм в сървъри на порт 666
Та програмата която се слага от сайта следи за промяна в ИП адреса, и когато той се смени, пренастройва техния ДНС сървър така, че war3csmegagaming.com.no-ip.com да сочи към новото ИП. Доста сървъри са направени така. Надявам се да стане и да имаме отново чудесен war3 сървър.
Порта на края може да се гласи от настройките на сървъра и е без значение, стига да е свободен. Играл съм в сървъри на порт 666
Та програмата която се слага от сайта следи за промяна в ИП адреса, и когато той се смени, пренастройва техния ДНС сървър така, че war3csmegagaming.com.no-ip.com да сочи към новото ИП. Доста сървъри са направени така. Надявам се да стане и да имаме отново чудесен war3 сървър.
- MORTAL1
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Re: Предложения за War3+Respawn [SaveXP]
Предлагам експириенса да се рестартира на всеки мап и като играеш и смениш раста натрупания експириенс да ти се прехварля на новата раса.
-
B!@De - Потребител
- Име в игра: B!@De
B!@De написа:Предлагам експириенса да се рестартира на всеки мап и като играеш и смениш раста натрупания експириенс да ти се прехварля на новата раса.
Да, така ще е много интересно! Всеки мап ще вдигаш наново експириънс и ще ти е забавно. Освен това, всеки нововлязъл играч, ще е наравно с другите. Няма да е както сега като влезе някой нов, и други които са 10 левел да го откажат и да смени сървъра.
- MORTAL1
Още в началото бях против Save XP поради точно тази причина. Интересно ми е да пробвам различните раси. Но трудно се вдига XP когато те спукват от бой като си 0 лвл. а другите 10
-
Blizare_ - Потребител
- Име в игра: Blizare_
Blizare_ написа:Още в началото бях против Save XP поради точно тази причина. Интересно ми е да пробвам различните раси. Но трудно се вдига XP когато те спукват от бой като си 0 лвл. а другите 10
Така е! Точно поради тези причини подкрепям *B!@De*, за промяната
- MORTAL1
-
Valkyria - Администратор
Назад към Предложения за CS MegaGaming War3+Respawn [SaveXP]