KoMnoT написа:Пак си вреш носа, там където не му е работа.
Не мисля, че има нужда от такъв
1.само в оплаквания, поздрави, и игри ли могат да пишат тези които не са с админски права? Може би по-точно е че се повдига неудобна тема. Като го има черно на бяло изброй ми 7 ника на администратори с брой "успешни/неуспешни" наказания . Засечи си за колко време го правиш. Да речем за седмица има 20 души които искат да видят това . Умножи времето по 20 и виж колко часа ще се загубят. + Това това удобство може да доведе повече хора защото на всеки ще му е по приятно да знае че "домът" в който влиза е подреден и чист ,но "вандалщината" не се толерира.
2.Теб кога за последно те баннаха ?
Мисля че има хора които за щяло и нещяло раздават " правосъдие" . Мисля че за да баннеш някой трябва да стоиш зад решението си и да го подкрепиш с някакви факти които си видял с очите си, ако се оплачат от теб. "Така реших" не е причина.Така реших ще ми каже човек който се мисли за голямата работа като е станал админ.Останах с впечатлението че тук присъства стремежът към по добра връзка между админ и играч а "така реших" е в обратната посока.
Последните демота са показателни че бан се дава ей така. "Симптомите" за хак не са 1)добър резултат. 2)стреляне по своя отбор. 3)често банван в сървърите. 4)3 поредни хедшота.
Направете си един експеримент и си правете демота взаимно админите. Да видите че правите същите неща за които банвате. Особено "Следенето" през стените.
НЕ СЕ заяждам. Това че не съм админ и не съм приятел с вас и ви говоря неща които си спестявате умишлено или не , не би трябвало да ви кара да се държите заплашително. А дори да бях нямаше да имам по различно становище. Разликата е ,че може би ще имам право да се изкажа свободно.
Плачевни са последните демота не го ли виждаш ? чесно ми кажи, ако не на мен на себе си отговори и помисли над това .
И не ми пишете лични съобщения да спра да изразявам личната си неприязън към нередностите.
Ако искате само хвалби се постарайте.
Ако ще се търси качеството някой неща трябва да се казват. В големите сървари има много хора защото там може да си НЯКОЙ ако си платиш. Представете си какво ще е ако може да си на равно с тези които до сега са си плащали и са ви карали да се чувствате поредния прост играч. Разбира се не говоря за права. Говоря за контакта между админ-играч.
Мен това ме задържа тук. Играл съм много в безупречен сървар. Хак се появява на седмицата 1 път и то за секунди. Но за играта ми там не научих ника на нито 1 админ. Не съм написал нито 1 тема във форума им. Просто бяха Комерсиални и това ме отблъсна в последствие. А тук си пиша с администраторите, в скайп ,като с нормални хора.
Не съм от тия дето само си играят и не им пука какво става.
За да няма погрешни впечатления НЕ не играя с друг ник в момента а говоря по принцип.
LoShaTa LaDy Пак не ти видях коментара. не взимай моя коментар като отговор на твоя. сори