Оплакване от "uzurpatorka" #4
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
31 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Оплакване от "uzurpatorka" #4
Извинявам се,но били ми казал,с какво сте заслужили моето уважение,та да го демонстрирам?С нагли коментари,като твоя ли?Не мисля да навлизам пак в онази тема с никовете...
-
Mr.Black - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Mr.Black
Само днес не те уважих понеже поне 10 пъти съм те питал най-културно имаш ли си друг ник за да нямаме проблеми.А ти дори не го отразяваш. Мразя да се моля,а пък да не говорим да се повтарям... Всеки говори за уважение а се правите на ритнати...
-
Plamenchy - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] VanillaIce
Plamenchy написа:Пич,ай като си толкова "Игрален" играй си само с един никнаме. К'во се правиш всеки път да ми играеш с различен Никнаме и на всичкото отгоре като те питаме имаш ли друг никнаме да ми мълчиш! Сам си просиш по някога от неуважение банна...
прочете ми мислите имам чувството че нарочно иргае с различни никове за да го банат и да се оплаче от някой
ако имах права в DM сигурно и аз щях да съм в тоз списък
-
kar0 - Потребител
- Име в игра: Karo
Виждам че съм го банн 3 пъти но няма оплакване от мен...Защо ли ?
-
Plamenchy - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] VanillaIce
Пича кво е виновен че го банвате а той не е хак ? .. до някаде трябва да се засрамим не да му казваме играй с 1 ник ..
И между другото днеска май беше в дъст2 не можа да му излезне касмета
И между другото днеска май беше в дъст2 не можа да му излезне касмета
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Plamenchy написа:Виждам че съм го банн 3 пъти но няма оплакване от мен...Защо ли ?
Ааа,тая няма да я бъде...Такива нагли индивиди,като тебе са ми ясни.Голям си разбирач,обаче грам покритие нямаш.Толкова колкото ставаш за админ толкова и глупости говориш.
Оплакване от "^^ VanillaIce ^^" №1
Оплакване от "^^ VanillaIce ^^" №2
Оплакване от "^^ VanillaIce ^^" №3
Айде да те попитам,аз тебе,какво уважение очакваш от мен,когато при трите ти бана нямам един коментар от теб,каму ли извинение,което би трябвало да предоставиш или самочувствието ти е прекалено голямо да се извиниш за грешен бан.Ааа забравих,ти дори не знаеш,че се оплакват от теб...
Plamenchy написа:Само днес не те уважих понеже поне 10 пъти съм те питал най-културно имаш ли си друг ник за да нямаме проблеми.А ти дори не го отразяваш. Мразя да се моля,а пък да не говорим да се повтарям... Всеки говори за уважение а се правите на ритнати...
Това си е лично твой проблем,нямам намерение да се обяснявам на някакъв "псевдо" админ дали имам друг ник.Пак нямам намерение да ти обяснявам,защо си цъкам с различни никове,личен избор,а и не видях в правилата ви за игра да има клауза да се играе с един и същ ник.
Спри да пишеш в темата,че се излагаш.Хем си "грешен",хем не ставаш за админ,хем ми спориш за нещо,за което и представа си нямаш...замълчи си,като повечето здравомислещи ти колеги !
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
STEAM_0:1:43554733 МОЛЯ ВИ ЗАПИШЕТЕ СИ ГО НА ЕДНО ЛИСТЧЕ!! Ако не знаете как да го видите просто напишете status в конзолата....ако бях на негово място вече да съм си теглил въжето 100 пъти... хубаво е човек да има търпение и здрави нерви
-
jef0. - Потребител
- Име в игра: jef0.
1-во братле нито ти нито които и да е от сайта няма право да казва кой за какво става има си главни. Щом да е още админ значи става Нервите не ги изкарвай в форума ако може
Който не умее да владее себе си, той е роб, па ако ще да е владетел на целия свят
Който не умее да владее себе си, той е роб, па ако ще да е владетел на целия свят
-
Mr.Black си е напълно прав за всичко !
-
bibetoooooo - Потребител
- Име в игра: bibetoooooo
bibetoooooo написа:Mr.Black си е напълно прав за всичко !
Няма безгрешни хора !
-
31 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4