Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ЪНБАННАТ - Оплакване от Hammerfall`

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

ЪНБАННАТ - Оплакване от Hammerfall`

Мнениеот Mr.Black » 03 Сеп 2012, 23:28

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
-CD
2. Вашето IP:
-85.11.166.79 / STEAM_0:1:43554733
3. Nickname на администратора:
-Hammerfall`
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата):
-Бан за WallHack - Нарушено правило №6!
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
-..
6. Демонстрация/Изображение:
http://store.picbg.net/pubpic/CE/E6/fae ... 44cee6.bmp
Ай,сваляйте на воля тоз път.
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
-Classic

Ха'ди със здраве.

Ако се наложи ще ви дам подробен анализ на някоя ситуация :) !
Последна промяна Mr.Black на 03 Сеп 2012, 23:53, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Mr.Black

Re: Оплакване от поредния господин компетенция Hammerfall`

Мнениеот The_King » 03 Сеп 2012, 23:40

Защо само 1 снимка?????? Аз демо няма да гледам докато не видя ВСИЧКИТЕ снимки...
Аватар
The_King
Потребител
Потребител

Име в игра: T.I.

Мнениеот khekhekhe » 03 Сеп 2012, 23:48

4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата):
-Бан за WallHack - Поредния заблуден,псевдо админ.

това + заглавието на темата стигат за нейното изтриване
sssssombody stop Me
Аватар
khekhekhe
Потребител
Потребител

Име в игра: JustTod

Мнениеот Mr.Black » 03 Сеп 2012, 23:57

The_King написа:Защо само 1 снимка?????? Аз демо няма да гледам докато не видя ВСИЧКИТЕ снимки...

Ако беше изгледал демото щеше да разбереш,че админа не ми е правил снимки.Снимката,която съм предоставил е тази,която се прави автоматично при бан.

khekhekhe написа:това + заглавието на темата стигат за нейното изтриване

Брей,че дребнави хора имало тука,айде добавих,че е нарушил правило номер 6.Надявам се,че си радостен.Всичко друго е според указания образец.
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Re: Оплакване от Hammerfall`

Мнениеот BaTkO_SaSS » 04 Сеп 2012, 00:19

Следващия път няма да си играя да ти редактирам темата а направо я мятам в коша ;)
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот Mr.Black » 04 Сеп 2012, 00:27

Хах,жалка работа,хубаво де,аз съм виновен,че ме е баннал някъв и сега ви претеснявам с някви теми.То играчите са виновени бе,админите сте аганца всичките до един.

Докъде го докарахте ще мятате в коша оплаквания от админи :D:D:D.То нормално,като това админи ли са :D.

Само да питам,щом ще го караме по учебник,ако съвсем случайно се окаже,че на демото няма хак,какво наказание се предполага за съответния много добър админ?Все пак се оплаквам?Някакви мерки ще се вземат ли?
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Мнениеот BaTkO_SaSS » 04 Сеп 2012, 00:49

Нищо не ти пречи да си пуснеш нормална тема не да развиваш теории кой некадърен кой некомпетентен и така нататък ;)
Наказанията ги определят главните.А относно тебе като ти прегледам демото ще се изкажа ;) Едит:Не си хакер но поради грубото ти отношение към екипа на csmegagaming отказвам да ти махна бана на който не му пука да ти гледа демото и да ти го маха :).А вместо както ти го каза да досаждаш всеки ден по няколко пъти може просто да си играеш с един ник като не играеш с един ник ще се виждаме често. И ако искаш друг път бана ти да се маха бързо ще бъдеш по сдържан и културен ;)
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот Mr.Black » 04 Сеп 2012, 03:11

Достатъчно съм си културен,а за сдържаността не я очаквай от човек,който го банват за щяло и нещяло ей така,защото админите не могат да гледат или по точно не искат.И ти много добре го знаеш,знаеш че аз нямам абсолютно никаква вина за това,но както повечето хора,от които зависи ти не гледаш неутрално на нещата.Ще се извиня за израза,но теб буквално те боли фара за потребителите,които ги банват по важно е че подрепяш действията на сгрешилия админ,а не на играча,който си е цъкал,а тоз админчо го е баннал без причина.Това е грешка,хубаво ама нито един от тия админи,които са ме банвали не каза "Извинявам се,грешката е моя".Затова вие отбор "махам банове" се правите на биг момци.

И виж си само плиткото мислене,няма да махнеш бана,заради лошото ми отношение ?Отношението ми е с право такова и не виждам да е толкова грубо,защото изтъквам реални факти,не съм обидил никой и не съм насочил конкретна обида към някой.Всички сте ми еднакви.

Не си хакер но поради грубото ти отношение към екипа на csmegagaming отказвам да ти махна бана на който не му пука да ти гледа демото и да ти го маха :).

С това все едно ми казваш --> "Дразниш ме,няма да ти махам бана",а в случея не са ли те сложили теб да махаш бановете на хора,които са баннати несправедливо.

Пуснах си тема съвсем по правилата,а ти като всяка дребна душица гледаш да ми се заядеш за някакви думи,че съм казал на админ,че е некомпетентен,ами чакай малко бе,та той ме банва без причина демек е НЕКОМПЕТЕНТЕН,това не е обида.Откога тази дума не е позволена ?Редактираш ми темата само защото са ти дали няква власт там да си играеш с бутончета.В образеца администраторката е пояснила,че в заглавието трябва да има името на админа,от който се оплаквам:

Моето заглавие беше "Оплакване от поредния господин компетенция ника" и ти с цялото си "нахалство" редактираш това заглавие не защото не е според правилата,а защото имаш нещо против мен,та ти тук модерираш този раздел,както ти падне или следваш правилата и действаш за всички безпристрасно?Какво да не би тоз админ,да ти е приятел и да го защитаваш?Е хубаво нищо лично към него,но просто не трябва да игнорираш играчите за сметка на това да толерираш админите които си правят грешки.Или поне така би трябвало да бъде.Ако се замислиш ще разбереш,че съм прав,но ти пак ще ми излезеш с тоя номер "имаш грубо отношение към бла-бла-бла" няма такова нещо аз просто следвам вашите правила,а ти не ги спазваш ти действаш,както ти дойде.Не видях в правилата да пише - "Модераторите могат да правят,каквото си поискат",ако го имаше въобще нямаше да се занимавам с теб.

Офтопик:
Брей наистина нямам к'во да правя щом му пиша на тоз толкова :D:D:D

Досега не видях,нито един админ да вземе отношение към моите банове,а аз имам наистина доста и то някой админи и сега смятат,че съм си хакер,това мен не ме вълнува ще се надявам след този пост и след мнозината,които ще заемат позиция по условие на админите просто защото те са админи.Какъв ли съм аз някъв там дришльо дет се мисли за някъв та пише глупости :D.

Ако ви мързи да четете цялата тая простотия отгоре,накратко разправям,как според мен Батко САС си прави к'вот си иска и го боли фара за потребителите,важно е да измие ръцете на сгафилия админ и така да минат нещата.

Наистина написах доста неща и ще се замисля дали да отговарям на отговорите ви,защото повече най-вероятно няма да ми допаднат.

БаткоСАС не си мисли,че се заяждам,просто смятам,че не е честно спрямо потребителите. -"Няма ти махна бана щот не ме кефиш ама си чист иначе" <-- WTF!?

Ауу забравих да кажа най-важното --> От всички толкова много хора взели участие,никой не сподели мнение за демото и дали трябва да се махне бана,всички гледахте първо да се заядете,мен не ме инт. особено ама колко ли човека са баннати ей така за нищо,обаче те не са се оплакали?
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Мнениеот Mrusnica » 04 Сеп 2012, 08:54

Така да сме наясно с едно "грешката" е моя и на Hammerfall`
може би, и аз имах пръст в това той да те банне...
За незнам кой път те моля да ползваш поне един и същи ник.
Нападките към Модераторите - да си имаме уважението!
Колкото до бановете ще продължаваш да ги ядеш явно и то всеки път от различни админи :)
Ще ти махна бана защотото отново на твоето демо не се вижда нищо съмнително а демо на админ няма.
За следващия път в който ще ти разнищваме темата (а аз съм сигурна че ще има такъв) поне я направи по Образеца без отклонения... така и двете страни ще са доволни и вместо да се коментира начина ти на оформяне, ще се коментира самата тема.

п.п. Махам ти бана не защото не ми пука за мнението на колегите, но ако някой реши че съм сгрешила винаги може да ме поправи. Хора сме нормално е да се греши а това колко често ще се греши си зависи от самия човек.
Изображение
Аватар
Mrusnica
Потребител
Потребител

Име в игра: Mrusnica

Мнениеот Imp Skype » 04 Сеп 2012, 09:31

Спрете с тия нападки ... Не искам да виждам от някой админ/модератор чист е но няма да му махам банна ... Когато е чист банна се маха .. кви са тия неща които пишете немога да разбера ...
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Следваща

Назад към Погрешни банове