Админ Awake От Село прави каквото си иска
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Админ Awake От Село прави каквото си иска
Ника който бани Awake and Alive е мой и е написан в негова чест заради неправомерен гаг от негова страна ( защото казах на един ГЕЙ ! понеже уби човека до който играеше на пц-то до мен без дори да знае че е зад него ) но това не спира до тук . Искам да отбележа че малкия админ ауейк търси причина за всичко и при всеки за някой бан или гаг за уж не спазване на правилата а аз лично съм го виждал да нарушава две от за мен достатачните за да не се нарича този играч АДМИН !
Everybody loves Skylin3
-
skylin3 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: но никнейм
Оправете си правописа и двамата и спрете да обиждате.Само да ви кажа,че за думата Гей и аз бих те гагнал
-
respect punk ! - Потребител
- Име в игра: zaicev
Шшш ей я по-леко с тона kiddo ти от много време ли играеш тук,че нещо не те помня?! Админа според мен си върши добре работата и не съм забелязал да ''Банва , гагва играчите без причини заплашва , спами''
"Колкото е по-лека една жена, толкова са по-тежки разходите по нея. "
-
Mal6ansa* - Потребител
- Име в игра: Mal6ansa*
Кидо такива изрази не използваи тук и ще те помоля да не заплашваш админите "кои щял да има права и кои не"
като се оплакваш го прави кратко и ясно!
-
Doktora - Потребител
- Име в игра: Dido
Doktora написа:Кидо такива изрази не използваи тук и ще те помоля да не заплашваш админите "кои щял да има права и кои не"
-
s1k1d1k_4akala - Потребител
- Име в игра: Elite[BG]xaxa
като за начало ако Перник е село ок от село съм
Лично аз си се чуда на спокойствието което проявявам последните 2 дни .. с въпросния Skylin3 водихме не 1 разговор относно това , че не трябвада убижда другите играчи .. той обаче си твърди , че си е един вид в тях и ще си псува който иска и когато иска .. няма как да стане има правила има и наказание .. не спазваш правилата получаваш наказание ...
Всичко тръгна от там , че просто умея да си купувам гън в движение и мн бързо ги ръшкам момчетата се нервират че умират преди да смогнат да си купат пушка .. ( проблема не е в мен) от там се почна че съм комплексар , че живея в цс .. и некви такива филми който дори да са истина това му е най-малкия проблем на момчето ... почна се едно хранене (разбира се последва гаг за 10 мин) от там пича реши ,че след като е гаг-нат ти да видиш ще си смени името на DO SHE MI WHO YOU което не изисква кой знае какъв куефициент на интелигентност за да си го преведеш .. но се направих на луд .. че не го виждам .. но той реши ,че е ептен нагъл и си го смени на du shi li go veche ... след което получи 1 час бан . за размисли ...
След което си легнах .. ден 2ри е днес .. влизам той храни гаг-вам пак идеята с никовете и отново 1 час бан... следващото подобно нещо ще бъде наказан с 1 ден банн каквото и да ми коства това .. просто не съм виновен , че няма грам елементарно възпитание .. чак ми пише на лс в сайта .. комплексар .. комплексираните хранят в цс .. защо 1 път някой не влезна и не игра за кеф като нормалните хора както трябва да е .. вие влизате за да дразните .. в случая не съм човека с който ще се дразниш ... ако имате желание мога да направя скреенове на лс-тата от въпросния господин в който отново му отделям време за да му обясня ,че ти да видиш трябва да е по цивилизован в играта а той си продължава със селския манталитен като си ме храни ... не ме интересува неговото мнение за това не му обръщам кой знае кво внимание и това го дразни на макс ...
Казвам го пред всички ... повтори ли се отново въпросното отношение 2 часа банн и ще го увеличаваме времето докато не вденеш и не почнеш да влизаш заради самата същност на играта..
П.п Киддо мойто момче ... това в кой сървар колко време играеш е апсолютно без никакво значение ... това че играеш тук от 30 години да речем не означава ,че си с некви привилеги и ще заплашваш и т.н... има хора който са се мъчили да развият и постигнат веригата до това положение .. тия хора имат некво право на преценка кой става и кой не .. не си човека дето пред 20 човека ше ми обясняваш че ще ми махнеш правата и че ще ме пратиш да баннвам на село и тем подобни глупости ..
Поздрави : Awake And Alive успех с темата
Едит : Skylin3 ще те помоля да се обосновиш за въпросните две правила който нарушавам ...
1# е ясна .. нарушавам правилото : Гагвам те само защото убиждаш друг играч ...
2# рата ?
Лично аз си се чуда на спокойствието което проявявам последните 2 дни .. с въпросния Skylin3 водихме не 1 разговор относно това , че не трябвада убижда другите играчи .. той обаче си твърди , че си е един вид в тях и ще си псува който иска и когато иска .. няма как да стане има правила има и наказание .. не спазваш правилата получаваш наказание ...
Всичко тръгна от там , че просто умея да си купувам гън в движение и мн бързо ги ръшкам момчетата се нервират че умират преди да смогнат да си купат пушка .. ( проблема не е в мен) от там се почна че съм комплексар , че живея в цс .. и некви такива филми който дори да са истина това му е най-малкия проблем на момчето ... почна се едно хранене (разбира се последва гаг за 10 мин) от там пича реши ,че след като е гаг-нат ти да видиш ще си смени името на DO SHE MI WHO YOU което не изисква кой знае какъв куефициент на интелигентност за да си го преведеш .. но се направих на луд .. че не го виждам .. но той реши ,че е ептен нагъл и си го смени на du shi li go veche ... след което получи 1 час бан . за размисли ...
След което си легнах .. ден 2ри е днес .. влизам той храни гаг-вам пак идеята с никовете и отново 1 час бан... следващото подобно нещо ще бъде наказан с 1 ден банн каквото и да ми коства това .. просто не съм виновен , че няма грам елементарно възпитание .. чак ми пише на лс в сайта .. комплексар .. комплексираните хранят в цс .. защо 1 път някой не влезна и не игра за кеф като нормалните хора както трябва да е .. вие влизате за да дразните .. в случая не съм човека с който ще се дразниш ... ако имате желание мога да направя скреенове на лс-тата от въпросния господин в който отново му отделям време за да му обясня ,че ти да видиш трябва да е по цивилизован в играта а той си продължава със селския манталитен като си ме храни ... не ме интересува неговото мнение за това не му обръщам кой знае кво внимание и това го дразни на макс ...
Казвам го пред всички ... повтори ли се отново въпросното отношение 2 часа банн и ще го увеличаваме времето докато не вденеш и не почнеш да влизаш заради самата същност на играта..
П.п Киддо мойто момче ... това в кой сървар колко време играеш е апсолютно без никакво значение ... това че играеш тук от 30 години да речем не означава ,че си с некви привилеги и ще заплашваш и т.н... има хора който са се мъчили да развият и постигнат веригата до това положение .. тия хора имат некво право на преценка кой става и кой не .. не си човека дето пред 20 човека ше ми обясняваш че ще ми махнеш правата и че ще ме пратиш да баннвам на село и тем подобни глупости ..
Поздрави : Awake And Alive успех с темата
Едит : Skylin3 ще те помоля да се обосновиш за въпросните две правила който нарушавам ...
1# е ясна .. нарушавам правилото : Гагвам те само защото убиждаш друг играч ...
2# рата ?
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
-
Awake And Alive - Потребител
- Име в игра: Awake And Alive ;]
Офтопик:
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
Хаххаха момченце .. нито съм се натягал да ти пиша нито съм ти държал сметка ти си тоя аджаба дето държи неква сметка кой какво е направил , преценил съм баннал съм , гаг-нал съм има хора който да ми държат сметка ! ти кой беше FTW ?! и по леко с изразите ... съветче
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
-
Awake And Alive - Потребител
- Име в игра: Awake And Alive ;]
1. Темата не е по образец
2. Админа е действал правилно, имайки предвид ситуацията
3. Обидите насочени към когото и да било са строго забранени!
4. Заключвам темата!
2. Админа е действал правилно, имайки предвид ситуацията
3. Обидите насочени към когото и да било са строго забранени!
4. Заключвам темата!
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
9 мнения
• Страница 1 от 1