Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Бан за преглед !

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Бан за преглед !

Мнениеот idriz » 03 Фев 2013, 17:31

Докато пуснах демото забелязах скороста :d за мен това не е редовно, чакам го с AWP на ярд оня се показва стреля ме прибира се и пак се показва и пак ме стреля и не пропуска ,а аз през това време съм пуснал zoom и не ми стига времето да натисна копчето :d аз дори не съм го гледал направо го баннах 100 % бях сигурен че не е редовен и така се оказа. Аз мисля че това е някакав мод, оръжието което държи при мен много премигва и много бързо ги сменя .
Аватар
idriz
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Taliban_1

Мнениеот teiki -.- » 03 Фев 2013, 17:46

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХА ХА ХА ХА ХАХАХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХАА !

Ти базикаш ли се бе талибан това дето премигва си е от демото даже на всички демота има моменти дето премигва оръжието и скоростта си е нормална нищо нередно не виждам а и съм сигурен на 100% че няма просто момчето разбира играта и си личи на пръв поглед.

Поздрави, teiki
Изображение

Драмата ти е голяма ти си кучка а не дама бъркаш любовта с чукането на дивана
Аватар
teiki -.-
Потребител
Потребител

Име в игра: teiki -.- , ke te kacim na motokaro

Мнениеот HAPPY GIRL :> » 03 Фев 2013, 18:14

Изгледах демото и не виждам нито хак нито developer 1 ...
Момчето просто играе.. И напротив има как да скача толкова бързо.. Аз също скачам доста бързо, но не съм пуснала нищо.
Който играе в Jump сървъри ще разбере, че /rs няма нищо непозволено в начина му на игра.
Never argue with idiots! They'll drag you down to their level and then beat you with experience!
Аватар
HAPPY GIRL :>
Потребител
Потребител

Име в игра: HAPPY GIRL :>

Мнениеот Mrusnica » 03 Фев 2013, 19:19

Не виждам хак или нещо съмнително...махам бана
Ако има нещо знаете къде да ме намерите :)
За това за което пишете всички малко помислете преди да го правите
Приятна игра в сървърите
Изображение
Аватар
Mrusnica
Потребител
Потребител

Име в игра: Mrusnica

Мнениеот idriz » 03 Фев 2013, 22:02

Няма да коментирам нищо вие си знаете вашето, аз се консултирах с когото трябва ! Ето за това няма да банвам повече..
аз имах 25-30 пинг в игра а той беше с 15-20 няма как да е толкова бърз той не само с движенията и стрелбата му е такава както и да е вече е решено. Вземете 2 компа и пуснете неговото и някое друго демо и сравнете иначе няма как да разберете ....
Аз лично мисля че повечето от нас не стават за нищо не я разбират тази игра :D вече се убедих категорично... Най малкото което се забелязва още първия момент още докато се пусне е че демото тръгва като че ли на 2х скорост (все едно съм го пуснал на бързи ) Каквото искате това правете аз вдигам ръцете ако искате и правата ми ги махайте, защото няма да банна никой ако не съм сигурен на 101 % то и да баннеш файда няма ..........(да не забравяме че живеем в България).
Аватар
idriz
Потребител
Потребител

Име в игра: Taliban_1

Мнениеот mrazim da gubim » 03 Фев 2013, 22:12

idriz написа:Няма да коментирам нищо вие си знаете вашето, аз се консултирах с когото трябва ! Ето за това няма да банвам повече..
аз имах 25-30 пинг в игра а той беше с 15-20 няма как да е толкова бърз той не само с движенията и стрелбата му е такава както и да е вече е решено. Вземете 2 компа и пуснете неговото и някое друго демо и сравнете иначе няма как да разберете ....
Аз лично мисля че повечето от нас не стават за нищо не я разбират тази игра :D вече се убедих категорично... Най малкото което се забелязва още първия момент още докато се пусне е че демото тръгва като че ли на 2х скорост (все едно съм го пуснал на бързи ) Каквото искате това правете аз вдигам ръцете ако искате и правата ми ги махайте, защото няма да банна никой ако не съм сигурен на 101 % то и да баннеш файда няма ..........(да не забравяме че живеем в България).

Смешното тук е че си вярваш, а най-смешното е начина, по който се излагаш лично пред мене. Няма да се занимавам да карам някой си да вярва в каквото и да било и както каза сам (да не забравяме, че живеем в България, а аз ще добавя и е пълно с комплексари). И пак казвам ЛИЧНО на мен си ми СМЕШЕН.
Аватар
mrazim da gubim
Потребител
Потребител

Име в игра: ru, Kaligula, ALL ROADS LEAD TO THIS

Мнениеот Mrusnica » 03 Фев 2013, 22:15

Заключвам темата бан няма а коментарите скоро ще се обърнат в спор.....
Изображение
Аватар
Mrusnica
Потребител
Потребител

Име в игра: Mrusnica

Предишна

Назад към Правилни банове