Име: dem na like me and me na like d
IP : 77.236.162.129
Админ:
ми кво да ви кажа с хак не играя , незнаех че все още не е ясно , другия ми ник из вашите сървъри е qqqqqqqqqqqqqqqqqqq , който може да се струва по-познат на някои ........ ето и демото : http://dox.bg/files/dw?a=29c50e16b9
сървъра е classic[
някой да ми махне бана - Ponyo
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
някой да ми махне бана - Ponyo
Последна промяна KoMnoT на 24 Ное 2012, 05:03, променена общо 1 път
-
MADSON - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: MADSON
Re: някой да ми махне бана
Еми не е редно админа на поиска снимка и след 5 сек да по следва бан , без дори да се даде право на играча да предостави такава Не е хак
Последна промяна Admin на 24 Ное 2012, 10:22, променена общо 1 път
Причина: В тази тема се изказват само админите, моля, прочетете правилата
Причина: В тази тема се изказват само админите, моля, прочетете правилата
-
lidety - Потребител
- Име в игра: Lidety
Re: някой да ми махне бана
lidety написа:Еми не е редно админа на поиска снимка и след 5 сек да по следва бан , без дори да се даде право на играча да предостави такава Не е хак
Бана не е за непредоставени снимки а за уалхак! В папка cstrike трябва да имаш 6 снимки, прикачи и тях за да ги видим.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
Re: някой да ми махне бана - Ponyo
Направи си темата по образец ето така
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора:
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
6. Демонстрация/Изображение:
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора:
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
6. Демонстрация/Изображение:
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
На гледай http://dox.bg/files/dw?a=494cf81793 при положение , че съм банван поне 5 пъти от разни админи тука , мислих че би трябвало най накрая да е ясно , че не играя с хак , а вместо тва ме карате да се занимавам да качвам какво ли не , при положение , че съм баннат ОТНОВО НЕСПРАВЕДЛИВО
И след тези мои думи , най вероятно идва някой админ и почва да ми спами , че проблема и мой и като искам да ми се махне бана , ще се занимавам , НО ако почнете да гледате малко повече преди да банвате , а не да наблъскате скриййновете и да пращате всички да пишат във форума и да блъскат и те само някакви теми , цялата тази кореспонденция нямаше да я има
И след тези мои думи , най вероятно идва някой админ и почва да ми спами , че проблема и мой и като искам да ми се махне бана , ще се занимавам , НО ако почнете да гледате малко повече преди да банвате , а не да наблъскате скриййновете и да пращате всички да пишат във форума и да блъскат и те само някакви теми , цялата тази кореспонденция нямаше да я има
-
MADSON - Потребител
- Име в игра: MADSON
MADSON написа:На гледай http://dox.bg/files/dw?a=494cf81793 при положение , че съм банван поне 5 пъти от разни админи тука , мислих че би трябвало най накрая да е ясно , че не играя с хак , а вместо тва ме карате да се занимавам да качвам какво ли не , при положение , че съм баннат ОТНОВО НЕСПРАВЕДЛИВО
+1
Баннът е премахнат! Приятна игра в сърварите на megagaming
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
6 мнения
• Страница 1 от 1