Здравейте драги ми съфорумници и администратори. Искам да напиша обяснение за добрата си игра, за да не ме банвате повече. От доста време играя в war3 respawn сървъри.Дълго време модифицирам cs-а си точно за war3 сървъри и това ми донесе големи успехи. Промених доста неща.
Промених всички звуци освен тези : " weapons , radio и player" .
Предимства:
1. Не чувам звуците от "заобикалящия ни свят" ,т.е звуците от птици , насекоми , вълци ,кучета и т.н.
2. Не чувам звуци от сорта на headshot , holyshit ,както и някои звуци от war3. Тези от вас ,които не се сещат кои са звуците,може да си ги намерите в папка cstruke.
3.Чувам само звуците от рикоширащи куршуми, стрелба , презареждане,стъпки,гранати и тяхното взривяване,както и телепортиране и използване на Chameleon и Tome of Experience от Shopmenu 1/2.
Тези ,които играят срещу мен трябва да знаят ,че за да не ги чуя като се движат трябва да използват Amulet of the Cat ,но не трябва да скачат често , защото играя с слушалки и този звук с сигурност го чувам и се ориентирам бързо.
Тези ,които играят често с раса Human Alliance трябва да знаят ,че умението Invisibility няма да им помогне и ако се кашират някъде в някое ъгълче със сигурност ще ги видя.. На какво се дължи това ли ? .. Ами няма да ви издам тази тайна ... Не е сложно за разгадаване , но ще ви оставя да помислите ..
Ще помоля администраторите да не се влияят от спам на играчи от сорта на : " boqn.bg e wall"... Не играя с хакове ..
Всичко добро и приятно изкарване на празниците ..
На вниманието на всички съфорумници и администратори.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
49 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
На вниманието на всички съфорумници и администратори.
Велик е нашия народ !
-
boqn.bg - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: boqn.bg
Re: На вниманието на всички съфорумници и администратори.
Смисъл от темата ти няма.Тук админите не попиват такива работи.Свикнали са да банват,без да им пука особено,така че,ако смяташ да играеш тук,ще трябва да се примириш с тоталната некомпетентност на администрацията в 95% от нея : ) !
Успех!
Успех!
Последна промяна Mr.Black на 24 Дек 2012, 23:22, променена общо 1 път
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
Бояне бояне вместо да флудиш форума земи си потърси работа ,искарай някои лев виж кво става през прозореца ...Ще зомбираш
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
d3v1lk1nG написа:Бояне бояне вместо да флудиш форума земи си потърси работа ,искарай някои лев виж кво става през прозореца ...Ще зомбираш
Аз си почивам от работата сега .. .. Работя , не се притеснявай , по 12 часа на ден ..
Велик е нашия народ !
-
boqn.bg - Потребител
Жив и здрав весели празници
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
boqn.bg написа:Здравейте драги ми съфорумници и администратори. Искам да напиша обяснение за добрата си игра, за да не ме банвате повече. От доста време играя в war3 respawn сървъри.Дълго време модифицирам cs-а си точно за war3 сървъри и това ми донесе големи успехи. Промених доста неща.
Предимства:
1. Не чувам звуците от "заобикалящия ни свят" ,т.е звуците от птици , насекоми , вълци ,кучета и т.н.
2. Не чувам звуци от сорта на headshot , holyshit ,както и някои звуци от war3. Тези от вас ,които не се сещат кои са звуците,може да си ги намерите в папка cstruke.
3.Чувам само звуците от рикоширащи куршуми, стрелба , презареждане,стъпки,гранати и тяхното взривяване,както и телепортиране и използване на Chameleon и Tome of Experience от Shopmenu 1/2.
Тези ,които играят срещу мен трябва да знаят ,че за да не ги чуя като се движат трябва да използват Amulet of the Cat ,но не трябва да скачат често , защото играя с слушалки и този звук с сигурност го чувам и се ориентирам бързо.
Тези ,които играят често с раса Human Alliance трябва да знаят ,че умението Invisibility няма да им помогне и ако се кашират някъде в някое ъгълче със сигурност ще ги видя.. На какво се дължи това ли ? .. Ами няма да ви издам тази тайна ... Не е сложно за разгадаване , но ще ви оставя да помислите ..
Ще помоля администраторите да не се влияят от спам на играчи от сорта на : " boqn.bg e wall"... Не играя с хакове ..
за това където виждаш humana сиг си сложил скин някои които сиг оцветява терористите в червено и полицаите в синьо това е обяснението да ги виждаш толкова лесно
-
Pesho_vr94 - Потребител
- Име в игра: |nO c0mMeN7| Pesho Kucheto
Mr.Black написа:Офтопик:
Някой да те задържа на сила...Писна ми от твоите оплаквания и препоръки срещу другите играчи,като не ти харесва се махай.
Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето
-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
Абе сладур,не съм ти като всички подлизурковци,да си трая.Като не ме кефите и съм прав,ви го казвам.Хич не ми пука,момчето е дошло да си каже,мнението да ви обясни разни работи вие му казвате,че флуудил форума :Д,а е пуснал темата в раздел "Лафче"...И ABRA,бъркаш се много,на мен много ми харесва да ви правя на луди и да ви се оплаквам,защото сте жалки ( с малки изключения ),не приемате критика във всякаква форма,но това мен не ме интересува.И като ти е писнало от моите оплаквания не ми пиши на мен,а вземи се стегни и подкани и целия ви колектив с теб ...
Не знам,кой висококвалифициран модератор ми е променил първото мнение,като го е сложил в "offtopic",но го махнах.Мнението ми е точно по темата и е в отговор на пича,да не говорим,че темата е в раздел "Лафче".
Не знам,кой висококвалифициран модератор ми е променил първото мнение,като го е сложил в "offtopic",но го махнах.Мнението ми е точно по темата и е в отговор на пича,да не говорим,че темата е в раздел "Лафче".
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
Pesho_vr94 написа:boqn.bg написа:Здравейте драги ми съфорумници и администратори. Искам да напиша обяснение за добрата си игра, за да не ме банвате повече. От доста време играя в war3 respawn сървъри.Дълго време модифицирам cs-а си точно за war3 сървъри и това ми донесе големи успехи. Промених доста неща.
Предимства:
за това където виждаш humana сиг си сложил скин някои които сиг оцветява терористите в червено и полицаите в синьо това е обяснението да ги виждаш толкова лесно
Браво ,, ти си първия съфорумник ,който отговаря правилно .. Да скиновете ми са точно такива .. Но ти се досети .. За това писах ,че не е сложно
Велик е нашия народ !
-
boqn.bg - Потребител
Mr.Black написа:Абе сладур,не съм ти като всички подлизурковци,да си трая.Като не ме кефите и съм прав,ви го казвам.Хич не ми пука,момчето е дошло да си каже,мнението да ви обясни разни работи вие му казвате,че флуудил форума :Д,а е пуснал темата в раздел "Лафче"...И ABRA,бъркаш се много,на мен много ми харесва да ви правя на луди и да ви се оплаквам,защото сте жалки ( с малки изключения ),не приемате критика във всякаква форма,но това мен не ме интересува.И като ти е писнало от моите оплаквания не ми пиши на мен,а вземи се стегни и подкани и целия ви колектив с теб ...
Не ме правиш луд смешко,като те видя пак с валла пак ще банна.Много бързо ги хващам такива като тебе.Това,че са ти махнали бана не значи,че не си бил с валл Има и други хакерчета като тебе дето не знам по каква причина някои от колегите казват че са чисти...
Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето
-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
49 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5