Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админ Discipline|Careful

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от админ Discipline|Careful

Мнениеот eL Clon » 12 Дек 2012, 17:44

Вашият nickname, с който сте били ban-нати: eL Clon <3 Roshla ;pp
Вашето IP:78.90.53.63
Nickname на администратора: Discipline|Careful
Нарушеното правило - №2
Разяснение: Админа реши да се прави на интересен и започна да нарежда някой да мине от неговия отбор, защото явно не може да преглътне факта да го бият. Никъде не му е позволено да се разпорежда с играчите и да казва кой в кой отбор да играе. Не смятам такова поведение за нормално за админ и бих желал да се вземат мерки срещу него. Последните минута две от демото се вижда как премества играчи по избор.
Демонстрация/Изображение:
Демо: Линк
Сървърът, в който е направено доказателството: CS MegaGaming Dust2 Only
Последна промяна eL Clon на 12 Дек 2012, 17:47, променена общо 1 път
Аватар
eL Clon
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: eL Clon <3 Roshla ;pp

Re: Оплакване от админ Discipline|Careful

Мнениеот az|sam|mm » 12 Дек 2012, 17:47

Админа има право да мести играчи без тяхно знание, за да са и 2 та отбора с равни сили !!!
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот eL Clon » 12 Дек 2012, 17:48

Това го няма в правилата следователно няма никакво право!
Аватар
eL Clon
Потребител
Потребител

Мнениеот m3ry.jane » 12 Дек 2012, 17:50

Не мога да погледна демото сега, но от написаното ти.. мисля че не си прав! Админите сме длъжни да правим баланс между отборите. Не може да има резултати от 7/0, 7/1, 16/5 и т.н. .. Отборите трябва да са равносилни, а не едните да си правят статс а другите постоянно да губят.. А щом админа е казал на някого да мине от другия отбор и той не пожелае, а иска да си прави статс, админа може да мести когото си иска за да прави баланс между отборите! ;)
Офтопик:
Ще прегледам демото когато имам достатъчното време! :)
Аватар
m3ry.jane
Потребител
Потребител

Име в игра: m3ry.jane

Мнениеот zxcv ;> » 12 Дек 2012, 17:53

Това го няма в правилата, защото теб това не те засяга. Има го в правилата на админите и ние си знаем правата. Такива като тебе с ранг "Потребител" не могат да се правят на шефове на по - висши от него. Имаме право и сме длъжни т.е. е задължително да правим баланс. Темата е напълно излишна някой, трябва да я прати в коша 8)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот eL Clon » 12 Дек 2012, 18:10

zxcv ;> написа:Това го няма в правилата, защото теб това не те засяга. Има го в правилата на админите и ние си знаем правата. Такива като тебе с ранг "Потребител" не могат да се правят на шефове на по - висши от него. Имаме право и сме длъжни т.е. е задължително да правим баланс. Темата е напълно излишна някой, трябва да я прати в коша 8)

Така с нищо не си по-висш от мен така, че не се прави на велик. Относно това да го има в правилата искам да го видя с очите си, а не да ми пишеш на изуст. В никоя верига от сървъри няма правила които само админите да си ги знаят. Всички правила са ясно написани и могат да се видят от всички, за да няма точно такива като теб да се правят на интересни. ;)

qka_cigularka написа:Не мога да погледна демото сега, но от написаното ти.. мисля че не си прав! Админите сме длъжни да правим баланс между отборите. Не може да има резултати от 7/0, 7/1, 16/5 и т.н. .. Отборите трябва да са равносилни, а не едните да си правят статс а другите постоянно да губят.. А щом админа е казал на някого да мине от другия отбор и той не пожелае, а иска да си прави статс, админа може да мести когото си иска за да прави баланс между отборите! ;)
Офтопик:
Ще прегледам демото когато имам достатъчното време! :)

Защо да няма такива статсове? Щом играча е достатъчно добър и може да го постигне не виждам причина да не го прави. Това че някои са слаби не ги оправдава и никой не е длъжен да им помага, като свикнат винаги да местите някой и да са "равностойни" отборите никога няма да се научат да играят. И дугото което исках да напиша е че много пъти точно в този сървър съм играл от по-слабите и админите не са правили нищо по въпроса, а сега тоя като не му е изгодно че пада е оправдан така ли ?
И дори и да има право да мести не мисля, че му е позволено докато играчът е жив да го мести в другия отбор като го убива ...
Аватар
eL Clon
Потребител
Потребител

Мнениеот Imp Skype » 12 Дек 2012, 18:18

Докато е жив няма право да го мести
П.п careful няма ли да коментираш нещо по темата? Защо местиш живи играчи?
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот Careful » 12 Дек 2012, 18:29

Радвам се,че има такива като теб да пускат оплакване за подобно нещо.Така ще видят шефовете, че си върша работата :) . Първо помолих един път, някой по желание.Никой не иска.После прецених,че с твоето преместване ще стане баланс и изчаках търпеливо да те убият за да те трансфер.Веднага започна да ме заплашваш с репорт и си мина отново от стария отбор.Отново те преместих пак ме заплаши.Не само,че мога да те местя.Аз съм задължен в такива случаи да го правя.

12. Оспорва на решение взето от Администратор в сървъра ( визирам - поставен БАН на друг играч и/или преместване на играчи в отборите за балансиране на силите )
Наказание от Админ: По усмотрение на администратора. slay, kick, до 5 мин ban

Както разбираш можех и да те бан,но това го ползвам в крайни случаи.Мисля,че не е нужно да се "оправдавам" по тази тема повече.

п.п Преместването ми докато беше жив беше третото ми преместване на този играч,да се счита за slay !
Аватар
Careful
Потребител
Потребител

Име в игра: Discipline|Careful

Мнениеот Report » 12 Дек 2012, 18:33

Ще погледна демото ей сега, но темата е приключена има отговор от админа, който е направил преместването и ако всичко е наред няма какво да се пише по темата. Ако има грешка ще му бъде наложено наказание.
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Назад към Други