Нека да заключат темата, явно промяна няма да има... А аз лигавия ще се отуча от навиците си само W,S,A,D + mouse i 1,2,3,4 i ще обикалям като зомби картата няма проблем.
Контрол и шпация няма да ги използвам че може и тях да махнат , за да ни бъде по-реалистична играта.
Предложение за sv_airaccalerate
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
40 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
-
Ponyo - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Ponyo
Re: Предложение за sv_airaccalerate
Ponyo написа:Нека да заключат темата, явно промяна няма да има... А аз лигавия ще се отуча от навиците си само W,S,A,D + mouse i 1,2,3,4 i ще обикалям като зомби картата няма проблем.
Контрол и шпация няма да ги използвам че може и тях да махнат , за да ни бъде по-реалистична играта.
ако и в класика се позволи щит и на нож касапница
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
zxcv ;> написа:[WTF]NoName написа:И аз съм ЗА !! На предните теми преди да го махнат се изказах вече няма смисъл и сега.
Колкото и да се изказваме аз и ти, след като Румяна реши просто си сложи 10аа и точка по въпроса... Кои ли сме ние
Не си прав, промени го след другата тема, но тия дни ще пусна една анкета и от резултата ще вземем решение как да е, защото споровете са доста големи.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Admin написа:zxcv ;> написа:[WTF]NoName написа:И аз съм ЗА !! На предните теми преди да го махнат се изказах вече няма смисъл и сега.
Колкото и да се изказваме аз и ти, след като Румяна реши просто си сложи 10аа и точка по въпроса... Кои ли сме ние
Не си прав, промени го след другата тема, но тия дни ще пусна една анкета и от резултата ще вземем решение как да е, защото споровете са доста големи.
Окей, ще се радвам да видя резултата от анкетата Или по - точно дано той ме зарадва...
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Careful написа:Аз съм против!Не харесвам бхоп и темп подобни глупости.Искам да си играя нормален цс без "нинджи" в него.Може би ми е старомодно мисленето, но харесвам опростения вариант на играта както съм го играл като малък (тогава друга версия). Следя постоянно радара преценявам примерно мой съотборник кога ще излезе зад другия ъгъл да изляза заедно с него едновременно и подобни работи много ми пречат на играта.
+1
-
vkr - Потребител
- Име в игра: vkr
Въобще нямам намерение да ви чета всичките коментари... Върнете ми туй за ''jumpa'' Един strafe не мога да направя с тая простотия дето сте я сложили... Оправете го какво се излагате ... Не стига че трябва да търпя половината излишни простотии дето само товарят и пречат на сървъра ами ся и това... Шефе върни го и тогава пускай анкета! сигурен съм че по-голямата част от играчите са ЗА оставането на нормалните настройки.
"Колкото е по-лека една жена, толкова са по-тежки разходите по нея. "
-
Mal6ansa* - Потребител
- Име в игра: Mal6ansa*
Mal6ansa* написа:Въобще нямам намерение да ви чета всичките коментари... Върнете ми туй за ''jumpa'' Един strafe не мога да направя с тая простотия дето сте я сложили... Оправете го какво се излагате ... Не стига че трябва да търпя половината излишни простотии дето само товарят и пречат на сървъра ами ся и това... Шефе върни го и тогава пускай анкета! сигурен съм че по-голямата част от играчите са ЗА оставането на нормалните настройки.
И аз искам да го върнат ...
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Mal6ansa* написа:Не стига че трябва да търпя половината излишни простотии дето само товарят и пречат на сървъра ами ся и това....
Подобно изказване да го каже потребител ок , но Сървър Админ ..... Без коментар, добре че не съм ти аз шеф.
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
[WTF]NoName написа:Mal6ansa* написа:Въобще нямам намерение да ви чета всичките коментари... Върнете ми туй за ''jumpa'' Един strafe не мога да направя с тая простотия дето сте я сложили... Оправете го какво се излагате ... Не стига че трябва да търпя половината излишни простотии дето само товарят и пречат на сървъра ами ся и това... Шефе върни го и тогава пускай анкета! сигурен съм че по-голямата част от играчите са ЗА оставането на нормалните настройки.
И аз искам да го върнат ...
То и аз искам ама... ще видим скоро
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Careful написа:Mal6ansa* написа:Не стига че трябва да търпя половината излишни простотии дето само товарят и пречат на сървъра ами ся и това....
Подобно изказване да го каже потребител ок , но Сървър Админ ..... Без коментар, добре че не съм ти аз шеф.
Ти никога на никой няма да бъдеш шеф мишок Личи си колко ти е ограничено мисленето Ние не сме само админи ами сме и играчи в тези сървъри и като говоря,мисля че говоря от името на доста други играчи в сървърите.
Последна промяна KoMnoT на 07 Дек 2012, 04:07, променена общо 1 път
Причина: Обидите насочени към когото и да било са строго забранени!
Причина: Обидите насочени към когото и да било са строго забранени!
"Колкото е по-лека една жена, толкова са по-тежки разходите по нея. "
-
Mal6ansa* - Потребител
- Име в игра: Mal6ansa*
40 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Предложения за CS MegaGaming Classic