Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от "uzurpatorka" #3

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от "uzurpatorka" #3

Мнениеот Mr.Black » 26 Окт 2012, 19:51

Офтопик:
FiREiNNER написа:Несум гледал записи признавам си Но ти сам го каза 20 пъти Замисли се над това Толкова пъти да е Бан за едно и също ИЛИ добре го крие или нямате свестен Админ Едно от двете е няма средно положение :)

Dudeeeeeee,недей писал повече,моля ти се...С всеки един твой пост се излагаш все повече.По изказа ти личи,че 100% нямаш 14год.,което автоматично значи,че ти не си човек,който може да даде стойностна оценка,нито за играта ми,нито за екипа им,като цяло.За Екипа им,няма да коментирам,но за играта ми едно ще ти кажа,ако ти се занимава,вземи едно-две демота и ги прегледай,сам ще се убедиш дали се прикривам или не.

Айде със здраве,ако има някой,който има желание да коментира нека го направи или някой властимащ модератор да се изяви.
Последна промяна Mrusnica на 26 Окт 2012, 22:23, променена общо 2 пъти
Причина: Коментари извън темата
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Mr.Black

Мнениеот FiREiNNER » 26 Окт 2012, 20:12

Офтопик:
Аз усещам че си доста ... Комплексиран човек Това си е твоя работа А аз това което виждам от твоите думи е Нагло момче което повтаря Първите думи на едни депресанти : недей писал повече,моля ти се...С всеки един твой пост се излагаш все повече.По изказа ти личи,че 100% нямаш 14год. .... Сладур :)
Последна промяна Mrusnica на 26 Окт 2012, 22:22, променена общо 1 път
FiREiNNER
Потребител
Потребител

Име в игра: FiREiNNER

Мнениеот BaTkO_SaSS » 26 Окт 2012, 20:20

Айде не ме карайте да слагам предупреждения за нападки :) ако ще добавяте нещо по темата и по точно по демото добавяте ако не не пишете точка :)
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот Mr.Black » 26 Окт 2012, 21:07

Офтопик:
За протокола (от Батко_СаСС -коментарче към демото) : Чисто си играя,бла,бла,бла...

Към FireInner: Разбрал си ме погрешно,нямах намерение да те упреквам за нещо,нито мислех,че ще го приемеш на вътре,но коментарите ти нямат никаква стойност,някакви безпочвени съвети и коментари на нещо,от което си нямаш представа...Затова ти писах,такъв отговор.А колкото до това дали съм Комплексиран,нека приемем,че съм,че ептен ще ме баннат,ако ти отговоря искрено :) !
Последна промяна Mrusnica на 26 Окт 2012, 22:22, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Предишна

Назад към Погрешни банове