ЪНБАННАТ - Оплакване от Hammerfall`
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
14 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Оплакване от Hammerfall`
Тоя стана като Roger ли ? :Д
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: d3v1lk1nG
Не ти махнах бана не защото админа ми е приятел или нещо такова.Не го махнах защото държанието ти ме дразни.BaTkO_SaSS прави каквото си иска.Ако правех каквото си искам нямаше да съм тук.Искате от нас добро държание добри админи и така нататък пък вие да ни нареждате да ни обиждате да се правите на интересни.Значи ние трябва да сме добрички а вие ??? защо само админа модератора това онова.Погледни себе си.Погледни как се държим с нормалните играчи които са сдържани и културни.И преди да тръгнеш да се оплакваш мисли малко.Не е нужно да напишеш цял роман глупости ... Никой не казва благодаря на модератора за махането на бана нали ?? за бързата реакция и така нататък.Ти искаш другите да са добри с тебе а ти с тях ?
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
Mrusnica написа:Така да сме наясно с едно "грешката" е моя и на Hammerfall`
може би, и аз имах пръст в това той да те банне...
За незнам кой път те моля да ползваш поне един и същи ник.
Нападките към Модераторите - да си имаме уважението!
Колкото до бановете ще продължаваш да ги ядеш явно и то всеки път от различни админи
Ще ти махна бана защотото отново на твоето демо не се вижда нищо съмнително а демо на админ няма.
За следващия път в който ще ти разнищваме темата (а аз съм сигурна че ще има такъв) поне я направи по Образеца без отклонения... така и двете страни ще са доволни и вместо да се коментира начина ти на оформяне, ще се коментира самата тема.
п.п. Махам ти бана не защото не ми пука за мнението на колегите, но ако някой реши че съм сгрешила винаги може да ме поправи. Хора сме нормално е да се греши а това колко често ще се греши си зависи от самия човек.
Само да кажа,че не съм искал да обиждам никои или да нападам,само исках да кажа на БаткоСАС,че прави каквото му е на сърце демек,не го интересува,как би трябвало да стане,а как на него му изнася.В темата има достатъчно доказателства.
Пример на това е,как ми редактира напълно изрядната тема,а дори и заглавието,което е най-смешното.
Заглавието на темата трябва да съдържа името на Админа или Форум Модератора, от който се оплаквате, например : Оплакване от LoShata Lady
Това е цитат от образеца?Ако го прочетете няколко пъти ще разберете,че не трябва заглавието да е Оплакване от еди си кой,а просто трябва да съдържа името на админа.Моето заглавие отговаряше напълно на изискванията на администратора,обаче нали съм му не лицеприятен на господин БаткоСАС и защо път да не ми се направи тука за уш съществуващи несъответствия в темата.Пак също ми е редактирал и отговора на 5-ти въпрос,сигурен съм,че ако знам,какво съм писал,пак ще ги е махнал просто защото ме "мрази"(туй е в кавички <--).Извода от това е,че БакоСас не ме харесва,демек ще ми се прави на господин модератор и ще ми едитва и трие темите ей така.Ако е с право ОК,ам той си барника темата ми,както му дойде.
BaTkO_SaSS написа:Не ти махнах бана не защото админа ми е приятел или нещо такова.Не го махнах защото държанието ти ме дразни.BaTkO_SaSS прави каквото си иска.Ако правех каквото си искам нямаше да съм тук.Искате от нас добро държание добри админи и така нататък пък вие да ни нареждате да ни обиждате да се правите на интересни.Значи ние трябва да сме добрички а вие ??? защо само админа модератора това онова.Погледни себе си.Погледни как се държим с нормалните играчи които са сдържани и културни.И преди да тръгнеш да се оплакваш мисли малко.Не е нужно да напишеш цял роман глупости ... Никой не казва благодаря на модератора за махането на бана нали ?? за бързата реакция и така нататък.Ти искаш другите да са добри с тебе а ти с тях ?
Не го махнах защото държанието ти ме дразни.
Ако правех каквото си искам нямаше да съм тук.
Сладур,тези 2 цитата тотално си противоречат,хем не си правиш,каквото си искаш,хем не правиш нещо,което би трябвало да ти влиза в задълженията,просто защото съм те дразнел.
И не очаквай някой да ти благодари,за грешка от страна на администрацията ви?Лично според мен,трябва да има извинение от вас към всеки потребител,който е бил баннат.Макар и символично,това го зарежи няма как да го направиш.
Вижте сега нямам намерение да споря вече с никой...От вас очаквах,като си пусна една тема,напълно изрядна,без баткосас да ми я бара,просто да я видят няколко човека да си кажат мнението и да махнете бана.А вие започвате с някви "нападки" що съм казал в темата на админа който ме е баннал,че е некомпетентен е хубаво де,та това непозволена дума ли е в този форум?
Може да си мислите,че имам агресивно държание,ам въобще не целя това.
Лек ден на всички.Темата май е приключена-->може сега да сложите катанец .
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
Заключвам я и повече да не съм видял такива неща ... И Искам всички да се изказват по дадената тема без offtopic и да няма никакви спорове
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
14 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2