Демо на хакер,направено във fy_snow only
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
21 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Демо на хакер,направено във fy_snow only
Доста често играя там и почти винаги има хакер,а админи няма. Пиша тук във форума,но никой не идва. Браво за демото,доказва думите ми. Дано се обърне внимание на написаното и админите там да станат повече.
..because the night is dark and full of terrors..!
-
stefato - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: $tef@to
boqn.bg написа:Определено трябват админи , особено за war3 , вечер направо става събор на хакерите ... Лошото е ,че като влезнат някои от админите в war3 ,гледат повече да играят ..Оная вечер ли беше вчера вечерта ли беше не си спомням , не си спомням и ника на админа .. Играя в сървъра ,, админа също играе .. ако не му бях писал ,че има aim hak изобщо нямаше да провери играча или щеше да го направи доста по-късно ... Наложи се по едно време да го подсетя да премести някой от нашия отбор към CT .. Т бяхме станали толкова много срещу тях ,че онези не можеха да ни смогнат .Но не си спомням дали е преместил някой изобщо ... Впечатление ми направи ABC .. Той отделя доста време да гледа за хакери ... Нека другите да последват неговия пример ..
Пиши ми в скайп
stefato написа:Доста често играя там и почти винаги има хакер,а админи няма. Пиша тук във форума,но никой не идва. Браво за демото,доказва думите ми. Дано се обърне внимание на написаното и админите там да станат повече.
Ти също ако искаш права и там
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Admin написа:boqn.bg написа:Определено трябват админи , особено за war3 , вечер направо става събор на хакерите ... Лошото е ,че като влезнат някои от админите в war3 ,гледат повече да играят ..Оная вечер ли беше вчера вечерта ли беше не си спомням , не си спомням и ника на админа .. Играя в сървъра ,, админа също играе .. ако не му бях писал ,че има aim hak изобщо нямаше да провери играча или щеше да го направи доста по-късно ... Наложи се по едно време да го подсетя да премести някой от нашия отбор към CT .. Т бяхме станали толкова много срещу тях ,че онези не можеха да ни смогнат .Но не си спомням дали е преместил някой изобщо ... Впечатление ми направи ABC .. Той отделя доста време да гледа за хакери ... Нека другите да последват неговия пример ..
Пиши ми в скайпstefato написа:Доста често играя там и почти винаги има хакер,а админи няма. Пиша тук във форума,но никой не идва. Браво за демото,доказва думите ми. Дано се обърне внимание на написаното и админите там да станат повече.
Писах ти в скайп
Ако утре не ме свариш до 22:00 и си лягаш ранно пиши ми ЛС Благодаря
Велик е нашия народ !
-
boqn.bg - Потребител
- Име в игра: boqn.bg
boqn.bg написа:Определено трябват админи , особено за war3 , вечер направо става събор на хакерите ... Лошото е ,че като влезнат някои от админите в war3 ,гледат повече да играят ..Оная вечер ли беше вчера вечерта ли беше не си спомням , не си спомням и ника на админа .. Играя в сървъра ,, админа също играе .. ако не му бях писал ,че има aim hak изобщо нямаше да провери играча или щеше да го направи доста по-късно ... Наложи се по едно време да го подсетя да премести някой от нашия отбор към CT .. Т бяхме станали толкова много срещу тях ,че онези не можеха да ни смогнат .Но не си спомням дали е преместил някой изобщо ... Впечатление ми направи ABC .. Той отделя доста време да гледа за хакери ... Нека другите да последват неговия пример ..
Подкрепям изказването ти.Вчера вечерта,беше доста ''натоварено'' от към хакери,специално във War3.2 карти подред,някакъв със speed направо ни подлуди,а във сървъра имаше админ.Съответно,той му слага бан и след няма и две минути тоя пак се появява,но под друго име,естествено и пак продължава.Не съм броил бановете,но май изяде доста.Не може ли,да се обмисли слагането на някакъв античийт,примерно Flex anticheat,или друга подобна програма.
-
PhantomLord - Потребител
- Име в игра: PhantomLord
PhantomLord написа:boqn.bg написа:Определено трябват админи , особено за war3 , вечер направо става събор на хакерите ... Лошото е ,че като влезнат някои от админите в war3 ,гледат повече да играят ..Оная вечер ли беше вчера вечерта ли беше не си спомням , не си спомням и ника на админа .. Играя в сървъра ,, админа също играе .. ако не му бях писал ,че има aim hak изобщо нямаше да провери играча или щеше да го направи доста по-късно ... Наложи се по едно време да го подсетя да премести някой от нашия отбор към CT .. Т бяхме станали толкова много срещу тях ,че онези не можеха да ни смогнат .Но не си спомням дали е преместил някой изобщо ... Впечатление ми направи ABC .. Той отделя доста време да гледа за хакери ... Нека другите да последват неговия пример ..
Подкрепям изказването ти.Вчера вечерта,беше доста ''натоварено'' от към хакери,специално във War3.2 карти подред,някакъв със speed направо ни подлуди,а във сървъра имаше админ.Съответно,той му слага бан и след няма и две минути тоя пак се появява,но под друго име,естествено и пак продължава.Не съм броил бановете,но май изяде доста.Не може ли,да се обмисли слагането на някакъв античийт,примерно Flex anticheat,или друга подобна програма.
Анти чийта не върши никаква работа .. Нужно е да има редовни админи и плъгина amx_destroy.. Този плъгин е доста добро средство за борба с хакери имащи динамично ip. След като се прецака cs-a на хакера от плъгина amx_destroy ,за да влезе да играе ще трябва да си преинсталира cs-a , освен ако не е запознат и знае как да си оправи cs-a .. След няколко преинсталации на cs-a, ще трябва да си преинсталира и компютъра .. Така ,че в бъдеще ще си помисли дали да влиза с хак ..
Велик е нашия народ !
-
boqn.bg - Потребител
Admin написа:boqn.bg написа:Определено трябват админи , особено за war3 , вечер направо става събор на хакерите ... Лошото е ,че като влезнат някои от админите в war3 ,гледат повече да играят ..Оная вечер ли беше вчера вечерта ли беше не си спомням , не си спомням и ника на админа .. Играя в сървъра ,, админа също играе .. ако не му бях писал ,че има aim hak изобщо нямаше да провери играча или щеше да го направи доста по-късно ... Наложи се по едно време да го подсетя да премести някой от нашия отбор към CT .. Т бяхме станали толкова много срещу тях ,че онези не можеха да ни смогнат .Но не си спомням дали е преместил някой изобщо ... Впечатление ми направи ABC .. Той отделя доста време да гледа за хакери ... Нека другите да последват неговия пример ..
Пиши ми в скайпstefato написа:Доста често играя там и почти винаги има хакер,а админи няма. Пиша тук във форума,но никой не идва. Браво за демото,доказва думите ми. Дано се обърне внимание на написаното и админите там да станат повече.
Писах,надявам се по-скоро да се получат нещата,че пак имало някакъв...
..because the night is dark and full of terrors..!
-
stefato - Потребител
- Име в игра: $tef@to
boqn.bg написа:Анти чийта не върши никаква работа .. Нужно е да има редовни админи и плъгина amx_destroy.. Този плъгин е доста добро средство за борба с хакери имащи динамично ip. След като се прецака cs-a на хакера от плъгина amx_destroy ,за да влезе да играе ще трябва да си преинсталира cs-a , освен ако не е запознат и знае как да си оправи cs-a .. След няколко преинсталации на cs-a, ще трябва да си преинсталира и компютъра .. Така ,че в бъдеще ще си помисли дали да влиза с хак ..
Няма смисъл от този плъгин , защото има форматиране и прави абсолютно същото
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Imp*Skype написа:boqn.bg написа:Анти чийта не върши никаква работа .. Нужно е да има редовни админи и плъгина amx_destroy.. Този плъгин е доста добро средство за борба с хакери имащи динамично ip. След като се прецака cs-a на хакера от плъгина amx_destroy ,за да влезе да играе ще трябва да си преинсталира cs-a , освен ако не е запознат и знае как да си оправи cs-a .. След няколко преинсталации на cs-a, ще трябва да си преинсталира и компютъра .. Така ,че в бъдеще ще си помисли дали да влиза с хак ..
Няма смисъл от този плъгин , защото има форматиране и прави абсолютно същото
Какво правил ? .. Не можах да те разбера .. ,какво се опита да обясниш ?
Велик е нашия народ !
-
boqn.bg - Потребител
Искам да кажа че има Format Player това разбърква всички настройки
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Imp*Skype написа:Искам да кажа че има Format Player това разбърква всички настройки
Предполагам ,че Format Player е доста по-лек ...
Велик е нашия народ !
-
boqn.bg - Потребител
21 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3