Не мисля че от компютъра ми , 2.5 двуядрен процесор 1 гб видео 2 гб рам ето и спеед тест до бургас
http://www.speedtest.net/result/2496777651.png
опит
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
-
ana7ol1 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Spynki ^^
Re: опит
Хм ... не знам вече какво да напиша, че някой да обърне внимание, масово админи и играчи се оплакват в сървъра, но никой, или почти никой не пише, за да изкаже своето мнение ... говоря за сървъра ДМ ..!
Всички знаем, че имаше проблем ... също нямаше как и да не забележим, че се оправи този проблем ... и сега наново ... с Анатоли ( Spunky ), скандираме, понеже щом е бил оправен, значи има начин!
Хайде по-разбиращите да вземат под внимание нашите думи, искам да играем и да се забавляваме, а не само да се ядосваме!!!
Всички знаем, че имаше проблем ... също нямаше как и да не забележим, че се оправи този проблем ... и сега наново ... с Анатоли ( Spunky ), скандираме, понеже щом е бил оправен, значи има начин!
Хайде по-разбиращите да вземат под внимание нашите думи, искам да играем и да се забавляваме, а не само да се ядосваме!!!
-
NikitodoroF - Потребител
- Име в игра: I can` I will
от днес ..... пробвам с нови настройки
старите бяха
пп. хем ако се обърка нещо знам че от тука могат да се върнат старите ... за това пиша
- Код за потвърждение: Избери целия код
sys_ticrate 1080
sv_maxrate 25000
sv_minrate 0
sv_minupdaterate 4
sv_maxupdaterate 60
старите бяха
- Код за потвърждение: Избери целия код
sys_ticrate 1080
sv_maxrate 25000
sv_rate 25000
sv_minrate 3500
sv_minupdaterate 10
пп. хем ако се обърка нещо знам че от тука могат да се върнат старите ... за това пиша
Peace \/
-
burgasko - Потребител
- Име в игра: burgasko.com
Добре бе хора защо не питате хоста на фаи мапс какви са му настроиките ,и аз сам на близоо но ми варви перфекно а деат-мач ми е от любимите сарвари ,но не ми е кеф да го играя (така да се изразя )освен ако не сме само наши(защото знам какво мога в дм а тук не се получава)????????
-
Master_arapovo - Потребител
- Име в игра: Master_arapovo
На теория командите sv_minrate и sv_minupdaterate се настройват така че хората с бавна връзка да успяват да синхронизират със сървъра без голям лаг/забавяне. Но обикновено това са хора с много бавна връзка(Dial-up например).
Този компромис пък е за сметка на хората с добра връзка към сървъра.
Другите 2 команди sv_maxrate и sv_maxupdaterate , отново на теория са в следната зависимост:
sv_maxrate = bandwidth(Uplink!! на сървъра) X 125 / server size -->
***bandwidth в kbps (Например за 2Мбпс = 2000кбпс) , Uplink!
***server size - броя играчи които ползват тази връзка (в нашия случай трябва да е сбора от всички 4 сървъра)
Example : sv_maxrate = 2000 * 125 / 90(броя хора за 4те сървъра) ~ 2800 ,
т.е. ако имаме 2 Мбпс Upload/Uplink , и искаме да поддържаме сървъри със сбор от играчи 90 , то препоръчителния sv_maxrate e = 2800!
sv_maxupdaterate = sv_maxrate / 300
sys_ticrate = 1000 - > намалява се когато CPU usage на сървърната машина се вдигне драстично (>50-70 процента) за дълго време , ако сървъра е със съвременен процесор едва ли ще се наложи.
Всички тези зависимости са вкарани в този калкулатор : http://www.reece-eu.net/drekrates.php. **при мен се отваря
Този компромис пък е за сметка на хората с добра връзка към сървъра.
Другите 2 команди sv_maxrate и sv_maxupdaterate , отново на теория са в следната зависимост:
sv_maxrate = bandwidth(Uplink!! на сървъра) X 125 / server size -->
***bandwidth в kbps (Например за 2Мбпс = 2000кбпс) , Uplink!
***server size - броя играчи които ползват тази връзка (в нашия случай трябва да е сбора от всички 4 сървъра)
Example : sv_maxrate = 2000 * 125 / 90(броя хора за 4те сървъра) ~ 2800 ,
т.е. ако имаме 2 Мбпс Upload/Uplink , и искаме да поддържаме сървъри със сбор от играчи 90 , то препоръчителния sv_maxrate e = 2800!
sv_maxupdaterate = sv_maxrate / 300
sys_ticrate = 1000 - > намалява се когато CPU usage на сървърната машина се вдигне драстично (>50-70 процента) за дълго време , ако сървъра е със съвременен процесор едва ли ще се наложи.
Всички тези зависимости са вкарани в този калкулатор : http://www.reece-eu.net/drekrates.php. **при мен се отваря
7eamplay ftw!
-
goran yordanov - Потребител
- Име в игра: leo
като се отваря при теб .... смятай
интернета е 50 Мбпс
~90 слота
CPU - 3.4 Ghz - 4 ядра
RAM - 8 Gb
а sys_tickrate ми е 1080 ... за да държи стабилно 1000 ФПС .... на 4-те сървъра
друго ?
интернета е 50 Мбпс
~90 слота
CPU - 3.4 Ghz - 4 ядра
RAM - 8 Gb
а sys_tickrate ми е 1080 ... за да държи стабилно 1000 ФПС .... на 4-те сървъра
друго ?
Peace \/
-
burgasko - Потребител
- Име в игра: burgasko.com
Калкулатора ми дава това :
sv_minrate 0
sv_maxrate 25000
sv_minupdaterate 4
sv_maxupdaterate 100
Трябва да имаме и в предвид , че тези калкулатори са писани преди 6-7 години , когато интернет-а не беше толкова бърз колкото сега.
Като начин да се намери перфектния sv_maxrate , препоръчително е да се увеличава до момента в който не започне да скача пинга /лага. Както и обратното , ако искаш да намалиш лаг-а ( като Цяло) , се намаля този параметър.
В нашия случай при тези характеристики на сървъра и 50 мбпс Uplink , sv_maxrate трябва да е минимум 25 000.
*** Играя и в сървъри(чужди ) с sv_maxrate 100 000 и sv_minrate 70 000. Пинга ми е 40, и движи перфектно. Едва ли хардуера е по добър от горе написания
sv_minrate 0
sv_maxrate 25000
sv_minupdaterate 4
sv_maxupdaterate 100
Трябва да имаме и в предвид , че тези калкулатори са писани преди 6-7 години , когато интернет-а не беше толкова бърз колкото сега.
Като начин да се намери перфектния sv_maxrate , препоръчително е да се увеличава до момента в който не започне да скача пинга /лага. Както и обратното , ако искаш да намалиш лаг-а ( като Цяло) , се намаля този параметър.
В нашия случай при тези характеристики на сървъра и 50 мбпс Uplink , sv_maxrate трябва да е минимум 25 000.
*** Играя и в сървъри(чужди ) с sv_maxrate 100 000 и sv_minrate 70 000. Пинга ми е 40, и движи перфектно. Едва ли хардуера е по добър от горе написания
7eamplay ftw!
-
goran yordanov - Потребител
- Име в игра: leo
Както сте забелязали пиша секи ден за да се следи как е играта след тестовете , неска е пак ЗЛЕ , пинга пак над 20 че до 40 стига .... Пиша но никои не гледа ко пиша,ще спра вечи да пиша маи , написал съм че вчера пинга беши 15 и върви добре играта защо пипате още неска е по зле ....
-
ana7ol1 - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Spynki ^^
Назад към Предложения за сървърите и сайта