Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Моля обърнете ми внимание всички админи!

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Моля обърнете ми внимание всички админи!

Мнениеот jef0. » 04 Яну 2013, 02:55

Не съм мн наясно с жъмповете и скриптовете за тях но един от най-добрите ми приятели е мега добъв в тях и може да прави абсолютно всички видове жъмпове перфектно.Показах му демото и ми каза,че това е абсолютно невъзможно без помагало.
Аватар
jef0.
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: jef0.

Мнениеот az|sam|mm » 04 Яну 2013, 03:00

zxcv ;> написа:Време е и аз да кажа моето мнение, като искам да отбележа, че играя от доста време Hide and seek, kreedz и т.н. Дори можете да ме видите в xtreem-jumps със стария ник, но това настрана! П.Т. - Играчът няма Kzhack, той използва xhack, който е комбиниран с доста видове чийтове, като : автоматични стрейфове, Ground strafe хак, Stand up ground strafe хак, спийд хак и така нататък.... Просто явно тези хакове имат менюта или биндове, които се ползват за различни цели. Този път вече се застъпвам за потребителя, който се оплаква и мога да кажа, че със сигурност играчът ползва забранения скрипт за така нареченото "sgs", защото е невъзможно да се прави такъв спийд на sgs без сърф, трева или нещо подобно, което те изтрелва. Невъзможно е да бъдеш толкова точен и с такова равенство да местиш в ляво и в дясно мишката си без никакво изместване, а също така да я местиш толкова плавно без да мърдаш "грам" нагоре и надолу. Това е моето мнение и мога да Ви кажа, че е правилно, защото не говоря безмислици, когато не съм сигурен в думите си! Приятна вечер.

+1 !!!
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот republicmassaka » 04 Яну 2013, 03:06

:)
Аватар
republicmassaka
Потребител
Потребител

Име в игра: Republic MASSAKA. PRUSKAM DUPETA

Мнениеот Mal6ansa* » 04 Яну 2013, 13:19

ХАХа Кога си ми казал пък ти на мене че имало хак,че чак ''10 минути ми бил опявал'' :D 1-во аз бях в друг сървър и ме викна bibetooo 2-ро когато викате някой да погледне някой съмнителен е добре да кажете кой е играча и за какъв хак ви съмнява ;) 3-то в класика нямаше нито един админ и ако исках можеше въобще да не си направя труда да дойда точно за това заради което ме викнахте... викаш ми този ползва script е може и да ползва ама аз като го гледах 5 минути нищо не правеше. Сеш се немога цяла вечер да го гледам
"Колкото е по-лека една жена, толкова са по-тежки разходите по нея. "
Аватар
Mal6ansa*
Потребител
Потребител

Име в игра: Mal6ansa*

Мнениеот Blade » 04 Яну 2013, 14:11

Изображение
Аватар
Blade
Потребител
Потребител

Име в игра: Blade

Мнениеот zxcv ;> » 04 Яну 2013, 14:16

Моето мнение е, че бана трябва да се върне, защото този си прави гавра с повечето от вас! Аз не знам кой нормален човек би казал, че това не е хак при положение, че си направих труда да сваля xhack и да изпробвам всъщност как работи. Ами резултата е същият - Kacamun използва забранен скрипт. То правя по 400 спийд ? как става това ?! Правя sgs без хак, както съм се научил от Hide and Seek и правя макс по 300 спийд. Вие си правете изводи !!!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот republicmassaka » 04 Яну 2013, 15:41

Mal6ansa* написа:ХАХа Кога си ми казал пък ти на мене че имало хак,че чак ''10 минути ми бил опявал'' :D 1-во аз бях в друг сървър и ме викна bibetooo 2-ро когато викате някой да погледне някой съмнителен е добре да кажете кой е играча и за какъв хак ви съмнява ;) 3-то в класика нямаше нито един админ и ако исках можеше въобще да не си направя труда да дойда точно за това заради което ме викнахте... викаш ми този ползва script е може и да ползва ама аз като го гледах 5 минути нищо не правеше. Сеш се немога цяла вечер да го гледам

Да кажа кой е играча ???? Аз го казах 1000 пъти,Ти като не си разбрал имате админ чат(просто се обърни към колегите ти и обменете малко информация).
И 10 минути не съм ти опявал,чети по-хубаво какво пиша :)
Аватар
republicmassaka
Потребител
Потребител

Мнениеот bibetoooooo » 05 Яну 2013, 00:27

Аз да кажа.. да на мен ми каза, но аз не разбирам от скрипт признавам си.. отидох в айм като дойде и ми каза понеже освен мене в д2 нямаше никой от админите а беше пълен сървъра и отидох в класика видях малшанса и го повиках защото аз и да гледам като не знам кво да гледам .. няма смисъл после влези и минавам за тока до колкото си спомням и той каза имам демо и снимки на някакъв чат и вика да го банна аз защото нещо му се е бъгнал цс. КОнсултирах се с колегата и каза да го банна и така и направих. :)
Аватар
bibetoooooo
Потребител
Потребител

Име в игра: bibetoooooo

Мнениеот Kacamun » 05 Яну 2013, 00:53

ахаха Доста се позабавлявах в тази тема,явно неможещите да правят SGS ще продължат да твърдят че това е невъзможно,затова още първият път когато започнахме спора направих клип в който се вижда какво правя и само да поясня за zxcv когато напишеш девелопер 1 и fps_max 200 следователно правиш сгс-са ,правиш по-голям спиид,явно твоя човек който толкова "разбирал" от джъмпове толкова и разбира,давай отиваме в някое кафе аз ще си взема лаптопа и ще ти го направя пред теб без никакви програми и скриптове,даже ако искаш в клуб ще отидем и ако не го направя ще ти дам талона от колата си и ключовете,че вече ми писнахте с вашите простотии.... http://www.youtube.com/watch?v=aYm9pF6HCA4
Аватар
Kacamun
Потребител
Потребител

Име в игра: Kacamun

Мнениеот republicmassaka » 05 Яну 2013, 01:21

Всеки един от нас ако се наака,никой няма да си признае.Може да закючите темата!
Аватар
republicmassaka
Потребител
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Други