опит
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Re: опит
искате да кажете че ... смених сумати настройки от онзи ден по Dust2Only и няма разлика в играта ?!?!?!?
нямам идея как се е пуснал AIM сървъра, но може някой друг да го е пуснал ... по принцип съм го спрял от автоматично пускане
и никъде не съм казвал да се оправяте с линукса (уж има кой да го администира)
нямам идея как се е пуснал AIM сървъра, но може някой друг да го е пуснал ... по принцип съм го спрял от автоматично пускане
и никъде не съм казвал да се оправяте с линукса (уж има кой да го администира)
Peace \/
-
burgasko - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: burgasko.com
cupomax написа:аз имам съвсем лек лаг от време на време съвсем леко ми насича и това е
Как може да сме сигурни, че не е от интернета ти ?
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
На мене ми лагва ама вече съм свикнал така че неми е проблем Ся тука някой ще се изцепи,че е от нета ми, ей тай само да се намира на приказка ама ако ми беше от нета нямаше да ми лагва само там нали? В класика имам 20,30-40 пинг, а в д2-то ми е 50-60 ама както казах неми е проблем
"Колкото е по-лека една жена, толкова са по-тежки разходите по нея. "
-
Mal6ansa* - Потребител
- Име в игра: Mal6ansa*
направих сървърите ДМ, АИМ, WAR3 Dust2Only с тези настройки който са на първото мнение ..... да видим резултата ...
за това говорих ..... явно има някакво значение ... и трябва да видим от кое се получава ...
4akala написа:аз от 2 дена имам 10-15 пинг повече в д2
за това говорих ..... явно има някакво значение ... и трябва да видим от кое се получава ...
Peace \/
-
burgasko - Потребител
Mal6ansa*, машината на класика е в София, а на Д2О е в Бургас, а това понякога е от значение. Кой ти е доставчик, Blizoo ли са в Стара Загора?
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
и моя пинг скочи с 10 ...... но незнам дали е оказало влияние на другите хора на който по принцип им беше висок ...
мисля и аз минавам през София когато играя на сървъра ... нищо че ми е в другата стая ... минаваме през различни ДНС за да съм с реални ИП-та - политика на Мтел (СпектрумНет Мегалан и незнам си кой още) Оптичен интернет .... ко да му напрая ....
мисля и аз минавам през София когато играя на сървъра ... нищо че ми е в другата стая ... минаваме през различни ДНС за да съм с реални ИП-та - политика на Мтел (СпектрумНет Мегалан и незнам си кой още) Оптичен интернет .... ко да му напрая ....
Peace \/
-
burgasko - Потребител
MORTAL написа:Mal6ansa*, машината на класика е в София, а на Д2О е в Бургас, а това понякога е от значение. Кой ти е доставчик, Blizoo ли са в Стара Загора?
Да е на тея тъпанари съм А иначе до колкото знам офиса им е в София и за това вероятно имам по-добра връзка към класика. Макар че ся burgasko като спомена,че е на Мтел ми се изясниха нещата
"Колкото е по-лека една жена, толкова са по-тежки разходите по нея. "
-
Mal6ansa* - Потребител
- Име в игра: Mal6ansa*
Назад към Предложения за сървърите и сайта