като за начало , ще помоля да не ми сменят името на темата защото е точно на място !!!
на кратко : влизам , и случайно попадам на "умен спеед хакер" който е намалил скороста на малко и очевидно бавни типове не могат да го усетят .. и си мислят , че му лаггва на 30 мс ( мили секунди ) няма как да му лаггва пък и се забелязва явно скороста на типичния олигоф***
пиша им аз на сладурите в админ чата .. те няма кой да ти каже копче не се знае афк ли са играят ли ... движат се но нито дума ... пиша си аз и кво ?! хакнатия дебил реши да лефне и аз почвам да обяснявам на админите ще се цитирам : d-l ; Blade спите ли бе ?! снимайте му ип-то от amx_last аз ше кача демото " и некъв супер сладур решава ,че си търси причина да ме гаг-не и чак ми пише по екрана " за какво ли да те гагна WoW ГуЛем си баце ... аз му обяснявам , той ме гаг-ва !!!
КОГА ЩЕ СПРЕ ЦЯЛАТА ТАЯ ПРОСТОТИЯ ...
КОГА ЩЕ СПРЕЕ БАНН-а на чисти играчи , а явните НЕДОНОСЕНИ ( ще си позволя да ги нарека така , защото колко зле тряя да си за да пуснеш хак) ги оставяме да играе ..
има ли смисал да коментирам ... просто .....
Много хора злоупотребяват с власта която са получили от люси .. но забравят с каква цел им е дадена
Ето демото
Двама неадекватни админа :)
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
23 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Двама неадекватни админа :)
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
-
Awake And Alive - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Awake And Alive ;]
Re: Двама неадекватни админа :)
Братле имаш ми скайпа като виждаш че не ти обръщат внимание пиши ми ...Доста хора така правят.Но и днеска е празник знаеш ли може да са влюбени )) Мисля че си доволен от веригата и от сървъра в който те засичам
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Energy Style ^ написа:Братле имаш ми скайпа като виждаш че не ти обръщат внимание пиши ми ...Доста хора така правят.Но и днеска е празник знаеш ли може да са влюбени )) Мисля че си доволен от веригата и от сървъра в който те засичам
всичко стана в 3 мин човек , няма кога да пускам скаипа + това гледам 2ма с флагове .. какво тряя да притеснявам 100 човека ... +тва знаеш .. влизам играем 10-30 мин зависи в кво настроение съм и изчезвам ... да сърварите са на много добро ниво просто леко подбора на админите куца ....( изразявам мнение , което всъщо така не налагам на никой !) не съм човека който да зима тия решения но виж за каква пародия говориме ...
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
-
Два слота 1 след друг са, забранени ! чакаме Шефа да каже
-
Гледам сумати нарот влиза, излиза по другите теми се изказаха 1000 човека .. а тука никой не казва нищо и никой не взима някви мерки , необходимо ли е да пускам излишни постове с цел да се обърне внимание и насам
-
Мисля че темата трябва да се заключи...След като го каза. Хората разбраха и ще се вземат мерки не се притеснявай играй си. Казах ти ако има проблеми няма админи може да ме потърсиш имаш ми скайпа
-
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Аз съм без коментар!
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
ще има ли некво развитие тая тема , или е безмислено да се правят подобни ?!
-
понякога се случва да не забележиш хакера докато играеш и като ти кажат да излезеш да го видиш и вземеш съответните мерки незная админите дали са го баннали като си им казал не мога да си пусна демото много рядко ми тръгват
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
23 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3