Не знам дали темата е за тук,но предлагам да се добавят нови мапове в класика, понеже вече всички ги знаят на изуст и са им омръзнали и тнт.Тези мапове също са класически ,стари са и са познати ,но все пак ще вкарат малко разнообразие в сървара
Та предлагам да се добавят някой мапове като :
cs_office, de_mirage, cs_militia, cs_italy, de_prodigy .
Мапове
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Мапове
Тези не знам дали ще се играят...но помня едно време в Релакс имаше едно много добро inferno - не знам как му беше името, но беше много добре разширено можеше да се качваш сам по сградите и в момента както е спрян д2 и класика е пълен ще става хубаво меле...Също така може да се измисли и нещо за tuscan
За да не правя нова тема, защото мисля, че ще е без мислена Ви предлагам да направите един цикъл на картите, за да се сменят без вот, защото напоследък като играя в класика - Аз лично играя 3-4 карти. Хората избират едни и същи карти и е без интересно - dust2, aztec се играе през мап, dust... Това днеска цял ден веднъж сме играли Train и веднъж nuke - мисля, че ако сървъра се нагласи да е без вотмап и сам си сменя следващата зададена карта ще бъде по - добре и няма да има недоволни
За да не правя нова тема, защото мисля, че ще е без мислена Ви предлагам да направите един цикъл на картите, за да се сменят без вот, защото напоследък като играя в класика - Аз лично играя 3-4 карти. Хората избират едни и същи карти и е без интересно - dust2, aztec се играе през мап, dust... Това днеска цял ден веднъж сме играли Train и веднъж nuke - мисля, че ако сървъра се нагласи да е без вотмап и сам си сменя следващата зададена карта ще бъде по - добре и няма да има недоволни
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Темата ти вече е където трябва
Относно добавянето на тези карти аз съм ЗА,но не ми се вярва да ги одобрят аз самия съм предлагал cs_office два пъти.
Относно добавянето на тези карти аз съм ЗА,но не ми се вярва да ги одобрят аз самия съм предлагал cs_office два пъти.
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
cs_office, de_mirage, cs_militia, cs_italy, de_prodigy
ЗА
а иначе за настройката ми се струва, че на повечето карти сървъра ще седи празен
ЗА
а иначе за настройката ми се струва, че на повечето карти сървъра ще седи празен
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
Опитвали сме ги, но наистина се изпразва веднага и все пак не пречи да пробваме отново и ако има отлив и разбира се админ онлайн да пусне друга.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Тея мапове никъде не ги играят бе Против съм. Даже ако махнете assualt ще е перфектно
"Колкото е по-лека една жена, толкова са по-тежки разходите по нея. "
-
Mal6ansa* - Потребител
- Име в игра: Mal6ansa*
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
Еми да ги сложат пък да няма с кой да играеш ?
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
Просто предложих , не мисля че на някой хора който играят редовно , им е приятно да играят 3-4 карти
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
Аз нямам голяма възможност да играя през седмицата, за това играя предимно петък вечер, събота много и неделя доста. Не ми е приятно като седна за 4-5 часа, да играя de_dust2, de_aztecs, de_dust2, de_aztecs, de_dust2, de_inferno. Ако по някаква случайност стане така че играчите изберат cs_assault, после мрънкат на админ да смени картата (която сами са избрали). На мен лично cs_assault много ми харесва и се радвам когато се играе тя. С две ръце подкрепям и идеята на Restless за новите карти. От тях само де-мираж не ми говори нищо, но предполагам, че съм я играл без да й зная името.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Предложения за CS MegaGaming Classic