Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Некоректно държание от страна на админ

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Некоректно държание от страна на админ

Мнениеот saxo bank » 18 Яну 2013, 04:31

хаха dzak напълно те подкрепям за мненията :) zxcv евала за снимките и демотата, но екип не се прави с мазнене.Защо се отказа от правата си?Аз не те мразя просто мисля че много се мазниш, но като станеш колкото мене на 27 и да се мазниш никой няма да ти помогне.Замисли се, някакви проблеми в гг да си видял? Според мен не. Там сме един за всички, всички за един. 5 редовни админа сме, не сме като дуст 2 10 помагамене си един надруг.Оплакване да си видял от админ в гг за wall освен от АБРА декември месец ако не се лъжа.Винаги ако сме по 2 вътре се консултираме
Аватар
saxo bank
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: saxo bank

Мнениеот zxcv ;> » 18 Яну 2013, 11:50

saxo bank написа:хаха dzak напълно те подкрепям за мненията :) zxcv евала за снимките и демотата, но екип не се прави с мазнене.Защо се отказа от правата си?Аз не те мразя просто мисля че много се мазниш, но като станеш колкото мене на 27 и да се мазниш никой няма да ти помогне.Замисли се, някакви проблеми в гг да си видял? Според мен не. Там сме един за всички, всички за един. 5 редовни админа сме, не сме като дуст 2 10 помагамене си един надруг.Оплакване да си видял от админ в гг за wall освен от АБРА декември месец ако не се лъжа.Винаги ако сме по 2 вътре се консултираме

Не съм казал нищо за гг. И не ме интересува какво мислиш за мен, аз също нямам нищо лично към теб, просто не искам да ме обиждат - на тебе, ако ти е приятно си мълчи. И също ще ти кажа, че не е хубаво да се делите - аз в гг, тоя в dust2, трети в детмач и така.. Всеки здравомислещ админ, ако го помолиш дори и да няма права в гг, а в друг сървър пак ще дойде и ще си даде мнението.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот MORTAL » 18 Яну 2013, 12:15

Е сега какво? Излиза, че оплакването от админ е мазнене? Заключвам темата за да не се получават караници между админи, които нямат общо със случая. Трябва да сме единни! Когато има спор между двама, не трябва да се взима страна, а да се изглади проблема. Люси когато види темата, ще даде мнение и решение.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Admin » 18 Яну 2013, 13:08

Разбира се, че админа ще си получи наказанието, отключвам темата за да чуем и неговото мнение, но до вечерта. Не искам други коментари работата е ясно, само давам думата на Петров и тогава ще си получи заслуженото.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот Petrov* » 18 Яну 2013, 16:26

Е като започнеш да се държиш възпитано към другите играчи тогава и аз ще се държа възпитано към теб направих ли ти забележка 2 пъти и ти пак продължи да се отяждаш и заяждаш с играчите нещо неможех да те гагна иначе нямаше да се занимавам изобщо да падам на твоето ниво да ти пиша малкия

и до името за Цвети защо не влезе с тоя ник а като видя, че е там и тогава го промени на Цвети даже тя ти каза да си промениш името нали
Последна промяна MORTAL на 18 Яну 2013, 19:51, променена общо 1 път
Причина: Избягвайте два поста един след друг. Има бутон "Промени"
Аватар
Petrov*
Потребител
Потребител

Име в игра: Petrov*

Мнениеот stefato » 18 Яну 2013, 20:43

Спор няма,че колегата не е бил прав,но може би е имал лош ден. Трябва да го чуем и него,преди да взимаме решения ;)
..because the night is dark and full of terrors..!
Аватар
stefato
Потребител
Потребител

Име в игра: $tef@to

Мнениеот zxcv ;> » 18 Яну 2013, 20:47

stefato написа:Спор няма,че колегата не е бил прав,но може би е имал лош ден. Трябва да го чуем и него,преди да взимаме решения ;)

Ами той е казал каквото има.. Аз нямам какво да пиша също - нека си реши Люси аз нямам думата. Всеки би се защитил в неговия случай и го е направил в миналия си пост.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот kev1n » 18 Яну 2013, 20:55

Извинявам се предварително, че се намесвам.. но си има правило и то е: ако някой обижда - гаг, при системно нарушение имаправо на кик или в краен случей кратък бан, да поизстинат страстите! Последния път който на мен ми се случи едни от 1 и същ отбор 4 мапа подред бяха нон стоп гаг.. и нито съм им отговорил нито нищо.. не че не ги драках.. но без обиди!
Та.. какво искам да кажа ако някой не може да чете между редовете - админа има права и задължения, както и правила на които да се основават действията му! Нарушенията на това /според мен/ трябва да водят 1-ви път до предупреждение, 2-ри - за отнемане на правата, поради простата причина, че човека явно и все още не е прочел правилата за държание!
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Име в игра: kev1n--

Мнениеот LAST HIT » 18 Яну 2013, 21:25

дзак ти си компетентен по всички въпроси аи спри с критиките вече тук е тема за некоректно държание на админ а не да критикуваш админите :)
CALL ME ;) ZIGI-ZAO
Аватар
LAST HIT
Потребител
Потребител

Име в игра: Hello My FrienD ;]]

Мнениеот Petrov* » 18 Яну 2013, 21:47

хах малкия не го казвам като защита просто така си беше одречи, че не те предупредих, или че Цвети не ти каза да си смениш и ника и ти не го направи бъде коректен поне ;)
Аватар
Petrov*
Потребител
Потребител

Име в игра: Petrov*

ПредишнаСледваща

Назад към Проблеми/Въпроси