Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ДРУГО - Оплакване от админ dr_energy

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от админ dr_energy

Мнениеот TIh » 16 Авг 2012, 18:42

Нене погледни се колко си прост какво демо искаш като това всичко се случи в 15:07 минути от тогава до сега са минали грубо казано 3 часа. Бях в сървъра след това много добре знаеш също така знаеш, че при всяко едно влизане файла с демото с реска и се записва ново. Как няма да се засягате като пишете пълните измишльотини.
Последна промяна BaTkO_SaSS на 16 Авг 2012, 18:46, променена общо 1 път
Причина: Без обиди
Аватар
TIh
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: TIh

Мнениеот BaTkO_SaSS » 16 Авг 2012, 18:51

Две мнения едно след друго са забранени :) а историята е такава че е влязал баннал е хакера другия го е гледал и не е бил хакер през това време той е имал работа но въпреки това е влязъл да ги банне а ти както се вижда на снимките си попрекалил с спама :)
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот LoShaTa LaDy » 16 Авг 2012, 18:52

Мнениеот Dr_EnErGy » 16 Авг 2012, 18:39
xaxaxa въйй лоша кака вече заключени теми отключваме за разправия ли? Не съм знаел че толкос зле ще става работата както да е :d
1-во демото искам да видя на играча който се оплаква от мен докато съм бил там и не съм бан хакер.
2-ро покажи ми правото че съм длъжен да седя вътре и да чакам играча да си вкл. хака ???Отново защото докато бях вътре и гледах въпросния втори играч не беше хак .. (може да е бил като не съм вътре но за момента не беше.А до колкото знам хорски мнения не са слушaт и админа сам преценява..?)
3-то Админа беше vision.
4-то Вече задалжени ли сме да седим и чакаме да влизат хакери?

хаха виновен съм защото не съм изчакал някъв си да си пусни хака ли ? :D :D :D

Трябва ли да отговарям на това твое писане....
В случая играча е реагирал нормално от негова гледна точка, поискал е помощ от админ, защото е имало хакерИИИ, админа съответно е влязал, но не банал всички такива, следва повторно писане в скайп и... то се вижда какво се е случило. И знаете ли защо се изнервят повечето играчи, защото това не се случва за първи път, хакерите си играят, биват наказвани хора, които обиждат, но не биват наказвани, тези с cheats...
Много често се случва да чакам 2 мапа админите вътре да се сетят да погледнат, или да банат даден хакер. И като се натрупат 2-3 хакера, естествено почвам да банвам аз, и накрая някой от админите като се изцепи, ама какво правиш Алекс, ми как какво, банвам тези необезпокоявани хакери. Според вас защо се правя на ударена в сървъра, че нищо все едно не виждам, еми именно заради това, защото следя вие какво правите, вие как реагирате, а понякога изобщо и не реагирате, а това пък още по-големия въпрос. За сега няма да слагам конкретни имена на админи, те надявам се сами ще се сетят, кога и как са сгрешили. С това мисля да приключа темата, не мисля да я разводняваме повече. Ако някой има нещо да допълни, нека го направи, без обяснинея "в любов".
Благодаря за вниманието!
Поздрави, Алекс
Аватар
LoShaTa LaDy
Потребител
Потребител

Име в игра: LoShaTa LaDy

Мнениеот TIh » 16 Авг 2012, 18:54

Абе все играчите са Ви виновни снимки ми дай на разговора Ви. Прекалил съм защото беше вътре оня през цялото време играеше с хак нали и аз бях спектатор какво ми ги обесняваш ти тея работи като не си бил вътре и не знаеш дали не е бил хак :). Престани да го защитаваш виновен е в случая !!!
Аватар
TIh
Потребител
Потребител

Мнениеот BaTkO_SaSS » 16 Авг 2012, 18:56

От негова гледна точка е реагирал правилно за мен неговата гледна точка не е правилна.А нека да кажа защо като има 2-3 админа никой не излиза да гледа защото са на принципа на Българина "Като има някой друг да го свърши защо да го върша аз" И по тази логика щом другите не са излезли да гледат значи не е хакер.Няма повече да пиша по тази тема още от началото казах че няма смисъл от нея :)
Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Мнениеот TIh » 16 Авг 2012, 18:58

Ами като няма смисъл от тази тема, защо въобще си станал админ и защо си изявил желание да се занимаваш с тези неща ??? Дай ми адекватен отговор. До тук нищо смислено не видях да напишеш
Аватар
TIh
Потребител
Потребител

Мнениеот LoShaTa LaDy » 16 Авг 2012, 19:00

Ами хубаво, на който не му се занимава с админство, драска ми в скайп и е готов, няма да се занимава той да гледа, след като има такива " принципи" от рода на -щом има други админи, защо аз...Става обикновен user и нека си играе на воля, да се мъчи той да вика админите да му помагат...
Аватар
LoShaTa LaDy
Потребител
Потребител

Мнениеот Dr_EnErGy » 16 Авг 2012, 19:00

Ами като нямаш доказателство къде си тръгнал ? Че ме пита за др. админ .. Тук вече сме длъжни да се обесняваме на всеки който го е ят че не е админ ли? това ли ми е работата ??? Алекс на ден банвам по 15 хакера само АЗ ! Vision Hapy са следващите редовни админи ! А за останалите админи аз ли отговарям че не ми е ясно ? 20% влизат за 5 мин и излизат това ли е редовен Админ Айде стегнете останалите и така ми пишете на мен! както каза всеки да си върши работата а твойта е да се занимаваш със админите а не да даваш зор само на един админ..
Последна промяна Dr_EnErGy на 16 Авг 2012, 19:03, променена общо 1 път
май те е яд а? :DХqhuXihq

Изображение
Аватар
Dr_EnErGy
Потребител
Потребител

Име в игра: Dr_EnErGy

Мнениеот BaTkO_SaSS » 16 Авг 2012, 19:02

TIh написа:Ами като няма смисъл от тази тема, защо въобще си станал админ и защо си изявил желание да се занимаваш с тези неща ??? Дай ми адекватен отговор. До тук нищо смислено не видях да напишеш

Ти си прочел но не си направи труда да осмислиш това което съм казал.Казах че от темата ти няма смисъл нищо няма да се постигне освен излишен спам който ме караш да правя в момента.Аз се занимавам с това по желание.Желание да помагам за това съм станал админ.Яд ме е просто на такива които се мислят за много разбиращите това е като цяло.Адекватен отговор ли ти се струва този път обаче не чети само а и мисли над това което казвам :) Аз заставам на страната на този който е прав просто не почна добре като всички ни изкара некадърници.И energy може да потвърди че съм заставал против него когато не е бил прав.Аз страна не заемам :)
Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Мнениеот LoShaTa LaDy » 16 Авг 2012, 19:05

Аз не пиша само на теб, Energy....Пиша на всички. На всеки един админ в тея сървъри. и въпроса беше, не веднага да нападате играча, а да погледнете и от негова гледна точка. Защото май не сте се замисляли как изглежда отстрани всичко.
Аватар
LoShaTa LaDy
Потребител
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Други