аз имам лаг само в Айм и деатмач !!!
всички др -ги ми варвят добре !!! Но тия 2 сървара ми правят проблем !!!
Да се обърне внимание!!!
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
-
az|sam|mm - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
Re: Да се обърне внимание!!!
Защо когато отворя FIND SERVERS DM i AIM сървърите ни са на ЛАТЕНЦИЯ около 20 а другите са на 9? И аз съм един от тези с постоянен лаг в двата сървъра. Интересното е ,че на 2-3 карти,ФПС ми пада и държи постоянно 30-40 а на останалите си държи 99!! Други идеи за проблема?
Jefo ще съм ти благодарен да ми изпратиш и да пробвам CFG то,поне да отпадне тази вероятност да е от него проблема,щом при тебе е перфектно във всички сървъри!
Jefo ще съм ти благодарен да ми изпратиш и да пробвам CFG то,поне да отпадне тази вероятност да е от него проблема,щом при тебе е перфектно във всички сървъри!
-
vkr - Потребител
- Име в игра: vkr
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Аз сам от отбора на I can и vkr,имам проблем кам неговите сервери утре ще си кача спеед теста.
-
Master_arapovo - Потребител
- Име в игра: Master_arapovo
На мен също много зле ми вървят д2 и дм в другите два сървъра не играя но сигурно и там ще е същото,класика е перфектен мс-то ми е максимум до 9 интернета не е много добър но мисля че проблема не е от него защото когато играя в румънски сървър мс-то ми е 12-13 а в д2 25-30 http://www.speedtest.net/result/2504871785.png
-
teiki -.- - Потребител
- Име в игра: teiki -.- , ke te kacim na motokaro
http://www.speedtest.net/result/2505191220.png Сега как ще обясните, че ми е от нета?
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
restless написа:http://www.speedtest.net/result/2505191220.png Сега как ще обясните, че ми е от нета?
Колега аз съм с по слаб от твоя нет и нямам никакъв проблем !!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
Защо пускате speedtest.net със най-близкия ви сървър? Отваряте сайта и кликате "TEST"...
Dust2Only сървъра е в Бургас, нета е на Спектрум нет (М-телски). При теста за скорост, изберете сървър от Бургас, този на Скат ТВ. Вижте разликите:
Хост ComNet - София:
Хост ComNet - Бургас:
Хост Скат ТВ - Бургас:
Dust2Only сървъра е в Бургас, нета е на Спектрум нет (М-телски). При теста за скорост, изберете сървър от Бургас, този на Скат ТВ. Вижте разликите:
Хост ComNet - София:
Хост ComNet - Бургас:
Хост Скат ТВ - Бургас:
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Първо се уточнете , движи ви зле защото ви пада FPS-a или защото имате висока латенция (пинг) към сървъра.
Повечето мапове в ДМ са малки там натоварването на видеото е по голямо и фпс-а пада , а също и сървъра изпраща повече пакети към клиента!
Само за сравнение:
На мапа de_dust2 , ако си включите net_graph 3 и погледнете параметъра IN
и след това погледните същия параметър да речем на някой по малък мап (snow , pool etc) ,
Разликата е поне 4 пъти (д2 - > 50 IN , малък мап IN > 200-250)
Колкото повече хора толкова по голям трафик се върти и толкова повече IN има.
Т.е. малък мап в комбинация с повече хора (>8) - > натоварва клиента (вас) много.
Ако вие Не можете да синхронизирате толкова бързо колкото сървъра иска , нормално е да имате лаг.
Ако вашия компютър / видео карта не успява да рендира достатъчно бързо , фпс-а пада , като падне фпс-а , пада i вашия трансфер към сървъра (OUT) , което пак води до лаг.
Още нещо това че спийд теста ви е добър , не значи че връзката ви към сървъра е същата.
Още в началото казах че даден доставчик може да има ограничения към доставчика (Мтел/Мегалан) на сървъра.
Съвета ми е да запишете сървърното ИП и да говорите с вашия доставчик дали има проблем към него и съответната мрежа.
И тук ще кажа единствения начин без да съм на вашия комп. и да разбера какъв е проблема е като имам данните от net_graph 3 ! , както и настройките с които играете cl_cmdrate и cl_updaterate
Повечето мапове в ДМ са малки там натоварването на видеото е по голямо и фпс-а пада , а също и сървъра изпраща повече пакети към клиента!
Само за сравнение:
На мапа de_dust2 , ако си включите net_graph 3 и погледнете параметъра IN
и след това погледните същия параметър да речем на някой по малък мап (snow , pool etc) ,
Разликата е поне 4 пъти (д2 - > 50 IN , малък мап IN > 200-250)
Колкото повече хора толкова по голям трафик се върти и толкова повече IN има.
Т.е. малък мап в комбинация с повече хора (>8) - > натоварва клиента (вас) много.
Ако вие Не можете да синхронизирате толкова бързо колкото сървъра иска , нормално е да имате лаг.
Ако вашия компютър / видео карта не успява да рендира достатъчно бързо , фпс-а пада , като падне фпс-а , пада i вашия трансфер към сървъра (OUT) , което пак води до лаг.
Още нещо това че спийд теста ви е добър , не значи че връзката ви към сървъра е същата.
Още в началото казах че даден доставчик може да има ограничения към доставчика (Мтел/Мегалан) на сървъра.
Съвета ми е да запишете сървърното ИП и да говорите с вашия доставчик дали има проблем към него и съответната мрежа.
И тук ще кажа единствения начин без да съм на вашия комп. и да разбера какъв е проблема е като имам данните от net_graph 3 ! , както и настройките с които играете cl_cmdrate и cl_updaterate
7eamplay ftw!
-
goran yordanov - Потребител
- Име в игра: leo
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2