Предлагам да се върне стария sv_airaccalerate защото със сегашния играта за хората които ползват бхоп или изобщо страфе е отвратителна.
Моля обърнете внимание на темата.
Предложение за sv_airaccalerate
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
40 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
-
Ponyo - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Ponyo
Re: Предложение за sv_airaccalerate
Подкрепям идеята. Не ползвам бънихоп, но имам желание да се науча.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Еврика ! Двама здраво мислещи за сега... Аз подкрепям също предложението и не само за класика, но пак е нещо, ако поне там се върне. С две ръце те подкрепям - 100 пъти по - интересно е, когато правиш бхоп и може да ти е лесно така, както си свикнал в Hide and Seek сървърите както аз така и почти всички други, които го могат. За, За, За !!!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
За.!!
Вратите на руските коли имат 3 състояния: отворена, затворена и незатворена.
-
Impheatus - Потребител
- Име в игра: Impheatus
-
The_King - Потребител
- Име в игра: T.I.
Аз съм против!Не харесвам бхоп и темп подобни глупости.Искам да си играя нормален цс без "нинджи" в него.Може би ми е старомодно мисленето, но харесвам опростения вариант на играта както съм го играл като малък (тогава друга версия). Следя постоянно радара преценявам примерно мой съотборник кога ще излезе зад другия ъгъл да изляза заедно с него едновременно и подобни работи много ми пречат на играта.
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
-
Blade - Потребител
- Име в игра: Blade
Careful написа:Аз съм против!Не харесвам бхоп и темп подобни глупости.Искам да си играя нормален цс без "нинджи" в него.Може би ми е старомодно мисленето, но харесвам опростения вариант на играта както съм го играл като малък (тогава друга версия). Следя постоянно радара преценявам примерно мой съотборник кога ще излезе зад другия ъгъл да изляза заедно с него едновременно и подобни работи много ми пречат на играта.
Играя ЦС от първата му версия, още тогава имаше бъни хоп, само че беше с подскоци на ляво и надясно и стрейфане. Така беше и в Куейк 2. Но тогава при скачането не те забавяше толкова много. Искам да кажа, че бъни хопа си го има в играта, но не всеки го ползва. Както и не всеки играе с Узи или автоматичен снайпер. Това не е бъг в играта, нарочно е вкарано. Човек се учи докато е жив. Следващия рунд пак
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Нека да премахнем и гранатите ако искате??? Понеже на мен не ми харесват метнат 2-ма човека по една граната и половината теам доло, на мен много ми пречат гранатите аз съм За премахването им
Оставете играта както е направена, а и има една приказка "Това което не те убива те прави по-силен"
Оставете играта както е направена, а и има една приказка "Това което не те убива те прави по-силен"
-
Ponyo - Потребител
- Име в игра: Ponyo
Ponyo написа:Нека да премахнем и гранатите ако искате??? Понеже на мен не ми харесват метнат 2-ма човека по една граната и половината теам доло, на мен много ми пречат гранатите аз съм За премахването им
И за гранатите ли се отнася "Това което не те убива те прави по-силен" закачат те 2 гранати с по 35 dmg и като останеш на 30 виж как седиш мирен с аwp
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
40 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Предложения за CS MegaGaming Classic