Па току виж се научим и да играем.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
[WTF]NoName написа:И аз съм ЗА !! На предните теми преди да го махнат се изказах вече няма смисъл и сега.
dzak написа:Моля ви, не правете глупости. Има няколко мода, в които спокойно може да си скачаш, защо трябва да разваляте по този начин играта.
Говоря за класическите сървъри, не jump, hns, warcraft, deathrun или всичките му там произволни. Тук мода си е класически. Ако в warcrafta е нормално да се телепортираш по картата, да си връщаш кръв и всичкото останало, тук това е ненормално някой да ти "прелита" картата с два скока. Моето мнение е, че той трябва да си остане такъв, не с най-различните привилегии, които определен играч може да получи. Искате да се научите да скачате по много? - просто играйте в сървърите, които са специално пригодени за това, не в shoot сървър.
Това със скачането си е техника, но вледствие на завишено ускорение - това вече е повече от техника, това ти дава огромно предимство. Който е играл с въпросния играч KACAMUМ, той ще разбере какво неравностойно предимство получава пред останалите.Офтопик:
dzak написа:Не разполагам с нищо. Една от целите на форума е за да дискутираме, да обменяме идеи. Всеки си има собствено мнение, затова сме различни хора. Ти изложи своите мотиви, аз изложих моите. Последната дума имат други хора.
Ponyo написа:Нека да премахнем и гранатите ако искате??? Понеже на мен не ми харесват метнат 2-ма човека по една граната и половината теам доло, на мен много ми пречат гранатитеаз съм За премахването им
![]()
![]()
Назад към Предложения за CS MegaGaming Classic
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта