Кой е любимият ви играч в сърварите на мегагаминг?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кой е любимият ви играч в сърварите на мегагаминг?
В тази тема можете да споделите на кой от играчите в сърварите на мегагаминг се възхищавате най-много и можете да се обосновете защо..
-
Hooligan*Ultras - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: AMG_Beast
Re: Кой е любимият ви играч в сърварите на мегагаминг?
Добрее възхищавам се на :
4akala, ABRA, Admin, Adrenalin93, B!@De, BaTkO_SaSS, Bebka, Bing [Bot], Blizare_, Blueberry, CaMo-MuHaX, Cocaine Overstroming, Doktora, Elektra*, Google [Bot], Hooligan*Ultras, IYI, Im The Boss, Irish, Legion, Liverpool FC, LoShaTa LaDy, MORTAL, Mal6ansa*, PERNIK^DEVISION, Skoklev, Slivovitz, TEVTONSKI RICAR, The_King, Wiktoriq = ]], [Anti]Killer, [WTF]NoName, ana7ol1, c0ca1na, dobri4ko2, earworm, ivanminkov86, khekhekhe, nejna mumiq, qka_cigularka, r0ki., s1k1d1k_4akala, simple mindz, stefato, versace_bs, zaza86 защото са много добри ?? да съм изпуснал някой ??
4akala, ABRA, Admin, Adrenalin93, B!@De, BaTkO_SaSS, Bebka, Bing [Bot], Blizare_, Blueberry, CaMo-MuHaX, Cocaine Overstroming, Doktora, Elektra*, Google [Bot], Hooligan*Ultras, IYI, Im The Boss, Irish, Legion, Liverpool FC, LoShaTa LaDy, MORTAL, Mal6ansa*, PERNIK^DEVISION, Skoklev, Slivovitz, TEVTONSKI RICAR, The_King, Wiktoriq = ]], [Anti]Killer, [WTF]NoName, ana7ol1, c0ca1na, dobri4ko2, earworm, ivanminkov86, khekhekhe, nejna mumiq, qka_cigularka, r0ki., s1k1d1k_4akala, simple mindz, stefato, versace_bs, zaza86 защото са много добри ?? да съм изпуснал някой ??
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
за мен е голямо удоволствие да наблюдавам играта на [Speed Zone] ^^ OwN StyLe ^^ ,защо?..защото такъв играч като него не бях срещал другаде..перфектно умее да овладява откатът на всяко едно оръжие което хване с ръцете си..има голям усет към играта..върши си много добре работата като админ и просто е роден да цъка тази игра
-
[WTF]NoName написа:Добрее възхищавам се на :
Хахах ти си иброил цялата ударна бригада на мегагаминга
-
-
Imp Skype - Потребител
ABRA и $tef@to са ми любими, защото имат големи глави, които лесно се целят. После обаче трябва аспирин в промишлени количества.
Иначе ако трябва да съм по-сериозен, [nuPuHcko] MORTAL ми прави впечатление с концентрацията и спокойствието си по време на игра и със сигурност е един от най-хладнокръвните, с които съм играл. Жалко, че съотборникът му е слаб...
Иначе ако трябва да съм по-сериозен, [nuPuHcko] MORTAL ми прави впечатление с концентрацията и спокойствието си по време на игра и със сигурност е един от най-хладнокръвните, с които съм играл. Жалко, че съотборникът му е слаб...
-
Slivovitz - Потребител
- Име в игра: bring me a bottle of slivovitz
Blueberry, [nuPuHcko] MORTAL , Blade , BaTkO_SaSS .
Блу го споменавам за да не се сърди, Мортал намира добри вицове, Blade е първия който ме накара да си блъсна мишката, Батко щото ми показва различни хакове.
Блу го споменавам за да не се сърди, Мортал намира добри вицове, Blade е първия който ме накара да си блъсна мишката, Батко щото ми показва различни хакове.
-
Blizare_ - Потребител
- Име в игра: Blizare_
Всички са ми любими освен хакерите
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
[WTF]NoName написа:Добрее възхищавам се на :
4akala, ABRA, Admin, Adrenalin93, B!@De, BaTkO_SaSS, Bebka, Bing [Bot], Blizare_, Blueberry, CaMo-MuHaX, Cocaine Overstroming, Doktora, Elektra*, Google[Bot], Hooligan*Ultras, IYI, Im The Boss, Irish, Legion, Liverpool FC, LoShaTa LaDy, MORTAL, Mal6ansa*, PERNIK^DEVISION, Skoklev, Slivovitz, TEVTONSKI RICAR, The_King, Wiktoriq = ]], [Anti]Killer, [WTF]NoName, ana7ol1, c0ca1na, dobri4ko2, earworm, ivanminkov86, khekhekhe, nejna mumiq, qka_cigularka, r0ki., s1k1d1k_4akala, simple mindz, stefato, versace_bs, zaza86 защото са много добри ?? да съм изпуснал някой ??
Тези двамата отбелязани с черно само във форума висят, в сървърите не съм ги виждал
Много ме радва цялата админска и хостерска група - Люси, Версаче и Лошата, Иъруорм и АБРА, без които тази верига нямаше да я има.
Харесват ми също всички играчи от сървърите, няма да изброявам, за да не изпусна някого.
- MORTAL1
Google[Bot] и Bing [Bot] не си ги виждал защото както виждаш са ботове и немогат да играят и умират 1 път и излизат
-
Imp Skype - Потребител
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2