Некоректно държание от страна на админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
23 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Некоректно държание от страна на админ
хаха dzak напълно те подкрепям за мненията zxcv евала за снимките и демотата, но екип не се прави с мазнене.Защо се отказа от правата си?Аз не те мразя просто мисля че много се мазниш, но като станеш колкото мене на 27 и да се мазниш никой няма да ти помогне.Замисли се, някакви проблеми в гг да си видял? Според мен не. Там сме един за всички, всички за един. 5 редовни админа сме, не сме като дуст 2 10 помагамене си един надруг.Оплакване да си видял от админ в гг за wall освен от АБРА декември месец ако не се лъжа.Винаги ако сме по 2 вътре се консултираме
-
saxo bank - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: saxo bank
saxo bank написа:хаха dzak напълно те подкрепям за мненията zxcv евала за снимките и демотата, но екип не се прави с мазнене.Защо се отказа от правата си?Аз не те мразя просто мисля че много се мазниш, но като станеш колкото мене на 27 и да се мазниш никой няма да ти помогне.Замисли се, някакви проблеми в гг да си видял? Според мен не. Там сме един за всички, всички за един. 5 редовни админа сме, не сме като дуст 2 10 помагамене си един надруг.Оплакване да си видял от админ в гг за wall освен от АБРА декември месец ако не се лъжа.Винаги ако сме по 2 вътре се консултираме
Не съм казал нищо за гг. И не ме интересува какво мислиш за мен, аз също нямам нищо лично към теб, просто не искам да ме обиждат - на тебе, ако ти е приятно си мълчи. И също ще ти кажа, че не е хубаво да се делите - аз в гг, тоя в dust2, трети в детмач и така.. Всеки здравомислещ админ, ако го помолиш дори и да няма права в гг, а в друг сървър пак ще дойде и ще си даде мнението.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Е сега какво? Излиза, че оплакването от админ е мазнене? Заключвам темата за да не се получават караници между админи, които нямат общо със случая. Трябва да сме единни! Когато има спор между двама, не трябва да се взима страна, а да се изглади проблема. Люси когато види темата, ще даде мнение и решение.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Разбира се, че админа ще си получи наказанието, отключвам темата за да чуем и неговото мнение, но до вечерта. Не искам други коментари работата е ясно, само давам думата на Петров и тогава ще си получи заслуженото.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Е като започнеш да се държиш възпитано към другите играчи тогава и аз ще се държа възпитано към теб направих ли ти забележка 2 пъти и ти пак продължи да се отяждаш и заяждаш с играчите нещо неможех да те гагна иначе нямаше да се занимавам изобщо да падам на твоето ниво да ти пиша малкия
и до името за Цвети защо не влезе с тоя ник а като видя, че е там и тогава го промени на Цвети даже тя ти каза да си промениш името нали
и до името за Цвети защо не влезе с тоя ник а като видя, че е там и тогава го промени на Цвети даже тя ти каза да си промениш името нали
Последна промяна MORTAL на 18 Яну 2013, 19:51, променена общо 1 път
Причина: Избягвайте два поста един след друг. Има бутон "Промени"
Причина: Избягвайте два поста един след друг. Има бутон "Промени"
-
Petrov* - Потребител
- Име в игра: Petrov*
Спор няма,че колегата не е бил прав,но може би е имал лош ден. Трябва да го чуем и него,преди да взимаме решения
..because the night is dark and full of terrors..!
-
stefato - Потребител
- Име в игра: $tef@to
stefato написа:Спор няма,че колегата не е бил прав,но може би е имал лош ден. Трябва да го чуем и него,преди да взимаме решения
Ами той е казал каквото има.. Аз нямам какво да пиша също - нека си реши Люси аз нямам думата. Всеки би се защитил в неговия случай и го е направил в миналия си пост.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Извинявам се предварително, че се намесвам.. но си има правило и то е: ако някой обижда - гаг, при системно нарушение имаправо на кик или в краен случей кратък бан, да поизстинат страстите! Последния път който на мен ми се случи едни от 1 и същ отбор 4 мапа подред бяха нон стоп гаг.. и нито съм им отговорил нито нищо.. не че не ги драках.. но без обиди!
Та.. какво искам да кажа ако някой не може да чете между редовете - админа има права и задължения, както и правила на които да се основават действията му! Нарушенията на това /според мен/ трябва да водят 1-ви път до предупреждение, 2-ри - за отнемане на правата, поради простата причина, че човека явно и все още не е прочел правилата за държание!
Та.. какво искам да кажа ако някой не може да чете между редовете - админа има права и задължения, както и правила на които да се основават действията му! Нарушенията на това /според мен/ трябва да водят 1-ви път до предупреждение, 2-ри - за отнемане на правата, поради простата причина, че човека явно и все още не е прочел правилата за държание!
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
дзак ти си компетентен по всички въпроси аи спри с критиките вече тук е тема за некоректно държание на админ а не да критикуваш админите
CALL ME ZIGI-ZAO
-
LAST HIT - Потребител
- Име в игра: Hello My FrienD ;]]
хах малкия не го казвам като защита просто така си беше одречи, че не те предупредих, или че Цвети не ти каза да си смениш и ника и ти не го направи бъде коректен поне
-
Petrov* - Потребител
- Име в игра: Petrov*
23 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3