1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming - Top Mrusnica <3 { }
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/- 17
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming - 2-3 седмици
4. От колко време играете ЦС. - от 12-годишна
5. Предишен опит като Админ. - Имам в няколко вериги но не им помня имената последната беше cstrike
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. - 3,4 часа
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. - D2
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming - Да следя за хакери, реклами. Общо взето всичко което пречи на играчите да си играят играта
9. Скайп за обратна връзка. - cwe7inka17
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming - В момента е един, но с времето и повече. Сигурно около 10. : )
Поздрави : Top Mrusnica <3 { }
Кандидатура за Админ - Top Mrusnica <3 {}
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кандидатура за Админ - Top Mrusnica <3 {}
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: HeBuHHa
Re: Кандидатура за Админ - Top Mrusnica <3 {}
Момичето я познавам от още от миналата ми верига Но не е редовна в дъст2 за това ще кажа Против.
Извинявай Цвети но ти не играеш в дъст2 а постояно си в дд.
Извинявай Цвети но ти не играеш в дъст2 а постояно си в дд.
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Напротив влизам в д2 но не винаги си там, или когато си там и ти пиша ти изобщо не ми отговаряш. Преди да почна в ДМ да влизам да играя теб не те бях засичала а влизах доста често в сървъра а и от една седмица съм с температура и от вчера почнах да се оправям, нямаше просто как да влизам да играя. БЯХ НА ЛЕГЛО !!!! Иначе няма проблем.
-
HeBuHHa - Потребител
Съжалявам, но и при това МОМИЧЕ съм Против поради две причини. Първата е, защото съм я виждал само веднъж в д2 преди около 2-3 седмици, а Втората причина е, че аз не съм "подмазвач", който като види "женски" ник и дава ЗА, без дори да е редовен в този сървър, да е виждал въпросния играч и т.н. Съжалявам, но аз не търся ВИРТУАЛНА връзка и просто на 70 % от момичетата или, ако мога така да нарека "Кандидати с женски никове" ще давам ПРОТИВ ! (Радвам се, ако не съм си спечелил някой друг враг с този пост) Приятна вечер и успех
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
zxcv написа:Съжалявам, но и при това МОМИЧЕ съм Против поради две причини. Първата е, защото съм я виждал само веднъж в д2 преди около 2-3 седмици, а Втората причина е, че аз не съм "подмазвач", който като види "женски" ник и дава ЗА, без дори да е редовен в този сървър, да е виждал въпросния играч и т.н. Съжалявам, но аз не търся ВИРТУАЛНА връзка и просто на 70 % от момичетата или, ако мога така да нарека "Кандидати с женски никове" ще давам ПРОТИВ ! (Радвам се, ако не съм си спечелил някой друг враг с този пост) Приятна вечер и успех
Казах ти познавам я и то добре момиче е ! Но влиза в дъст2 и веднага се мята в дд админите от Дд могат да кажат че я виждат повече там ... за това и моето мнение беше против
-
От една седмица съм с температура и от вчера почнах да се оправям, нямаше просто как да влизам да играя. БЯХ НА ЛЕГЛО !!!! Няма проблем.
-
HeBuHHa - Потребител
Top_Mrusnica написа:Напротив влизам в д2 но не винаги си там, или когато си там и ти пиша ти изобщо не ми отговаряш. Преди да почна в ДМ да влизам да играя теб не те бях засичала а влизах доста често в сървъра а и от една седмица съм с температура и от вчера почнах да се оправям, нямаше просто как да влизам да играя. БЯХ НА ЛЕГЛО !!!! Иначе няма проблем.
Това беше смешно По цял ден съм в дъст2 и те виждам кога влизаш само да се метниш в Дд. А преди 1 2 седмици игра 2 3 дена само в дъст2.
-
Аз пък влизам много рядко д2!!!!!! ПАС
-
Drax - Потребител
- Име в игра: Alliance.Jasderro {}
Енерджи не виждам кое е смешното ?! От понеделник вечерта не съм сваляла температурата вчера и днеска само дето се чувствам добре.!! Моля локнете темата ще пусна нова за ДМ.
-
HeBuHHa - Потребител
zxcv написа:Съжалявам, но и при това МОМИЧЕ съм Против поради две причини. Първата е, защото съм я виждал само веднъж в д2 преди около 2-3 седмици, а Втората причина е, че аз не съм "подмазвач", който като види "женски" ник и дава ЗА, без дори да е редовен в този сървър, да е виждал въпросния играч и т.н. Съжалявам, но аз не търся ВИРТУАЛНА връзка и просто на 70 % от момичетата или, ако мога така да нарека "Кандидати с женски никове" ще давам ПРОТИВ ! (Радвам се, ако не съм си спечелил някой друг враг с този пост) Приятна вечер и успех
Ако ще даваш не само защото са с женски никове по добре не гласувай.Както и да се пише ако е редовен и не създава проблеми помага и т.н заслужава шанс.Тук се изказа много много зле и необмислено По кандидатурата много малко време си играла поиграй още да те опознаят Да добавя още нещо щом гласуванията ти ще са сексистки няма да се зачитат
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Неодобрени кандидатури