1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора: DoMino
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): 2-пъти подред не му харесват маповете и си пуска вот.
6. Демонстрация/Изображение: http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 10534r.jpg , http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 10538N.jpg
7. Сървърът, в който е направено доказателството Гунгаме
Оплакване от Админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
-
ONLY HS - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: PENA'5HS
Re: Оплакване от Админ
Не бива така! Забранено е да се ползват администраторски права без причина.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
Вчера попаднах на същи те своеволия в gungame само,че от друг администратор след като му направих забележка спря да сменя карти те !!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
И на мен взе да ми писва, всеки ден ми се случва да съм свидетел на подобни смени. Моля, по-главните, обяснете им на прост български за тази точка:
10.Нежелателна е безпричинната смяна на карта при пълен сървър. Освен ако няма проблем (лаг, прекаленото използване на бъгове на картата и др. такива).Смяната на картата да става само с вот!
Понякога питат колкото да сe отчетат, че са питали все пак и един да им каже, че иска нов мап и пускат веднага vote. Всеки играч си има предпочитания, но трябва да уважаваме и другите, все пак играчите правят сървъра.
За протокола - днес смяната я направи barcelona fan, но е е само той. Сякаш повечето от новите админи не знаят за съществуването на тази точка, съответно забрана за смяна на мапове.
И за да не отварям нова тема: Прави впечатление и тенденциозно оставяне на някои играчи като спек почти по цял ден, колкото да си пазят място. Нормалните като мен без слот се мъчат понякога като грешни дяволи по 5 минути да влязат. Напомнете им, че сървърът се пълни често и е с админски слот, т.е. да са една идея по-стриктни към такива селски тарикати.
10.Нежелателна е безпричинната смяна на карта при пълен сървър. Освен ако няма проблем (лаг, прекаленото използване на бъгове на картата и др. такива).Смяната на картата да става само с вот!
Понякога питат колкото да сe отчетат, че са питали все пак и един да им каже, че иска нов мап и пускат веднага vote. Всеки играч си има предпочитания, но трябва да уважаваме и другите, все пак играчите правят сървъра.
За протокола - днес смяната я направи barcelona fan, но е е само той. Сякаш повечето от новите админи не знаят за съществуването на тази точка, съответно забрана за смяна на мапове.
И за да не отварям нова тема: Прави впечатление и тенденциозно оставяне на някои играчи като спек почти по цял ден, колкото да си пазят място. Нормалните като мен без слот се мъчат понякога като грешни дяволи по 5 минути да влязат. Напомнете им, че сървърът се пълни често и е с админски слот, т.е. да са една идея по-стриктни към такива селски тарикати.
-
thug - Потребител
- Име в игра: thug
Благодаря за сигнала, преди два дни написах точно това в администраторския форум, явно някои не са го прочели което не е в техен плюс.
Надявам се сега да го прочетат и да си вземат поука, иначе последствията са ясни.
Надявам се сега да го прочетат и да си вземат поука, иначе последствията са ясни.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
6 мнения
• Страница 1 от 1