1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:boqn.bg
2. Вашето IP:95.87.9.152
3. Nickname на администратора:d3v1lk1nG
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): Несправедлив бан!
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):Админа се е усъмнил ,че играя с wall hak и реши да провери,като ми blind екрана. Но blind-а беше за много кратко време.Видях ,че ми blind-на екрана , но това беше за много кратко време. Веднага щом blind-а ми се махна аз продължих да си играя и най-вероятно админа е сметнал ,че играя с wall hak . При което следва бан. Запомнете ,не играя с хакове! ... Не съм на 13-14 години за да играя с такива средства!
[AMXBans] Banned by Admin: d3v1lk1nG
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.csmegagaming.com
[AMXBans] Reason: 'kill after blind'
[AMXBans] Duration: '1 week'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:403000809'
[AMXBans] Your IP: '95.87.
6. Демонстрация/Изображение:Ето и доказателство за невинността ми ! В пакета е включена и снимка от играта ми.
http://dox.bg/files/dw?a=df85124314
7. Сървърът, в който е направено доказателството:CS MegaGaming War3+Respawn [SaveXP]
Опланкане от Админ d3v1lk1nG
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
Опланкане от Админ d3v1lk1nG
Велик е нашия народ !
-
boqn.bg - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: boqn.bg
Re: Опланкане от Админ d3v1lk1nG
защо снимката е само една, не би ли трябвало да са 5? колкото до демото, да се изкажат колегите от Екип Банове. Това е в тяхната юрисдикция.
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
Report написа:защо снимката е само една, не би ли трябвало да са 5? колкото до демото, да се изкажат колегите от Екип Банове. Това е в тяхната юрисдикция.
Намерих само две снимки а те са точно тези : http://dox.bg/files/dw?a=56a94ddc04
Защо са две ? Нямам представа .. Ако не ми вярвате , може да проверите компютъра ми с TeamViewer 7 , но ако се окаже че съм чист , може да ми дадете администраторски права за war3
Последна промяна boqn.bg на 24 Дек 2012, 14:42, променена общо 1 път
Велик е нашия народ !
-
boqn.bg - Потребител
Значи баннът е премахнат и админите спрете да използвате блинд, защото някой път се бъгва и се правят грешни заключения.
Приятна игра в сърварите на megagaming и весели празници
Приятна игра в сърварите на megagaming и весели празници
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Тогава защо изобщо е сложена тази опция след като не трябва да я използваме?
-
B!@De - Потребител
- Име в игра: B!@De
Цял живот няма проблем с нея ,но наистина твърдението че на Коледа стават чудеса е вярно
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
B!@De написа:Тогава защо изобщо е сложена тази опция след като не трябва да я използваме?
Според мен blind се използва в краен случай. Ако администратора не е сигурен в себе си. Ако прави проблеми blind , то би трябвало администратора да направи снимки и да ги поиска от играча .. Като го бане за 1 или 5 мин .. Това е времето за което един играч спокойно може да намери снимките си и да ги постне в правилната тема. Ако администратора не е сигурен в преценката си , трябва да направи демо и да го качи в сайта за да го прегледат колегите му и да напишат мнението си. В точка 15 от правилника е упоменато задължителното качване на демо преди бан.
15.Всеки админ е длъжен да прави демо, преди да бан някого, въпреки AutoDemoRecording-a.Повече разяснения за това можете да намерите ТУК
Ако админа е постъпил правилно и се е съобразил с правило номер 15 , то би трябвало да е направил демо. Но аз мисля ,че такова демо не съществува. Може да греша , но ми се струва че админа е направил снимките и blind по време на играта си без да ме наблюдава пряко. Може би целта на Екип Банове е да проверява сложените банове на Администраторите и при допусната грешка да премахват бана. Ако админа ме е наблюдавал пряко, със сигурност щеше да види че blind не работи и нямаше да ми сложи бан. Което пак не е гаранция,защото и да не беше слагал blind е можело да се заблуди и да предприеме действие бан. Ако греша някъде може да ме поправите , но ако липсва демо от бана , спокойно можете да потърсите обяснение на случилото се от админа , за да не се повтарят подобни действия.
Велик е нашия народ !
-
boqn.bg - Потребител
бла бла бла снимки няма демо има..нали нямаш бан стига спами
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG