Нови админи за гънгейма
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
50 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Нови админи за гънгейма
Голяма част от играчите ако им се даде "власт" ще злоупотребяват с нея. Не ми харесва voteban.
-
Blizare_ - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Blizare_
Blizare_ не практикувай нещо,което не ти се отдава(мисленето) Играя всяка вечер след работа в гънгейма и всяка вечер има хакове вътре.Ако не ви се занимава просто кажете на играчите да си търсят други сървъри а не да извъртате казаното от тях!!!Не търся права бил съм админ в много сървъри мога да си пусна какъвто искам сървър и пак да съм админ,но не ми се занимава вече със сървъри просто искам,като се прибера от работа да поиграя в вашия сървър защото ми харесва и точно за това си правя труда да пиша
П.П Знам,че има и други админи които влизат често.Сложих + на тези защото копирах списъка не съм търсил всички админи.
П.П Знам,че има и други админи които влизат често.Сложих + на тези защото копирах списъка не съм търсил всички админи.
Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето
-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
Значи на повечето не ни се отдава мисленето щом мислим еднакво за идеята ти. Най-мислещия си ти.
И можеш ли да цитираш едно изречение ,от коментарите ми по този въпрос ,в което не съм бил прав ?
И можеш ли да цитираш едно изречение ,от коментарите ми по този въпрос ,в което не съм бил прав ?
Офтопик:
-
Blizare_ - Потребител
Blizare_ Знам че админите не може да са 24/7 Дечко.Нали за това предложих да се направят админи някои от редовните играчи дет са постоянно вътре ама то май и четенето не ти се отдава.Стига спамил темата нит си админ нито умен.Ходи играй lady popular не ме занимавай с твоите детски разсъждения.
Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето
-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
Хайде дотук с нападките!
Момчето предлага, ние съответно му отговаряме какво мислим. Изглежда има интерес към сървърите ни, за което му благодаря. Да се надяваме на по- малко хакери, както вече казах, админите са достатъчно и според мен достатъчно редовни. Не казвам, че няма моменти без админ, да, има, а ние ще се постараем те да са по-малко тея момнети
Момчето предлага, ние съответно му отговаряме какво мислим. Изглежда има интерес към сървърите ни, за което му благодаря. Да се надяваме на по- малко хакери, както вече казах, админите са достатъчно и според мен достатъчно редовни. Не казвам, че няма моменти без админ, да, има, а ние ще се постараем те да са по-малко тея момнети
-
LoShaTa LaDy - Потребител
- Име в игра: LoShaTa LaDy
Офтопик:
-
Blizare_ - Потребител
-
Valkyria - Администратор
- Име в игра: Valkyria
Ще ползвам тази тема за да не пускам нова.
Да си направите една статистика за работата на администраторите да се види на всеки колко от решенията му за бан са некоректни .
И поне на още един админ да се даде право да маха банове при оплакване. 4 5 часа да чакаш сигурно е неприятно.
Да си направите една статистика за работата на администраторите да се види на всеки колко от решенията му за бан са некоректни .
И поне на още един админ да се даде право да маха банове при оплакване. 4 5 часа да чакаш сигурно е неприятно.
-
Blizare_ - Потребител
Blizare_ написа:Да си направите една статистика за работата на администраторите да се види на всеки колко от решенията му за бан са некоректни .
Пак си вреш носа, там където не му е работа. Бъди спокоен, тези неща се следят и без статистики, най-малкото ги има черно на бяло в раздел оплаквания.
Не мисля, че има нужда от такъв, но все пак това си е решение, което трябва да се вземе от главните администратои.Blizare_ написа:И поне на още един админ да се даде право да маха банове при оплакване. 4 5 часа да чакаш сигурно е неприятно.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
В повечето вериги, като нашите, се чака с дни за премахване на бан, вие тука за 5 часа още малко нова тема ще отворите, айде стига. Възможно най-бързо се разглеждат оплакванията. А относно това за още един човек с права в банлистата, може би ще помисля, защото и аз съм мислила по тоя въпрос
-
LoShaTa LaDy - Потребител
- Име в игра: LoShaTa LaDy
50 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Предложения за CS MegaGaming GunGame