Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от you_dont_believe_me

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от you_dont_believe_me

Мнениеот zxcv ;> » 01 Фев 2013, 14:20

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
zxcv ;>
2. Вашето IP:
Няма нужда, защото не бях бан-нат, а несправедливо гаг-нат.
3. Nickname на администратора:
you_dont_believe_me
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
Точка 2, точка 10
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
Админа си позволи да ми постави gag без никакви причина и не само това! Ние избрахме карта de_dust2, а той без никакъв вот или да предупреди просто си смени на de_cbble за което няма причина, но той просто се изказа по следния начин : През мап се играе дъст.
6. Демонстрация/Изображение:
Това е демото, на което ме gag-ва без причина само, защото му исках обяснение - http://dox.bg/files/dw?a=3da9bee12e
Съжалявам, че нямам демо, когато той смени картата, но не можах да реагирам толкова бързо и да изляза да запазя демото от миналата карта, но за сметка на това разполагам със скрийншот на който се вижда как ние избираме de_dust2 ! (Не знам защо така се получава, но винаги след смяна на карта се губят последните 30-40 секунди от конзолата! http://prikachi.com/images.php?images/46/5813046P.jpg
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
Classic

Не знам какво става и какви админи се избират, но като гледам той е последно избрания и вече си позволява такива неща! Къде е грешката не знам, но не мисля, че си заслужих това държание, тази забрана на чата и всички играчи да играем нежелана карта! (nod)

Офтопик:
Искам да се извиня на модераторите, ако темата не ми е в точния раздел и просто да я преместят, а не да я пращат в коша. Благодаря Ви предварително
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Re: Оплакване от you_dont_believe_me

Мнениеот you_dont_believe_me » 01 Фев 2013, 14:38

Първо,даи демото от предишния мап да се види че питах дали искат друг мап.Второ,гаг-а е залсужен че ми се праиш на инт и най-вече на шеф и да ми казваш какво да правя и да ми нарежда,и най-вече да ме заплашва.Комплексите ще ги искарваш на някои друг,не при мен. (nod)
Дупето и fresh, на огледалото й скреж,не ще да ходи пеш, влюбена във кеш... ;)
Аватар
you_dont_believe_me
Потребител
Потребител

Име в игра: you don't believe me

Мнениеот zxcv ;> » 01 Фев 2013, 14:46

you_dont_believe_me написа:Първо,даи демото от предишния мап да се види че питах дали искат друг мап.Второ,гаг-а е залсужен че ми се праиш на инт и най-вече на шеф и да ми казваш какво да правя и да ми нарежда,и най-вече да ме заплашва.Комплексите ще ги искарваш на някои друг,не при мен. (nod)

Не съм се заяждал нито съм ти нареждал - на демото се вижда и ти казах, че само те предупреждавам (подсещам), че това не е по правилата. И съм написал защо не давам демо от миналия мап - дай ти, ако имаш, но едва ли.. Няма да отговарям повече на твои постове - нека се изкаже някой с по - висш ранг от твоя. 8)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Careful » 01 Фев 2013, 14:49

10.Нежелателна е безпричинната смяна на карта при пълен сървър. Освен ако няма проблем (лаг, прекаленото използване на бъгове на картата и др. такива).Смяната на картата да става само с вот!

you_dont_believe_me написа:Първо,даи демото от предишния мап да се види че питах дали искат друг мап.

Написано е много точно и ясно в правилото! Нормално е на някой да не му харесва избрания мап и точно за това е вота.Болшинството печелят.Прочети внимателно точка 10 и не е хубаво да си позволяваш подобни работи.

Относно гаг-а си постъпил много правилно.Няма право който и да е потребител да оспорва решение на админ.Ако имат възражения тука в форума с тема,а не да се обясняваме на всеки един.

Колегата е нов,не го нападайте веднага.Мисля,че ще си разбере грешката и няма да я повтаря.
Аватар
Careful
Потребител
Потребител

Име в игра: Discipline|Careful

Мнениеот you_dont_believe_me » 01 Фев 2013, 14:54

Държа да вмета че,само той небе доволен.И както се вижда на демото,сам си просиш гаг-а.Това явно го правиш да се докажеш пред някой колко си безгрешен. ;)
Дупето и fresh, на огледалото й скреж,не ще да ходи пеш, влюбена във кеш... ;)
Аватар
you_dont_believe_me
Потребител
Потребител

Име в игра: you don't believe me

Мнениеот Careful » 01 Фев 2013, 14:56

Мисля,че си съгласен с мен и с грешката си.Вземи си поука по-добре отколкото да спориш .... Това,че другите не са участвали в чата,а само той не значи,че са били доволни....
Аватар
Careful
Потребител
Потребител

Мнениеот az|sam|mm » 01 Фев 2013, 15:39

хахахахах Как може да го баннете ! :D :D :D :D :D Трагедия !!! :D :D :D
Последна промяна Imp Skype на 01 Фев 2013, 20:15, променена общо 1 път
Причина: Offtopic и даже не си прочел какво е написал че няма бан а гаг :)
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот Careful » 01 Фев 2013, 15:43

az|sam|mm написа:хахахахах Как може да го баннете ! :D :D :D :D :D Трагедия !!! :D :D :D

Явно правиш изказвания без да гледаш демото което не е хубаво.Прегледай демото и прочети внимателно темата.
И пак казвам нека проявим разбиране.Най-лесно е да се смеем и да се подиграваме на грешката на другия.
Аватар
Careful
Потребител
Потребител

Мнениеот Mrusnica » 01 Фев 2013, 17:36

Все едно съм в детска градина и слушам как един на друг си прехвърляте вината.. и си правите подмятания само и само един от двамата да се ядоса и да го отнесе.
По темата няма да кометирам .........
Изображение
Аватар
Mrusnica
Потребител
Потребител

Име в игра: Mrusnica

Мнениеот goran yordanov » 02 Фев 2013, 11:15

Демокрацията беше потъпкана , мнозинството пренебрегнато , а недоволните цензурирани :) , Чист Комунизъм :)
7eamplay ftw!
Аватар
goran yordanov
Потребител
Потребител

Име в игра: leo

Следваща

Назад към Други