Сложи ми бан за 5 минути, защото го обидих, което е истина. Дотук всичко е ок, но го обидих защото реши на своя глава да смени мап в GunGame, в средата на играта, без вот, без да пита някой и т.н. Просто не му е допаднал мапа, защо да не е смени, нали има права детето, които вие сте му дали. В сървъра имаше още 3-4 админа, могат да потвърдят.
Мен ме познават в GunGame повечето и знаят добре, че никога не обиждам. Този път си го позволих, защото според мен такива своеволия са абсурдни. Не ми е за петте минути бан, но моля по-висшестоящите да вземат съответните мерки.
Благодаря за вниманието!
Оплакване от админ D()mIn[]
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
26 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
-
thug - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: thug
Re: Оплакване от админ D()mIn[]
Разбирам те пич,но качи демо.Единствения начин админа да получи каквото и да е наказание е доказателство.Не казвам,че лъжеш не ме разбирай погрешно.Съгласи се,че всеки може да пусне каквото и да е оплакване срещу който и да било,без доказателство половината да не сме админи вече.А иначе благодарим ти за сигнала,това е начина да изчистим грешките.
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
Cвикнали сте да играете само на едни и същи мап за това реших да сменя мапа защото доста от играещите се оплакаха от мапа явно не са го харесали така че не беше само по мое искане смяната на картата.Но никой няма правото да обида админ не се оплаквай и не съм дете че да не знам кво да правя може би съм един от най старите админи и знам къде кво да правя за разлика от някой друг ....
-
domino - Потребител
- Име в игра: D()mIn[]
A ако някой мисли че имам няква грешка или съм направил нещо погрешно нека си каже мнението тва е единственото ми оплакване до сега така че не смятам който и да е че има право да обижда ..
-
domino - Потребител
Вярвам ти че е било така ,но за напред качи и някакви доказателства ,защото всеки може да си пише каквото иска .За да има някакъв успех тази тема трябват и доказателства (демо снимки).
-
Master_arapovo - Потребител
- Име в игра: Master_arapovo
Толкова стар и добър админ си,че пишеш 2 теми една след друга.И току що слагаш бан с реасон "Внимавай момко".А относно темата това,че някои искат смяна не е оправдание за решението ти.Всеки един от нас е правил грешки,въпроса е да не се повтарят,не толкова в наказанието.
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
Написах 2 теми една след друга защото нямам Латиница и се опитвам да пиша с гоогле преводач до колко за смяната на мап просто го смених защото беше без интересен и повечето излизаха а не мисля че някой може да ме учи как да пиша колко теми да пиша или пак кво наказание ще имам и пак казвам може би съм сменил мап или нещо кво и да е било не е решението да се обижда или псува всеки има достойнство и никой админ не би позволил да се гаврят с тва ..
-
domino - Потребител
колега и аз съм сменял мапове но ползвам votemap опциятаслагам им 3 карти и която си изберат
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
Как така да дам демо и снимки след като той неочаквано сменя мапа както си играем. Демото гори авроматично, а за снимки - докато се усетим какво става и сме изтървали момента за снимка. Имаше 3-4 админа в сървъра освен него - error!, pe6pi, barcelona fan и мисля simple mindz(не съм 100% сигурен дали беше там). В крайна сметка историята за мен приключи с изтичането на бана ми, а от тук нататък вече са си ваши вътрешни неща, на които може би не им е тук мястото да ги обсъждате.
-
thug - Потребител
- Име в игра: thug
Познавам domino отдавна.Админ е от доста време и съм сигурен, че не го е сменил мапа просто така.Но дори и така да е нямаш право да обиждаш админ има си форум за оплакване.А колкото до това,че не обиждаш не съм съгласен лично мене си ме обиждал и съм те гагвал.И редовно оспорваш мнението на админите.Спомням си че имаше и възражения за това как играя....Радвай се,че колегата те е баннал за 5 мин
Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето
-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
26 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3