За оплакване от Админ:
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Dark Man X
2. Вашето IP: 109.120.198.5
3. Nickname на администратора: B|M|W M5 GPower
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): Няма такава причина
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): На снимките ще се види всичко
6. Демонстрация/Изображение: http://prikachi.com/images/905/5279905W.jpg / http://prikachi.com/images/907/5279907q.jpg / http://prikachi.com/images/909/5279909g.jpg / http://prikachi.com/images/910/5279910o.jpg / http://prikachi.com/images/913/5279913W.jpg / http://prikachi.com/images/919/5279919E.jpg / http://prikachi.com/images/927/5279927H.jpg / http://prikachi.com/images/929/5279929k.jpg
Демо : http://dox.bg/files/dw?a=3854677cfc
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Rats
ЪНБАННАТ - Бан от некоректен админ : B|M|W M5 GPower
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
Dark Man X - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Dark Man X
Re: Бан от некоректен админ : B|M|W M5 GPower
Когато те баннат няма да ходиш при брат си, всеки е задължен да пуска оплакване.
Своеволията на друго място. Това за админа, който и да е. Правилата са за всички.
И да не е желателно да се стои спектатор . Достатчно любезно ти е било обяснено.
Администраторите можем да стоим спектатори и не сме длжни да ти даваме обяснение защо, особено по време на игра.
Своеволията на друго място. Това за админа, който и да е. Правилата са за всички.
И да не е желателно да се стои спектатор . Достатчно любезно ти е било обяснено.
Администраторите можем да стоим спектатори и не сме длжни да ти даваме обяснение защо, особено по време на игра.
-
Blizare_ - Потребител
- Име в игра: Blizare_
Брат ми ми каза , че е седял малко спектатор а админа си е помислил , че е подсказвал на някого ... Човек да не седи спектатор за 5 мин
Махам банна , че и аз немога да играя така решете какво ще правите И lusi погледни второто демо за админа който докато си играе да не види че някой бие глави и Бан
Махам банна , че и аз немога да играя така решете какво ще правите И lusi погледни второто демо за админа който докато си играе да не види че някой бие глави и Бан
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Така..B|M|W M5 GPower съм аз..първо като влязох в сървъра беше само ти!..започнахме да играем..и както цъкаме ти си излезе spec. точно в това време влязоха и други играчи..започнах да цъкам с тях..лага беше огромен,не вярвам да го отречеш,защото и ти самият го каза..виждах те на кадри..след няколко рунда..отново погледнах ти пак беше spec. (редовният номер в РАТС е играчите да си говорят по skype,неведнъж съм го казвал,че това се равнява на wallhack и как да съм сигурен,че ти не му подсказваш като си spec.),попитах те дали ще играеш..и ако няма да играеш да излезеш (нали се сещаш,че колкото повече хора има лага става още по голям,а такива като теб които са spec. и не защото имат някаква работа,а стоят и гледат в такъв момент пречат!..разбираш ли ме какво ти говоря?!..а ти започваш с думите "не ми казвай какво да правя"..ти каза че след всеки kick. ще влизаш пак,но не да играеш,a да стоиш spec.,това го разбирам като заяждане..процедирах така..3 рунда не влезеш ли те киквах..като ти казах "админите могат да стоят и по цял ден spec.,нямах предвид буквално..а имах предвид,че те са хората които наблюдават играта отблизо и следят за реда и дисциплината в нея! И както каза колегата Blizarre не съм длъжен да давам обяснение защо съм spec.)..после ми мина през ума и друго,ако мисълта ти е била да ми правиш демо..по добре ми кажи "ей bmw съмняваш ме излизам да ти правя демо (това е най-малкото),брат ти е форум модератор в сървъра,(човек който си е изградил имидж..между всички нас тук..които се грижим за развитието му..и е спечелил гласувано доверие..извикай него да ми прави демо..като влезе с неговия ник и стои spec. вече нещата се изменят драстично!..второ,на въпроса ти защо съм излязал spec. и нищо не съм правил..ще ти отговоря така..казах ти да влезеш в csmegagaming.com и да прочетеш правилата на сърварите..ти ми отоговори "не мерси"и в место аз да излизам spec. за да не ме обиват и да ти обяснявам тези работи можеше да попиташ брат си и да ти ги обясни много по лесно! Това е коментарът ми..
-
Hooligan*Ultras - Потребител
- Име в игра: AMG_Beast
МОЛЯ повече да не ми триете коментарите !!!!
-
Blizare_ - Потребител
- Име в игра: Blizare_
Никой не искам да трие повече мнения на който и да е.
А [WTF]NoName колко братя имаш, защото Omg_LoL ти е брат и е админ а сега и Dark Man X?
По темата утре, че сега си имам ядове със сайта.
А [WTF]NoName колко братя имаш, защото Omg_LoL ти е брат и е админ а сега и Dark Man X?
По темата утре, че сега си имам ядове със сайта.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Брат ми е с ника Omg_LoL , но в ратс играе с Dark Man X по принцип там когато не е админ по правилата не е длъжен да влиза с него ник и за това
А близаре изтрих коментара ти защото преместих темата както ти каза и го сметнах за ненужен извинявам се но просто мислех че няма смисъл от него като ми каза да направя отделна тема за да я прочетат повече хора
B|M|W M5 GPower : Той ако ти каже (( "ей bmw съмняваш ме излизам да ти правя демо (това е най-малкото))) хакер веднага би спрял хака Просто кой би го написал на някой излизам спец да ти правя демо ...
И това се случа днеска когато бях на последните лекции в Университета и той ми каза чак след като се прибрах
А близаре изтрих коментара ти защото преместих темата както ти каза и го сметнах за ненужен извинявам се но просто мислех че няма смисъл от него като ми каза да направя отделна тема за да я прочетат повече хора
B|M|W M5 GPower : Той ако ти каже (( "ей bmw съмняваш ме излизам да ти правя демо (това е най-малкото))) хакер веднага би спрял хака Просто кой би го написал на някой излизам спец да ти правя демо ...
И това се случа днеска когато бях на последните лекции в Университета и той ми каза чак след като се прибрах
-
Imp Skype - Потребител
[WTF]NoName написа:Брат ми е с ника Omg_LoL , но в ратс играе с Dark Man X по принцип там когато не е админ по правилата не е длъжен да влиза с него ник и за това
ами да 80% от хората,които влизат там..ме мислят хак..за тва сам им казал по всяко време докато играем..да ми правят демо и да го качат тук! Ако това му е била целта съжелявам..ако си беше влязал с админския ник нещата щяха да се развият по друг начин!
-
Hooligan*Ultras - Потребител
- Име в игра: AMG_Beast
Hooligan*Ultras написа:ами да 80% от хората,които влизат там..ме мислят хак..за тва сам им казал по всяко време докато играем..да ми правят демо и да го качат тук! Ако това му е била целта съжелявам..ако си беше влязал с админския ник нещата щяха да се развият по друг начин!
опааа и защо....?
като е с админския ник и като го знаеш кой е няма да го поглендеш въобще ли...за мен това е грешка!
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
То така излиза че играч не може да прави демо на някой офф незнам вече взе да ми писва ... може аз специално да не съм цвете за мирисане , но повечето админи даже незнаят за какво са тука просто вече незнам какво да правя ;/ какви неща съм виждал в сърварите , но нищо не придприемам.. Вече обещавам няма да е така само да видя някой да се издъни веднага ще се види в сайта Вчера трябваше кача едно демо , но него запазих как един админ си играе 2 мапа и има Aim bot вътре и той си играе за статс Мисля че вече много често ще има Снимки/Демота тука
-
Imp Skype - Потребител
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2