ABRA
нищо лично към теб ама я се стегни какво доказателствоя чакаш ?погледни 2 пост на thug... и ще разбереш че демо не пази !!!
И според теб доказателството е малко че 4,5 АДМИНА казваме че е така ?! искаш да кажеш че ще оспорят мението на 4,5 срещу 1
Оплакване от админ D()mIn[]
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
26 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
-
Error! - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Error!
Re: Оплакване от админ D()mIn[]
Заключвам главния се е исказал няма смисъл да се спори повече.
-
Doktora - Потребител
- Име в игра: Dido
Значи на всички искам да кажа едно не съм админ от вчера и не се хваля с тва че съм админ и че имам права писнало ми е от ревльовци и т.н незнам кой на 13 години но ако тръгвате така да оспорвате всичко се личи кой на колко години е за нападки сте номер 1 това че някои от админите всеки ден са в сървъра и се знаят повече много ясно че ще се подкрепят нападайте ме колко си искате мога да кажа само едно че някой от админите в г.г не заслужават да имат права и скоро ще го потвърдя това с демо ....
-
domino - Потребител
- Име в игра: D()mIn[]
domino написа:Значи на всички искам да кажа едно не съм админ от вчера и не се хваля с тва че съм админ и че имам права писнало ми е от ревльовци и т.н незнам кой на 13 години но ако тръгвате така да оспорвате всичко се личи кой на колко години е за нападки сте номер 1 това че някои от админите всеки ден са в сървъра и се знаят повече много ясно че ще се подкрепят нападайте ме колко си искате мога да кажа само едно че някой от админите в г.г не заслужават да имат права и скоро ще го потвърдя това с демо ....
Офтопик:
-
ONLY HS - Потребител
- Име в игра: PENA'5HS
Error! написа:ABRA
нищо лично към теб ама я се стегни какво доказателствоя чакаш ?погледни 2 пост на thug... и ще разбереш че демо не пази !!!
И според теб доказателството е малко че 4,5 АДМИНА казваме че е така ?! искаш да кажеш че ще оспорят мението на 4,5 срещу 1
Проблема си е лично негов да почне да запазва, без доказателства темата е безмислена, всяко лапе като него може да пуска оплаквания...А това 4-5 админа няма никакво значение.С МОРТАЛ качихме демо на 1 колега дет беше валл и около 30 колеги казаха ,че е чист а главния го банна за валл така,че това няма значение много колеги не виждат очевидното.
Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето
-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
Doktora написа:Заключвам главния се е исказал няма смисъл да се спори повече.
Как я заключи като има две мнения след твоето
Като заключвате теми, правете го като хората.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
26 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3