Оплакване от "uzurpatorka" #4
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
31 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Оплакване от "uzurpatorka" #4
Човека иска да е интересен, сменя си nicka през 5 минути. Нека си го ban тогава. Щом не зацепва че nicka e като името , Бойко Борисов или Иван охраната от месното РПУ.
-
Ponyo - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Ponyo
не сам длажен да му помня айпито не е принца на монако искам му снимки ако не даде банвам го и да се оплаква.да играе с 1 ник и няма да има проблеми
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Хухухуху,колко жалко изглеждате отсрани..
Никой не карам да ми помни IP/ SteamID,аз какво съм виновен,че админите не могат да различават хакер от играч (с малки изключения да не се обидят някой).
Имам 29 бана,както и 29 оплаквания,както и 29 ънбана,айде кажи ми грешката в мен ли е,в ника ми ли е или в админите?
И като ти казвам,че тоя разбирач,дето не знаеше,че имам оплаквания от него, не става за админ,това си е лично мое мнение,не ти искам коментарите по него,че да ми обясняваш,кой трябвало да казва,кой става и кой не.Явно,няма такива хора,който да гледат,защото ми спорите в тема,в която виновни сте вие,не АЗ !
И ще те помоля да не ми цитираш разни философски изрази,защото не ги разбираш.Нито цитата ти е хубав,нито е на място.
А ти горкичкия,какво правиш,като админ тук?С това мислине си за никъде.
За неразбралите,не се правя на интересен,но няма,как да се примиря с чуждо мнение,с което не съм сългасен....................... (тука голямо многоточие,че ако напиша това,което мисля някой ще вземе да счете,че се гавря с вас )
Никой не карам да ми помни IP/ SteamID,аз какво съм виновен,че админите не могат да различават хакер от играч (с малки изключения да не се обидят някой).
Имам 29 бана,както и 29 оплаквания,както и 29 ънбана,айде кажи ми грешката в мен ли е,в ника ми ли е или в админите?
Energy Style ^ написа:1-во братле нито ти нито които и да е от сайта няма право да казва кой за какво става има си главни. Щом да е още админ значи става Нервите не ги изкарвай в форума ако може
Който не умее да владее себе си, той е роб, па ако ще да е владетел на целия свят
И като ти казвам,че тоя разбирач,дето не знаеше,че имам оплаквания от него, не става за админ,това си е лично мое мнение,не ти искам коментарите по него,че да ми обясняваш,кой трябвало да казва,кой става и кой не.Явно,няма такива хора,който да гледат,защото ми спорите в тема,в която виновни сте вие,не АЗ !
И ще те помоля да не ми цитираш разни философски изрази,защото не ги разбираш.Нито цитата ти е хубав,нито е на място.
Ponyo написа:Човека иска да е интересен, сменя си nicka през 5 минути. Нека си го ban тогава. Щом не зацепва че nicka e като името , Бойко Борисов или Иван охраната от месното РПУ.
А ти горкичкия,какво правиш,като админ тук?С това мислине си за никъде.
За неразбралите,не се правя на интересен,но няма,как да се примиря с чуждо мнение,с което не съм сългасен....................... (тука голямо многоточие,че ако напиша това,което мисля някой ще вземе да счете,че се гавря с вас )
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
момчето може да играе с какъв то си иска ник,вие по ник ли банвате някой ? а това което виждам 29 бана е излагация направо
-
4akala - Потребител
- Име в игра: 4akala
за 2 стотинки ни напраи с тая снимка
-
Doktora - Потребител
- Име в игра: Dido
Да явно не съм за тук, но ти си го търсиш явно , нека да се обзаложим че от тези 29 бана нямаш игра със еднакъв ник.
Нямам намерение да пиша на клоуни , щом ти се занимава сменяй никове , пиши оплаквания после - няма проблем.
ВАЖНО: Колеги помнете на "началника" стеама , ип-то че току виж пак баннат и няма да имаме работа в форума.
Очаквам следващия филм
Нямам намерение да пиша на клоуни , щом ти се занимава сменяй никове , пиши оплаквания после - няма проблем.
ВАЖНО: Колеги помнете на "началника" стеама , ип-то че току виж пак баннат и няма да имаме работа в форума.
Очаквам следващия филм
-
Ponyo - Потребител
Достатъчно плиткоумен си,за да не разбереш това което ти говоря,явно...Ponyo написа:Да явно не съм за тук, но ти си го търсиш явно , нека да се обзаложим че от тези 29 бана нямаш игра със еднакъв ник.
Очаквам следващия филм
Виж сега не споря с вас тук за бановете,които имам,ич не ме боли,колко ставате за админи,кой колко е компетентен и какви са ви задълженията и тем подобни глупости,става въпрос,че вие "псевдо" админченца,няма как да ми обясните,че аз съм си виновен,че играя с различни никове и вашите админченца ме банват БЕЗПРИЧИННО,а на всичкото отгоре накрая аз съм този,който ви е крив,защото имам 30 бана...
Подчертавам 30 грешни ваши бана.
Като цяло се отнася за всички админи във вашата верига,барабар с модератори и администратори с малки изключения ! - Това си е мнението ми,да не се намери някой умник,който да ми казва,че не съм аз този,който да прави такива равносметки.
Doktora написа:за 2 стотинки ни напраи с тая снимка
Докторче,вие си се правите сами...Само като видиш мисленето на тоя "ръмбел" отгоре,ти става ясно накъде отиват нещата при вас,защото повечето сте такива.Вие никога не сте виновни,виновен е потребителя,който го банвате безпричинно !
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
Хахахахах - малко нелеп смях, заради това, което ще кажа, но ... си е така !
Та ... въпросния потребител " Mr. Black" , има пълното право, да си играе с какъвто ник иска, затова правило няма ...!
Интересното обаче е, че всъщност той е доста способен ... и след като видим, че някой е по-добър от нас самите, започваме да се съмняваме ... ( за сега не съм се изложил още и да съм го баннал, но има време! :Д )
Сменянето му на различните никове е просто една проверка отправена към нас ..., дали умеем да приценим правилно един играч дали е с хак или не ..., затова постоянно ги сменя!
П.С. Продължавай с урока, а нека ние се научим, да не прибързваме с решенията си !
Та ... въпросния потребител " Mr. Black" , има пълното право, да си играе с какъвто ник иска, затова правило няма ...!
Интересното обаче е, че всъщност той е доста способен ... и след като видим, че някой е по-добър от нас самите, започваме да се съмняваме ... ( за сега не съм се изложил още и да съм го баннал, но има време! :Д )
Сменянето му на различните никове е просто една проверка отправена към нас ..., дали умеем да приценим правилно един играч дали е с хак или не ..., затова постоянно ги сменя!
П.С. Продължавай с урока, а нека ние се научим, да не прибързваме с решенията си !
-
NikitodoroF - Потребител
- Име в игра: I can` I will
Слушай ме ти сега, не знам в кое село живееш или в коя дупка се криеш но вземи си изкарай главата от задника и виж с кого разговаряш и как се обръщаш.
Не знам за какъв се имаш и какво се опитваш да направиш, да ни изкараш всички глупаци , неграмотници ,олигофрени и тнт..
Аз решение за теб не виждам, друго освен бан тъй че ти предлагам следното
Играем 1 вс 1 които победи остава в сървъра другият Вечен бан по ip.
Успех.. госпожице
Не знам за какъв се имаш и какво се опитваш да направиш, да ни изкараш всички глупаци , неграмотници ,олигофрени и тнт..
Аз решение за теб не виждам, друго освен бан тъй че ти предлагам следното
Играем 1 вс 1 които победи остава в сървъра другият Вечен бан по ip.
Успех.. госпожице
Последна промяна Imp Skype на 28 Ное 2012, 11:13, променена общо 1 път
Причина: Без Обиди !!!
Причина: Без Обиди !!!
-
Ponyo - Потребител
ще е интересно да се види това
-
Bat-Miro - Потребител