Оплакване от АДМИН Energy Style
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
36 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Оплакване от АДМИН Energy Style
това че не го хваща флаша мисля че е достатъчна пречина да го банна ! а че на неговото демо не го хваща флаша или е дал друго демо или го е поправил с програма .. ! иначе на всяко демо дори и да е лал и да не е лал флаша си го хваща !
-
Energy Style ^ - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Energy Style За 1 уж симнителен момент и бан ?? неможа ли да го гледаш по дълго време да си сигурен ?
На мен много пъти ми се е случвало да ми хварлят флаш точно пред мен и точно мен да не ме хване и като ги убия и съм хак защото съм ги бил убил през флаша
На мен много пъти ми се е случвало да ми хварлят флаш точно пред мен и точно мен да не ме хване и като ги убия и съм хак защото съм ги бил убил през флаша
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Значи 1-во виж че тои дава друго демо. 2-ро не съм в грешка сигурен съм ! така че ако му махнете банна по добре и моите права да махнете !
-
За мен този бан е много тъп... първо админа влиза спек да гледа харпун езведнаж без да иска дава на играч който е в флаш и в този момент даденият играч в флаш обива противника си без да иска... Според мен трябваше да го гледаш няколко рунда да му направиш снимки и да му ги искаш
volkswagen е колата с окачване до земята
-
Sounde[R] - Потребител
- Име в игра: Sounde[R]
[WTF]NoName написа:Energy Style За 1 уж симнителен момент и бан ?? неможа ли да го гледаш по дълго време да си сигурен ?
Точно това имам предвит, тоя път си случил може би.
Ама за такова нещо недей слага бан.
---------------------------
Пратиха ми ето тази тема на лично. Бях я забравил...
Махам бана, наистина въобще не виждам нищо съмнително освен това с флаша.
viewtopic.php?f=49&t=1562&hilit=%D1%84%D0%BB%D0%B0%D1%88&start=20
-
Blizare_ - Потребител
- Име в игра: Blizare_
попринцип не слагам банове за такова нещо няма оплакващи от мене ... Но за тоя ми беше ясен и още като влезна на неговото демо трябва да го има пише аз трябва да съм тест админ а не съм и някви такива още от там ми стана подозрителен и когато го уби през флаша чуи също как стреля не само че е в флаш ясен ми е като бял ден. И ако на неговото демо го няма това което го е писал което казах по горе значи е дал друго демо. Ако не значи с програма си е оправил демото да няма флаш достатъчно да се разбере че е хак. Другото което до соунд много ясно че ще го банна след като в флаша ги трепи и преди това говори че трябва да бъди админ а пък не бил и некви такива глупости !!!
-
Energy Style ^ написа:попринцип не слагам банове за такова нещо няма оплакващи от мене ... Но за тоя ми беше ясен и още като влезна на неговото демо трябва да го има пише аз трябва да съм тест админ а не съм и някви такива още от там ми стана подозрителен и когато го уби през флаша чуи също как стреля не само че е в флаш ясен ми е като бял ден. И ако на неговото демо го няма това което го е писал което казах по горе значи е дал друго демо. Ако не значи с програма си е оправил демото да няма флаш достатъчно да се разбере че е хак. Другото което до соунд много ясно че ще го банна след като в флаша ги трепи и преди това говори че трябва да бъди админ а пък не бил и некви такива глупости !!!
На теб не ти се е случвало в флаш да убиеш някой ли ? На много хора се е случвало.
-
Blizare_ - Потребител
- Име в игра: Blizare_
Energy Style ^ написа:попринцип не слагам банове за такова нещо няма оплакващи от мене ... Но за тоя ми беше ясен и още като влезна на неговото демо трябва да го има пише аз трябва да съм тест админ а не съм и някви такива още от там ми стана подозрителен и когато го уби през флаша чуи също как стреля не само че е в флаш ясен ми е като бял ден. И ако на неговото демо го няма това което го е писал което казах по горе значи е дал друго демо. Ако не значи с програма си е оправил демото да няма флаш достатъчно да се разбере че е хак. Другото което до соунд много ясно че ще го банна след като в флаша ги трепи и преди това говори че трябва да бъди админ а пък не бил и некви такива глупости !!!
попринцип не слагам банове за такова нещо няма оплакващи от мене ...
viewtopic.php?f=49&t=1796
viewtopic.php?f=49&t=1767
Моляте не се изхварляй че няма хора който са се оплакали от тебе
И Демото е същото с това където казва че е тестов админ явно неговото демо даже не си го погледнал повече такива банове не искам да виждам
-
Imp Skype - Потребител
Абе човек казах си мнението за мен е лал и на всичкото отгоре не представя точно демо! Не е ли ясно?? Ако съм в грешка съм съгласен но не съм!
-
ТИ гледа ли изобщо демото му ?? Точно това което ти каза че трябва да има го има
-
Imp Skype - Потребител
36 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4