Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Бан от Таliban_1

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Бан от Дете - Админ

Мнениеот BaTkO_SaSS » 10 Окт 2012, 18:27

Не мога да разбера.Иска да му пратиш демо не му пращаш за да кажеш в форума че е дете и се мъчиш да се доказваш нещо ли с право те е баннал щом не си му дал демото,но като ти се занимава да занимаваш нас твоя работа :)
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: BaTkO_SaSS

Re: Бан от Дете - Админ

Мнениеот Blizare_ » 10 Окт 2012, 18:28

Хак няма.

Талибан като не ти се занимава да гледаш някой, да му пуснеш снимки и да му направиш демо, Що седиш админ въобще?
На гадаене ли го караш ти... Има няма.. давай да са банва.. Причина да му искаш демото не виждам. Този път дори и съмнителен не е...
Изображение
Аватар
Blizare_
Потребител
Потребител

Име в игра: Blizare_

Re: Бан от Таliban_1

Мнениеот BaTkO_SaSS » 10 Окт 2012, 18:30

А близаре защо да не му иска демото при положение че му се е сторил съмнителен докато са играли и ако излезе да го гледа свърши то ... за това му е искал демото и аз съм го правил :)
Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Мнениеот BaTkO_SaSS » 10 Окт 2012, 19:05

Изобщо не е логичен коментар каква е файдата да излизам да гледам някой който знае че съм админ.Гледаш от твоя гледна точка как е.Като ти казва прати демото значи иска да види как си направил тези фрагове и дали има хак.Какво толкова сложно има.Това че ти си решил да не го пратиш пак казвам никой ама абсолютно никой не ти е виновен.И не се заяждам обяснявам защо съм прав ;)Имали сме много такива случаи играе като луд бесен много добър и т.н излизаме спек и той става като първолак.Влизаме и пак така.Разбра ли сега защо ти е поискал демото ?
Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Мнениеот DINO BG » 10 Окт 2012, 19:40

Kiddo аз лично много се радвам, че вече си с постоянен ник.
Друго държа да кажа: Каже ли ти админ скачай, питаш: Колко високо ? Това е. Админа ако не е прав ще бъде санкциониран, след като се подаде сигнал тук във форума.

П.С. Може да не ми отговаряш, знам, че от вчера съм с права и съм най - нескопосания отговорник :)
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот Mrusnica » 10 Окт 2012, 19:44

BaTkO_SaSS написа:Изобщо не е логичен коментар каква е файдата да излизам да гледам някой който знае че съм админ.Гледаш от твоя гледна точка как е.Като ти казва прати демото значи иска да види как си направил тези фрагове и дали има хак.Какво толкова сложно има.Това че ти си решил да не го пратиш пак казвам никой ама абсолютно никой не ти е виновен.И не се заяждам обяснявам защо съм прав ;)Имали сме много такива случаи играе като луд бесен много добър и т.н излизаме спек и той става като първолак.Влизаме и пак така.Разбра ли сега защо ти е поискал демото ?

(y)
а относно демото ще го погледна по-късно :)
Изображение
Аватар
Mrusnica
Потребител
Потребител

Име в игра: Mrusnica

Мнениеот idriz » 10 Окт 2012, 19:54

Аз минах спец а той се изказа веднага аз съм най големият хакер, съвсем ясно е че знае че съм админ ;) ко да го гледам и да е със хак той вече ще го е спрял, а бана му е за: 'цитирам неговите думи' без бан няма да видиш демо !
искам да му видя демото .......... и съм сигурен ако го гледам със SSW няма да е чист но това нямам как да го докажа на вас, дори направих видео със SSW 100 % че е wall доказах го на видеото се виждаше, но близаре каза че няма да приеме видеото искал админско демо,и това демо няма да го гледам щом има коментар че е чист. Защото вашето правило е че трябва да се види на админкия че е wall няма да стане :D админския нищо не показва. както и да е нали е качил въпросното демо вършете си работата махнете му бан'а. На който не му харесва да си хване пътеките, Мисля че има кой да ни държи сметка какво е това всеки на всеки държи сметка, стига сте се оплаквали пуснете по едно оплакване от колега или от админ към главния админ и да вземе решение :D
Аватар
idriz
Потребител
Потребител

Име в игра: Taliban_1

Мнениеот Blizare_ » 10 Окт 2012, 20:26

BaTkO_SaSS написа:А близаре защо да не му иска демото при положение че му се е сторил съмнителен докато са играли и ако излезе да го гледа свърши то ... за това му е искал демото и аз съм го правил :)

Дай ми линк с правилата където е упоменато че админа има право да иска ДЕМО без бан.
Изображение
Аватар
Blizare_
Потребител
Потребител

Мнениеот BaTkO_SaSS » 10 Окт 2012, 20:43

А кажи ми тогава къде е забранено ?? Искате всичко черно на бяло поднесено на тепсия.Лошо няма.Но като си размърдаш малко мозъка ще разбереш че е по добре да прати демото по скупе от колкото да те занимава теб примерно.Преценката на админа е в сървъра по време на игра нали там ти нямаш нищо общо и като поиска демото всеедно го гледа нали така там ти пак нямаш нищо общо ако админа сметне че играча който е пратил демото има хак го банва след това и тогава вече ти имаш нещо общо гледаш демо преценяваш и така нататък.Така че пак опира до преценката на админа и дали ще е грешна или не дали ще му иска демото и ще го банне или ще го разиграват 1-2-3 мапа.Ако е сгрешил пак се стига до тук така че според мен не е грешно админ да поиска демото на играча в скупе.Улеснява играча и както в този случай на играча не се налага да чака някой да му махне бана и т.н.Макар че киддо сам е пожелал.И все пак оплакванията са за да може играчите да играят и всичко се прави за да може на играчите да им е по удобно и да играят без проблем.Предполагам че някой ще каже форума се обесмисля но който реши да го напише нека пак ми прочете поста и вкара малко мисъл в това което съм казал :)
Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Мнениеот Blizare_ » 10 Окт 2012, 21:08

Кво да ме занимава...Нека си банват с причини щом имат съмнения. да си праят демота админите да пускат снимки.

То така бяга от отговорност един вид О аз само проверявам не че си мисля нещо .... .
тъпо е ...
Изображение
Аватар
Blizare_
Потребител
Потребител

Следваща

Назад към Погрешни банове