опит
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Re: опит
Няма значение за мене, където да влизам пинга ми над 100 а понякога случвало ми се да бъде по нисък на ДМ.
Мисля си "Наистина не трябва да пия толкова много.." но един глас в главата ми казва:"Не го слушай, пиян е.. xD
-
Legion - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ LeGioN ^^
ana7ol1 написа:Пинга ми от 20 отиде на 35 маи преди беши малко по добре . Компа ми е добър и нета си го бива , мисля че някоя настроика нещо не е от нас проблема
+ 10
-
NikitodoroF - Потребител
- Име в игра: I can` I will
На мен в д2 ми лагва от 2-3 дни но не мога да кажа дали е от твоите настройки в cfg или от моята машина.Преди 1 седмица си смених целия cfg в моя цс че нещо с оригиналната инсталация не беше добре.Ако продължава да ми сече ще пиша.
p.s Ужас не мога да мръдна в д2-събуждам се пиша мнение викам чек да вляза да поиграя малко и !@#$%$#$%^&*uytgfds WTF ФРАГ НЕ МОГА ДА ВЗЕМА пинга ми е в космоса стрелям като ненормален а някои си се гаври с мен с по 1 изстрел и ме сваля с хед значи му заставам като на снимка.Това не се дължи на нета-бърз ми е,машината ми е геймърска -не е от нея .С тези rate 25000, cl_updaterate 101, cl_cmdrate 101 fps_max150 настройки играя,дай нови нещо да пробваме.
p.s Ужас не мога да мръдна в д2-събуждам се пиша мнение викам чек да вляза да поиграя малко и !@#$%$#$%^&*uytgfds WTF ФРАГ НЕ МОГА ДА ВЗЕМА пинга ми е в космоса стрелям като ненормален а някои си се гаври с мен с по 1 изстрел и ме сваля с хед значи му заставам като на снимка.Това не се дължи на нета-бърз ми е,машината ми е геймърска -не е от нея .С тези rate 25000, cl_updaterate 101, cl_cmdrate 101 fps_max150 настройки играя,дай нови нещо да пробваме.
-
born to kill you - Потребител
- Име в игра: n4x > BoRn To KiLl YoU
Сега като влязах пак имах лаг не знам вече .... http://cloud-2.steampowered.com/ugc/595 ... 2F5AD459E/
Последна промяна dobri4ko2 на 04 Фев 2013, 20:35, променена общо 1 път
-
dobri4ko2 - Потребител
- Име в игра: dobri4ko
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
При мен леко се е качил пинга.
-pingboost не трябва да е 1 опитай с 2, но с 3 май е най-добре.
-pingboost не трябва да е 1 опитай с 2, но с 3 май е най-добре.
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
Назад към Предложения за сървърите и сайта