Вашият nickname, с който сте били ban-нати: eL Clon <3 Roshla ;pp
Вашето IP:78.90.53.63
Nickname на администратора: Discipline|Careful
Нарушеното правило - №2
Разяснение: Админа реши да се прави на интересен и започна да нарежда някой да мине от неговия отбор, защото явно не може да преглътне факта да го бият. Никъде не му е позволено да се разпорежда с играчите и да казва кой в кой отбор да играе. Не смятам такова поведение за нормално за админ и бих желал да се вземат мерки срещу него. Последните минута две от демото се вижда как премества играчи по избор.
Демонстрация/Изображение:
Демо: Линк
Сървърът, в който е направено доказателството: CS MegaGaming Dust2 Only
Оплакване от админ Discipline|Careful
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
Оплакване от админ Discipline|Careful
Последна промяна eL Clon на 12 Дек 2012, 17:47, променена общо 1 път
-
eL Clon - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: eL Clon <3 Roshla ;pp
Re: Оплакване от админ Discipline|Careful
Админа има право да мести играчи без тяхно знание, за да са и 2 та отбора с равни сили !!!
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
Това го няма в правилата следователно няма никакво право!
-
eL Clon - Потребител
Не мога да погледна демото сега, но от написаното ти.. мисля че не си прав! Админите сме длъжни да правим баланс между отборите. Не може да има резултати от 7/0, 7/1, 16/5 и т.н. .. Отборите трябва да са равносилни, а не едните да си правят статс а другите постоянно да губят.. А щом админа е казал на някого да мине от другия отбор и той не пожелае, а иска да си прави статс, админа може да мести когото си иска за да прави баланс между отборите!
Офтопик:
-
m3ry.jane - Потребител
- Име в игра: m3ry.jane
Това го няма в правилата, защото теб това не те засяга. Има го в правилата на админите и ние си знаем правата. Такива като тебе с ранг "Потребител" не могат да се правят на шефове на по - висши от него. Имаме право и сме длъжни т.е. е задължително да правим баланс. Темата е напълно излишна някой, трябва да я прати в коша
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
zxcv ;> написа:Това го няма в правилата, защото теб това не те засяга. Има го в правилата на админите и ние си знаем правата. Такива като тебе с ранг "Потребител" не могат да се правят на шефове на по - висши от него. Имаме право и сме длъжни т.е. е задължително да правим баланс. Темата е напълно излишна някой, трябва да я прати в коша
Така с нищо не си по-висш от мен така, че не се прави на велик. Относно това да го има в правилата искам да го видя с очите си, а не да ми пишеш на изуст. В никоя верига от сървъри няма правила които само админите да си ги знаят. Всички правила са ясно написани и могат да се видят от всички, за да няма точно такива като теб да се правят на интересни.
qka_cigularka написа:Не мога да погледна демото сега, но от написаното ти.. мисля че не си прав! Админите сме длъжни да правим баланс между отборите. Не може да има резултати от 7/0, 7/1, 16/5 и т.н. .. Отборите трябва да са равносилни, а не едните да си правят статс а другите постоянно да губят.. А щом админа е казал на някого да мине от другия отбор и той не пожелае, а иска да си прави статс, админа може да мести когото си иска за да прави баланс между отборите!Офтопик:
Защо да няма такива статсове? Щом играча е достатъчно добър и може да го постигне не виждам причина да не го прави. Това че някои са слаби не ги оправдава и никой не е длъжен да им помага, като свикнат винаги да местите някой и да са "равностойни" отборите никога няма да се научат да играят. И дугото което исках да напиша е че много пъти точно в този сървър съм играл от по-слабите и админите не са правили нищо по въпроса, а сега тоя като не му е изгодно че пада е оправдан така ли ?
И дори и да има право да мести не мисля, че му е позволено докато играчът е жив да го мести в другия отбор като го убива ...
-
eL Clon - Потребител
Докато е жив няма право да го мести
П.п careful няма ли да коментираш нещо по темата? Защо местиш живи играчи?
П.п careful няма ли да коментираш нещо по темата? Защо местиш живи играчи?
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Радвам се,че има такива като теб да пускат оплакване за подобно нещо.Така ще видят шефовете, че си върша работата . Първо помолих един път, някой по желание.Никой не иска.После прецених,че с твоето преместване ще стане баланс и изчаках търпеливо да те убият за да те трансфер.Веднага започна да ме заплашваш с репорт и си мина отново от стария отбор.Отново те преместих пак ме заплаши.Не само,че мога да те местя.Аз съм задължен в такива случаи да го правя.
12. Оспорва на решение взето от Администратор в сървъра ( визирам - поставен БАН на друг играч и/или преместване на играчи в отборите за балансиране на силите )
Наказание от Админ: По усмотрение на администратора. slay, kick, до 5 мин ban
Както разбираш можех и да те бан,но това го ползвам в крайни случаи.Мисля,че не е нужно да се "оправдавам" по тази тема повече.
п.п Преместването ми докато беше жив беше третото ми преместване на този играч,да се счита за slay !
12. Оспорва на решение взето от Администратор в сървъра ( визирам - поставен БАН на друг играч и/или преместване на играчи в отборите за балансиране на силите )
Наказание от Админ: По усмотрение на администратора. slay, kick, до 5 мин ban
Както разбираш можех и да те бан,но това го ползвам в крайни случаи.Мисля,че не е нужно да се "оправдавам" по тази тема повече.
п.п Преместването ми докато беше жив беше третото ми преместване на този играч,да се счита за slay !
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
Ще погледна демото ей сега, но темата е приключена има отговор от админа, който е направил преместването и ако всичко е наред няма какво да се пише по темата. Ако има грешка ще му бъде наложено наказание.
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
9 мнения
• Страница 1 от 1