За оплакване от Админ:
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:Dream
2. Вашето IP:194.141.26.79
3. Nickname на администратора:Master_arapovo
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): Aimbot
5. Разяснение(Един от потребители ме обвини, че съм с лол хак и тогава получих бана):
6. Демонстрация/Изображение:Нямам, тъй като ги спирам, защото стават големи и ми се пълни харда
Една снимка имам: http://dox.bg/files/dw?a=6598651f36
7. Сървърът, в който е направено доказателството:War3Respawn SaveXP
Бан?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
21 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
-
Dream - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Dream
Re: Бан?
Dream написа:6. Демонстрация/Изображение:Нямам, тъй като ги спирам, защото стават големи и ми се пълни харда
Снимката не е от значение, на нея не може да се види ако си с Аймбот, каквато е причината за бана. Демото е меродавно в случая. То няма да стане повече от 100 Мб, тъй като се презаписва всяка игра. Няма да ти пълни хара, едва ли е толкова малък, че 100 Мб да са му много. Демото е твоето алиби ако си чист, същевременно е доказателство срещу теб ако си с хак. Но виждам, че нямаш такова, за това ще трябва да чакаш да ти изтече бана.
Master_Arapovo трябва да е запазил неговото демо преди да те банне. Ще разгледаме него.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Ще е интересно да видим неговото демо, тъй като в последните 2 минути ядях и не съм правил нищо, не знам как е преценил, че съм с аймбот. Не знаех, че демото се презаписва, тъй като имам сигурно около 50 демота. Ако е така, вече няма да го спирам
-
Dream - Потребител
По тази логика всеки с подобен хак,може да каже "Нямам демо,ама искам да ми махнете бана".Мисля, че трябва да се приеме решението на колегата и играча да си изтърпи наказанието.
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
По голяма смешка не сам виждал. Абе ти мен за какъв ме мислиш че не мога да разпозная един настроен аимбот ли ???
При втория ти истрел вече знаех че си хак,жалко че нямаш демо да те видят какво представляваш .Аз не записах мое просто нямаше смисал ,след кил мерника му скача веднага на друг с невероятна скорост.
При втория ти истрел вече знаех че си хак,жалко че нямаш демо да те видят какво представляваш .Аз не записах мое просто нямаше смисал ,след кил мерника му скача веднага на друг с невероятна скорост.
-
Master_arapovo - Потребител
- Име в игра: Master_arapovo
Чист хакер.Преди малко в War минах СПЕЦ да му правя демо като преди това го гледах 2-3 мин и той излезе...
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
-
ABC - Потребител
- Име в игра: ABC
Говорите, говорите и кво? Какво имате срещу мен? Нищо... Единият съм му бил ясен, другия щял да ме гледа. Аз по тая логика мога да кажа, че един от Вас е хакер. Така и не видях едно макар и дребно доказателство от вас. Само приказки...
И пак ме баннахте и пак нямате причина... отново потребителят от вчера(ника му завъшва на "mnogo lud") говори, че съм бил с айм и някой му се връзва. Нито някой ме гледа, нито прави демо и даже ме банвате докато стоя и пиша или даже не цъкам.
Интернета в момента е отвратителен и за това давам линк, само за снимката. Малко по-късно като се оправи, ще кача и демото.
http://dox.bg/files/dw?a=b3345ff69d
И пак ме баннахте и пак нямате причина... отново потребителят от вчера(ника му завъшва на "mnogo lud") говори, че съм бил с айм и някой му се връзва. Нито някой ме гледа, нито прави демо и даже ме банвате докато стоя и пиша или даже не цъкам.
Интернета в момента е отвратителен и за това давам линк, само за снимката. Малко по-късно като се оправи, ще кача и демото.
http://dox.bg/files/dw?a=b3345ff69d
-
Dream - Потребител
21 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3