За оплакване от Админ:
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:[Tribe]The Old Men
2. Вашето IP:78.154.11.8
3. Nickname на администратора:Mal6ansa
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): 2. Строго се забранява ползването на Админските права без основателна причина !
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):Админа ме Уби от кофти място аз набих ретри в нерви , влезнах той почна да ме заплашва какво ше стане ако набия ретри отново , аз му казах че е админ в сървар от цс а се е надъхал като бойко борисов , после му казах че е голямо дете .. и ме банна за LAMING ( 6 часа)
6. Демонстрация/Изображение: Банн-а е за LAMING
7. Сървърът, в който е направено доказателството:Classic
Демо
Оплакване от "Mal6ansa"
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
Оплакване от "Mal6ansa"
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
-
Awake And Alive - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Awake And Alive ;]
Re: Оплакване от "Mal6ansa"
Поредната изцепка на Мal6ansa незнам как трябва да ти се извиним
-
respect punk ! - Потребител
- Име в игра: zaicev
Бана е премахнат, приятна игра! Шанс припомни си това - viewtopic.php?f=2&t=1022
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
ХАХахАХ бе вие добре ли сте бана си е съвсем заслужен ... компот я най-добре ти виж правилата,че тогава ми ги давай на мене. 1-во този отворко след като го убих даде retry и се съживи (това до колкото ми е известно е забранено) След това му направих забележка,че ако го направи пак ще го банна.Тогава той взе че много се обиди и почна да ми реди повловин час какви са ми правата,нему пукало и да го банна и да ми реве на други играчи как някои админи си надвишавали правата И това всичко само защото му казах,че ако се даде ретри след като е бил убит и се прероди ще го банна. И Компот моля те отговори ми къде ми е неправилен бана ?!?! Да ти припомня ли аз правилата ?! искаш ли?
2. Арогантно поведение към другите играчи, админи
Наказание от Админ: Gag. Ако се налага slay, kick, 5мин - 1 ден ban Баннах го за 6 часа и ся ако обичаш му сложи пак бана
2. Арогантно поведение към другите играчи, админи
Наказание от Админ: Gag. Ако се налага slay, kick, 5мин - 1 ден ban Баннах го за 6 часа и ся ако обичаш му сложи пак бана
"Колкото е по-лека една жена, толкова са по-тежки разходите по нея. "
-
Mal6ansa* - Потребител
- Име в игра: Mal6ansa*
В темата почва да се събират излишни мнения и се заключва.
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
Нападате, но на негово място щяхте да направите същото. Единствената забележка към админа е, че първо трябваше да го гагне и чак тогава бан. Мога да кажа, че играча си търсеше точно това и е крайно време да се разбере, че админите имат права точно за да въвеждат ред и не може играч да прави подобни забележки и изказвания.
Малшанс просто ползвай гаг по редовно в подобна ситуация а бана е крайна мярка.
Малшанс просто ползвай гаг по редовно в подобна ситуация а бана е крайна мярка.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
6 мнения
• Страница 1 от 1