Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Taliban_1

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от Taliban_1

Мнениеот Admin » 05 Окт 2012, 19:00

zxcv написа:За мен също е чист... Нямам идея защо се получават такива гафове с тези демота. Нищо, че е чист - всеки прави грешки. Поне да изпълни исканията :S

Надявам се сега да са го разбрали повечето, защото ми излезе пришка на пръста да обяснявам причината.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Предупреждения: 0
Име в игра: demon

Мнениеот respect punk ! » 05 Окт 2012, 19:56

Благодаря за бързата реакция! Приятна вечер на всички :)
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже

Изображение
Аватар
respect punk !
Потребител
Потребител

Име в игра: zaicev

Мнениеот az|sam|mm » 05 Окт 2012, 21:58

4ист !!! не виждам и аз хак ! Не знам какво прави Талибана ам последно време нещо взе да се излага !
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот Energy Style ^ » 05 Окт 2012, 23:49

Оспорвахте банна на талибан ... Нов съм но и аз го баннах ето демото ми да ви докажа че талибан не е сгрешил ..
демо - http://dox.bg/files/dw?a=32939aa949

http://dox.bg/files/dw?a=32939aa949

То си личи как ги следи на демото 1-во как го взима така с аюп-то и 2-ро като видя че идват през .. програмката тръгна и мерника му направо следи
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот Mrusnica » 06 Окт 2012, 00:02

Извинявай но по това демо което си направил почти не се видя...
Чист и на него...!
До кога ще банвате без да наблюдавате поне за 20 сек някой..или поне 1 рунд от начало до край...
Изображение
Аватар
Mrusnica
Потребител
Потребител

Име в игра: Mrusnica

Мнениеот zxcv ;> » 06 Окт 2012, 00:12

Прекалено малко го гледа. Аз съм пас тоест 50/50. Защото не видях нищо съмнително, а също така и учудващо скочи от тераската към тунела, за да се скрие от идващите...Но все пак после с тази граната се разбира, че идват - то е ясно. Не знам просто е прекалено кратко мисля, че е чист.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот idriz » 06 Окт 2012, 03:48

За мен този пич не е чист той използва валхак друго име наречено SSW (Super Simple Wall) той със тази програма от далече не ги вижда и през дебели стени. Искам да кажа ако използвате неговия хак срещу него ще се спъне ще го хванете на първия рунд, той със тази програма вижда противника си 3D дали е със нож, дали се е запътил към теб и всичко останало този играч особено скачаше на стрелба когато противника извади HE незабавно се хвърля в огъня аз съм го гледал няколко карти, и вие си направете малко труд хем да научите нещо полезно за CS и да разберете защо твърдя че е wallhack. Нищо лично към играча просто си върша работата, а вие вместо да ми искате въпросното демо помагайте малко, ако седя в сървърите цял ден ще направя рекорд банове.
Аватар
idriz
Потребител
Потребител

Име в игра: Taliban_1

Мнениеот nejna mumiq » 06 Окт 2012, 04:29

idriz написа:За мен този пич не е чист той използва валхак друго име наречено SSW (Super Simple Wall) той със тази програма от далече не ги вижда и през дебели стени.

А дали просто не е много добър играч, който има много добри слушалки, с които чува стъпките на другите дори и в мелетата в ГГ ? :)
(Въпросът ми е риторичен)
Аватар
nejna mumiq

Име в игра: nejna mumiq

Мнениеот Admin » 06 Окт 2012, 09:20

idriz написа:За мен този пич не е чист той използва валхак друго име наречено SSW (Super Simple Wall) той със тази програма от далече не ги вижда и през дебели стени. Искам да кажа ако използвате неговия хак срещу него ще се спъне ще го хванете на първия рунд, той със тази програма вижда противника си 3D дали е със нож, дали се е запътил към теб и всичко останало този играч особено скачаше на стрелба когато противника извади HE незабавно се хвърля в огъня аз съм го гледал няколко карти, и вие си направете малко труд хем да научите нещо полезно за CS и да разберете защо твърдя че е wallhack. Нищо лично към играча просто си върша работата, а вие вместо да ми искате въпросното демо помагайте малко, ако седя в сървърите цял ден ще направя рекорд банове.

Има правила и аз искам демото ти, кое не разбра
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот Mrusnica » 06 Окт 2012, 10:15

idriz написа:този играч особено скачаше на стрелба когато противника извади HE незабавно се хвърля в огъня аз съм го гледал няколко карти, и вие си направете малко труд хем да научите нещо полезно за CS и да разберете защо твърдя че е wallhack.

по тая логика всеки админ трябва да е с SSW за да проследи начина на игра на хакерите....?
поне аз така разбирам казаното от теб..!
Но тези демота който са предоставени на тях дадения ви играч е чист като нямате солидно доказателство че играе хак...за какво говороим..Люси най-любезно ти каза че иска демо...
Изображение
Аватар
Mrusnica
Потребител
Потребител

Име в игра: Mrusnica

ПредишнаСледваща

Назад към Погрешни банове